Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    19. Listopad 2021. 06:48

zuzujalica

Zoeeeee ❤️❤️❤️ Ptičica mi šapnula da me spominješ. 🙂 Bas mi je zatoplilo oko srca. 🙂 kod mene nema nista novo, nisam trudna ali jesam bucka. I to ponosna! 😂 nadam se Božić docekati trudna, a kraaaaaajnji mi je cilj do frendicinih svatova u 5. mjesecu. E pa iz principa necu piti alkohol na svadbi! 🙂 zapostavila sam forum dosta, ne stizem… 😔
    .
    Kako si mi ti? Grlim te jako!! ❤️

Zuuu 🤗🤗

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Delia
    19. Listopad 2021. 07:41

Dobro jutro, evo ja nakon paklenog jucerasnjeg dana. Ja ne znam odakle da pocnem, ni sta da vam kazem osim da sam bila u dvije bolnice, dva puta uspavljivana, dva puta mi radjen test na coronu, dva puta koja sam krvna grupa, kao da sam bila u 2 drzave, a ne u jednoj, a da ne govorim kako sam se osjecala kao da me treba bit sramota sto mi se to desava. Plakala sam kao nikad, da sam ostala preko noci potopila bih bolnicu suzama. 
    Pise da je kolabirana gest.vrecica i da se eho embrija ne uocava. Missed ab. 6/7 

👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
    Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
    06.10. +
    16.10.21. Missed ab 6tt 😞
    13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞

zuzujalica
    19. Listopad 2021. 08:23

Zoe  uff, bome je svega bilo kod mene  i puknutih trakica, i ekspresnog putovanja u Zg jer sam ulovila pik, i piškenja hcg na poslu pa švercanje kroz ured... trebala si vidjeti koju sam dramu imala pretprošli ciklus, na LH mi je bio pik dobrih 5 dana  dramaaaaaaa 
    .
    Samoja pa di si tii!  aaa mi stare cure - nema veze, i kad budemo imale bebice u naručjima, i dalje ćemo se sjetiti jedna druge. 
    .
    nes aaa znaš kako je - milijun obaveza, stalno nešto, baš sam zapostavila forum.  ali trudit ću se da vas češće obiđem, pinky promise! 
    .
    buhtlica bokiiiiiić  vidim da si gynositol počela piti, kako se osjećaš? 

👩🏻 29 🧑🏻‍🦱 30
    Pokušavamo od 12/2020
    Brisevi ✅
    Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
    Prl 470 (interval 102-496)
    Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
    1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
    2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
    Ciklusi 30-35 dana.
    Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️

Loza 💙😇
    19. Listopad 2021. 08:37

Zoe ne znam kakve planove kuješ, al nadam se da će ti ispasti onako kako želiš ili samo još bolje od toga :) drži nam stražu, mi dolazimo kad možemo <3
    Nes, Samoja, buhtlica :*
    Delia jako mi je žao za missed ab :( ne mogu ni zamisliti kako ti je, drži se... <3

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Delia
    19. Listopad 2021. 08:50

nes

Delia

Dobro jutro, evo ja nakon paklenog jucerasnjeg dana. Ja ne znam odakle da pocnem, ni sta da vam kazem osim da sam bila u dvije bolnice, dva puta uspavljivana, dva puta mi radjen test na coronu, dva puta koja sam krvna grupa, kao da sam bila u 2 drzave, a ne u jednoj, a da ne govorim kako sam se osjecala kao da me treba bit sramota sto mi se to desava. Plakala sam kao nikad, da sam ostala preko noci potopila bih bolnicu suzama.
    Pise da je kolabirana gest.vrecica i da se eho embrija ne uocava. Missed ab. 6/7

Jako mi je zao 😥 to je bas tesko za citati, a kamoli prolaziti. Zasto si bila u dvije bolnice? To nase zdravstvo je ocajno 😖
    Zelim ti brz oporavak, znam da je tesko, ali proci ce ta bol i doci ce ljepsa vremena.
    Meni je isto sad sve crno, ali i dalje u meni ima nade koja me drzi da idem dalje i borim se 😘

Prvi doktor se nije usudio raditi, nije zelio riskirati da mi probije maternicu, pa me nakon sto sam se probudila uputio dalje. Sve u svemu bas ruzno iskustvo. Poslano je na analizu, pa za 15 dana ce biti PHD nalaz. 
    Hvala i ja tebi zelim brz oporavak ❤ bit ce to sve dobro. Odustat necemo 🤗

👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
    Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
    06.10. +
    16.10.21. Missed ab 6tt 😞
    13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞

zuzujalica
    19. Listopad 2021. 08:55

Delia jako mi je žao zbog svega što si prošla...  nema riječi utjehe, samo eto da je sve iza tebe. naše zdravstvo je stvarno nekad bešćutno...

👩🏻 29 🧑🏻‍🦱 30
    Pokušavamo od 12/2020
    Brisevi ✅
    Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
    Prl 470 (interval 102-496)
    Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
    1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
    2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
    Ciklusi 30-35 dana.
    Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️

BlairWaldorf
    19. Listopad 2021. 09:51

Pozdrav cure... Evo i mene malo ❤️

Za početak grlim deliju, žao mi je zaista i ja sam prosla spontani nije lako 🤧

Vidim upisa meni nekih novih cura, razveselilo me čitanje čime dvije stranice zaostataka, volim kad ste aktivne ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Ina85
    19. Listopad 2021. 09:53

Jutro cure. Evo da vam se i ja javim.  Zao mi je jako za svaku od vas sto prolazite kroz te spontane. Prosla ja to uzduz i poprijeko. 2 kiretaze, 1 medikamentozno, i ostale prirodno. 
    Uglavnom, Jucer na pregledu folikul 2.1 cm znaci bit ce ovulacija izmedu danas/sutra po misljenju ginica. Tempirani odnosi i noge u zrak. Eto toliko od mene 🤷‍♀️
    Cuvajte se, volite se. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Mama_andjela
    19. Listopad 2021. 10:13

[ul]
    [li]Trudnice🤰:Nikki777 ➕[/li]
    [li]Allie➕[/li]
    [li]Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]Visibaba ➕[/li]
    [li]BabyM ➕[/li]
    [li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
    [li]Ninach 24.10. 5 dana ❤[/li]
    [li]Gaga88 29.10. 10 dana ❤[/li]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
    [li]Lekaa 05.11. - 17 dana ❤[/li]
    [li]Zoeeuzoee 07.11 - 19 dana ❤️[/li]
    [li]Nina23 09.11. - 21 dan ❤️[/li]
    [li]Buhtlica 10.11.- 22 dana ❤️[/li]
    [li]Mama_andjela 14.11. - 26 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf 14.11. - 26 dana ❤️[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]SamoJa …[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]AriaRia[/li]
    [li]Ameliee [/li]
    [li]ExInna[/li]
    [li]Zujalica[/li]
    [li]Delia[/li]
    [li]Loza[/li]
    [/ul]

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

buhtlica23
    19. Listopad 2021. 10:14

zuzujalica

Zoeuff, bome je svega bilo kod menei puknutih trakica, i ekspresnog putovanja u Zg jer sam ulovila pik, i piškenja hcg na poslu pa švercanje kroz ured… trebala si vidjeti koju sam dramu imala pretprošli ciklus, na LH mi je bio pik dobrih 5 danadramaaaaaaa
    .
    Samojapa di si tii!aaa mi stare cure - nema veze, i kad budemo imale bebice u naručjima, i dalje ćemo se sjetiti jedna druge.
    .
    nesaaa znaš kako je - milijun obaveza, stalno nešto, baš sam zapostavila forum.ali trudit ću se da vas češće obiđem, pinky promise!
    .
    buhtlicabokiiiiiićvidim da si gynositol počela piti, kako se osjećaš?

Hej hej, evo pijem i ne znam osjecam se isto, osim sto imam pojacan vodenkasti iscjedak kroz cijeli ciklus hahah i ono sto sam primjetila na zadnjoj M da se povecala kolicina krvi i potamnila je. Inace je bila oskudna i svijetlo roza. Eto to je to za sada. O nisam uhvatila 😅
    Loza🥰
    Delia zao mi je 😔 drzi se!

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.