Moze help mali, jel vam se dogodilo ikad da vam m kasni tj.dana a da nema pozitivnog testa a ocekujete to?
Ps.Z
Zelim puno srece i podrske za daljnja događanja svima i da se vise to ne događa😐 bas nas to mucenje sve rastuzuje i baca u depru😐
Jutroo :) Jeste, desavalo se mnogima iz raznih razloga. Ako si pratila plodne dane i znas kada je ovulacija bila, i ako je to tacno sredinom ciklusa, onda bi test trebao polazati plusic a ako je inace kasnije, onda moguce da ako postoji T, razina beta hcg nije jos visoka. Ili treci slucaj, kad nema T, nego je mozda prehlada u pitanju, cista (sto je bilo u mom slucaju) i slicno. Svakako ako uskoro test pokaze isto, najbolje da odes ginekologu.😊
.
Leka polako i hrabro naprijed. Mozda je tu izjavu napisao kao neku sumnju, prvobitno, mada je to bezveze totalno napisati dok nisi odradika potrebne pretrage. Bas su ti doktori ponekad uzasni. Drzim fige da sve prodje dobro, da nalazi pokazu da je to ipak nesto sto nije previse problematicno i da uz pogodne terapije i antibiotike rijesis sve i dobijes zeljenu bebicu. ❤ Ne plasi se, idemo mu dokazati da je u krivu. Javljaj nam info😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Pozdrav,nova sam ovjde
I imam pitanje,znaci dali uvijek nakon spolnog odnosa osjetite da je vas M eakulirao i dal vam uvijek tece van?
Zanima me to jer ja nekad jednostavno ne osjecam tu toplinu i taj trenutak
Dali je ro normlano?
Oprostite ako sam postavila pitanje koje nije za ovu grupu
Planiramo na bebi vec par mjeseci
Pozdrav,nova sam ovjde
I imam pitanje,znaci dali uvijek nakon spolnog odnosa osjetite da je vas M eakulirao i dal vam uvijek tece van?
Dali je ro normlano?
Ahhah ako te tjesi ja to nikad ne osjetim, ali osjetim kad izade van ..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
dočekao me stari ginekolog koji je dugi niz godina radio u petrovoj, nakon razgovora i pregleda odmah mi je dao uputnicu za humanu reprodukciju, da nemam šta čekati, nek obavim sve pretrage redom pa ćemo dalje vidjeti.(…) i još prva rečenica u nalazu je "ženski sterilitet" onak, wtf…
I prestala sam s terapijom dok ne izvadim hormone.
Draga, nemoj da te ta "dijagnoza" alarmira. I meni je ginićka napisala "ženska neplodnost" kad me uputila na humanu nakon 7 mjeseci pokušavanja.
Oni moraju napisati tu usputnu dijagnozu, inače njihova uputnica ne bi imala pokriće.
Tako da, ništa se ne sekiraj. Čitala sam negdje da je hrvatski prosjek 8 mjeseci, a da velika većina parova uspije unutar 12 do 16 mjeseci.
Ja sam isto ludila i razbijala glavu zašto ne ide, krivila sebe, njega, Boga, cijeli svijet.. i onda ugledala plusić.
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Pozdrav,nova sam ovjde
Dali je ro normlano?
Ahhah ako te tjesi ja to nikad ne osjetim, ali osjetim kad izade van ..
Ja isto kao i buhtlica
Skoro nikad ne osjetim hahah🙈 jedino sto sam poslje mokra
Sve je to okej,barem ja tako mislim
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Poz svima . Ja isto rijetko kad to osjetim . Hehe samo kad izlazi
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
[ul]
Trudnice🤰:
[li]Nikki777➕[/li]
[li]Allie➕[/li]
[li]Atina➕[/li]
[li]Marta➕[/li]
[li]Visibaba➕[/li]
[li]BabyM➕[/li]
[li]🍂ODBROJAVANJE - 10. MJESEC🍂[/li]
[li]AriaRia11.10.-7 dana kasni❤️[/li]
[li]Ninach24.10. 7 dana❤[/li]
[li]Gaga8829.10. 11 dana ❤
[/li]
[li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂[/li]
[li]Zoeeuzoee07.11-20 dan ❤️[/li]
[li]Nina2309.11. - 222 dana❤️[/li]
[li]Buhtlica10.11.- 23 dana ❤️[/li]
[li]Mama_andjela14.11. - 27 dana ❤️[/li]
[li]BlairWaldorf14.11. - 27 dana ❤️[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]SamoJa …[/li]
[li]Ina85..[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]Leka.. [/li]
[li]Ameliee[/li]
[li]ExInna[/li]
[/ul]
Pliz me stavite na listu, po kalendaru 5.11 za iduću M. ovoj se čak i radujem pa da te hormone riješim da se mogu dalje naručiti.
Hvala vam, nije me panika uhvatila, al mi je to tak sve previše trenutno.
Odlučila sam prihvatit novi posao, i preseliti se 250km dalje, a htjela sam sve stopirati i čekati bebu. Dalje mi se ne isplati čekati, kupili smo i kuću već, plaćam i najam, i režije na 2 strane, sad ćemo se preseliti krajem godine, možda baš kad to sve riješim i smirim se dođe i bebica.
Sad ćemo vidjeti 😘😘
🙎♀️31
🧔30
Papa 3/2021 ✅
PCOS
terapija: Gynositol
Pokušavamo: 3/2021
-Humana-prvi pregled
-vađenje hormona i ostalih nalaza
Dobar dan svima.
Molila bi vas za pomoc. Danas mi je 3 dan menstruacije (16.10 je pocetak), bila sam danas kod ginekologice na UZV i vidjela je u desnom jajniku jajasce spremno za plodne dane te je rekla da bi 22.10 te 24 i 25.10 bilo najbolje imati odnose.
Kod mene u menstrualnom kalendaru pise da je ovulacija tek 30.10..pa mi nista nije jasno.
Prvi put ovo radim tako da bi svaka pomoc dobro dosla.. Hvala
❤️🙏🏻
Pozdrav cure, jutros sam dok sam pila kavicu naisla na ovu grupu pa sam citala malo.. Meni je ovulacijska trakica bila pozitivna u nedjelju ujutro pa smo se bacili u akciju 😊 3mj vec pokusavamo, s tim da ovaj put duze lezim nakon odnosa dok sam se prije odmah ustajala, iako ne znam ima li to veze s tim… Bojim se nadati icemu kad se na kraju razočaram kad stigne M, ali lakse mi je kad vidim da nisam sama jer oko mene su sve trudnice koje su ostale trudne od prve.. I ja sam od prve s 1.djetetom, cak nismo ni planirali, desilo se.. Ali zato sad ne ide 😏
👩🦰30 👨🦱39
Papa test uredan
Pokušavamo od 5/21 (2mj pauzirali)
Pijem Mega Food Baby&Me2 prenatal
Pozdrav ekipice :)
Buffy čestitam na plusiću :)
Došla sam dozvati Ameliee, Zoe, Tommyfame i Wonderer. Žene kako ste? 🥰🥰
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji