Loza cujem se s Tommy, termin je za mjesec dana al izgleda da bi deckic mogao i prije vani, vidjet cemo🙊
Ja sam ti u nekim dpo danima, pokrivamo mi sve, iako se nemam bas cemu nadat, al moramo probat😅
Ja sam dala otkaz na poslu koji me je godinama gusio. I totalno sam u zivotnoj fazi bez ikakvog stresa, nadam se da ce to pridonijet i meni i muzu🙏🏻
Drzim ti fige za ovaj ciklus.🤞🏻
Javi svakako, bas mi je drago kad se stara ekipa s foruma javi, makar povremeno🍀🥰
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Mene zanima Zuzujalica, vidim da je ona obrisala profil. Jel nam ziva?
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Mene zanima Zuzujalica, vidim da je ona obrisala profil. Jel nam ziva?
Da, Zujka nam je obrisala profil. Čujem se s njom, nije još trudna aliiiiii nadamo se da će ovaj ciklus konačno ugledati svoj plusić 🥰
Svaka čast kako si u sebi prelomila to za posao, definitivno nije mala stvar. Od srca se nadam da ćeš naći posao koji te neće gušiti i na kojem ćeš se u miru noć posvetiti svojoj bebici bez stresa 🙏🥰
Pozdravi mi Tommy, prenosim pozdrave Zujalici ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Loza prenesi pozdrave obavezno i javi novosti.❤️
Nema nista sladje nego kad se jave cure koje su dugo bile aktivne s plusicem🥰🍀
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Zoeeeee ❤️❤️❤️ Ptičica mi šapnula da me spominješ. 🙂 Bas mi je zatoplilo oko srca. 🙂 kod mene nema nista novo, nisam trudna ali jesam bucka. I to ponosna! 😂 nadam se Božić docekati trudna, a kraaaaaajnji mi je cilj do frendicinih svatova u 5. mjesecu. E pa iz principa necu piti alkohol na svadbi! 🙂 zapostavila sam forum dosta, ne stizem… 😔
.
Kako si mi ti? Grlim te jako!! ❤️
👩🏻 29 🧑🏻🦱 30
Pokušavamo od 12/2020
Brisevi ✅
Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
Prl 470 (interval 102-496)
Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
Ciklusi 30-35 dana.
Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️
Zuuuzuu 🐝🐝🐝🐝❤️🥰
Spominjem🙊, uvijek se rado sjetim one tvoje naopako uslikane LH trakice pikčine, i vikenda kod mame😂😂
Bas mi je drago da nas ima jos starih, ne zato sto nismo zatrudnile nego cisto jer je bila super ekipa🙊
Kod mene nista, drzim strazu na forumu🤓
Uzivam u zivotu nakon otkaza, ovo mi je sad malo sve po strani dok smisljamo planove za dalje💪🏻
Ocekujem tebe i Lozu s padobranskim plusom do Bozica❤️🎄
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
I ja volim vidjeti vas "stare"! 😂
Žao mi je cure, ali bude mi malo lakše... 💞
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Zoeeeee ❤️❤️❤️ Ptičica mi šapnula da me spominješ. 🙂 Bas mi je zatoplilo oko srca. 🙂 kod mene nema nista novo, nisam trudna ali jesam bucka. I to ponosna! 😂 nadam se Božić docekati trudna, a kraaaaaajnji mi je cilj do frendicinih svatova u 5. mjesecu. E pa iz principa necu piti alkohol na svadbi! 🙂 zapostavila sam forum dosta, ne stizem… 😔
.
Kako si mi ti? Grlim te jako!! ❤️
Zuuu 🤗🤗

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Dobro jutro, evo ja nakon paklenog jucerasnjeg dana. Ja ne znam odakle da pocnem, ni sta da vam kazem osim da sam bila u dvije bolnice, dva puta uspavljivana, dva puta mi radjen test na coronu, dva puta koja sam krvna grupa, kao da sam bila u 2 drzave, a ne u jednoj, a da ne govorim kako sam se osjecala kao da me treba bit sramota sto mi se to desava. Plakala sam kao nikad, da sam ostala preko noci potopila bih bolnicu suzama.
Pise da je kolabirana gest.vrecica i da se eho embrija ne uocava. Missed ab. 6/7
👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
06.10. +
16.10.21. Missed ab 6tt 😞
13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞
Zoe uff, bome je svega bilo kod mene
i puknutih trakica, i ekspresnog putovanja u Zg jer sam ulovila pik, i piškenja hcg na poslu pa švercanje kroz ured... trebala si vidjeti koju sam dramu imala pretprošli ciklus, na LH mi je bio pik dobrih 5 dana
dramaaaaaaa
.
Samoja pa di si tii! aaa mi stare cure - nema veze, i kad budemo imale bebice u naručjima, i dalje ćemo se sjetiti jedna druge.
.
nes aaa znaš kako je - milijun obaveza, stalno nešto, baš sam zapostavila forum. ali trudit ću se da vas češće obiđem, pinky promise!
.
buhtlica bokiiiiiić vidim da si gynositol počela piti, kako se osjećaš?
👩🏻 29 🧑🏻🦱 30
Pokušavamo od 12/2020
Brisevi ✅
Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
Prl 470 (interval 102-496)
Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
Ciklusi 30-35 dana.
Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji