Bas mi zao ☹. Znam tocno kako vam je .
Ja sutra idem ginicu da vidimo ima li folikul i koje je velicine 🤷♀️.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Evo mene s losim vijestima. Sutra ujutro imam zakazanu kiretazu. 😭 Nazalost, nije uspjelo.
Zasto kiretaza? Ako krvaris i ako je samo krenulo, samo ce se i ocistiti.
Zao mi je sto to prolazis, i ja sam trenutno u toj situaciji, ali nisam sad nista tu tipkala u zadnje vrijeme. Bila sam za nista.
Ja sam od 5tt bila na utrogestanima radi smeđarenja i rozog iscjetka i na 5+4tt sam prokrvarila, kao m, samo puno jaci bolovi i malo obilnije nego inace. Nisam isla kod gina jer mi je na zadnjem pregledu rekao da se to ne moze sprijeciti i ako dodje do krvarenja da dodjem na kontrolu kad zavrsi. Sutra idem na kontrolu pa cemo vidjeti kakva je situacija.
Ujutro ce opet pogledat, ako je nesto ostalo ce ocistit. Zao mi je, ali sta je tu je sad, ne mogu promijeniti nista. Zelim i tebi brz oporavak 🤗 bit ce to sve dobro.
Hvala vam svima na podrsci ❤ znaci mi to puno.
👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
06.10. +
16.10.21. Missed ab 6tt 😞
13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞
[ul]
[li]
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Delia, mnogo mi je zao sto je tako zavrsilo. Drzim fige da budes dobro, i da se oporavis brzo. U tim situacijama ne miras cekati dugo za novu bebicu, saberi se i polako krecete po novu srecicu. Znam da nema utjehe, ali ako je nesto bilo neuredno, bolje sto se desilo sada. Odmah ces se brze fizicki oporaviti, psihicki znqm da ide sporije, ali kad dodje novi plusic sve ce biti lakse. Cuvaj se❤
.
Nes, zao mi je sto se i tebi isto desilo. Drzim fige za sti brzi oporavak i novi plusic.❤
.
Ina85, sretno na pregledu, nadam se da su folikuli tu, i da si spremna😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Evo mene s losim vijestima. Sutra ujutro imam zakazanu kiretazu. 😭 Nazalost, nije uspjelo.
Zasto kiretaza? Ako krvaris i ako je samo krenulo, samo ce se i ocistiti.
Zao mi je sto to prolazis, i ja sam trenutno u toj situaciji, ali nisam sad nista tu tipkala u zadnje vrijeme. Bila sam za nista.
Ja sam od 5tt bila na utrogestanima radi smeđarenja i rozog iscjetka i na 5+4tt sam prokrvarila, kao m, samo puno jaci bolovi i malo obilnije nego inace. Nisam isla kod gina jer mi je na zadnjem pregledu rekao da se to ne moze sprijeciti i ako dodje do krvarenja da dodjem na kontrolu kad zavrsi. Sutra idem na kontrolu pa cemo vidjeti kakva je situacija.
Ujutro ce opet pogledat, ako je nesto ostalo ce ocistit. Zao mi je, ali sta je tu je sad, ne mogu promijeniti nista. Zelim i tebi brz oporavak 🤗 bit ce to sve dobro.
Hvala vam svima na podrsci ❤ znaci mi to puno.
Jako mi je zao zbog tebe. Ne znam sta reci jer svaka rijec je suvisna 🥺. Zelim ti brz oporavak
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Zanima me da li je ijedna od vas imala odnose i dozivjela orgazam par dana nakon ovulacije i ostala trudna? Tj pitanje bi bilo, da li mislite da orgazam par dana nakon ovulacije moze da utiče negativno na začeće
Nes ja sam krvarila 7 dana ili 8 i imala sam jos par dana smeđi iscjedak, zapravo je kod mene sve dane osim prvog, krvarenje bilo slabo i dosta svijetlo. Toliko da sam se i toga bojala. Sve mi je jasno i meni je bilo tako da mozda ne možemo imati djecu i uvijek ružne misli, i sad me prate kad vidim da mi ne prolazi to smedarenje. Nekad sama sebi kažem i sad šta mora biti bit će i gotovo, a onda sam za pola sata opet u banani. Vjerujem da bi i meni bilo lakše da imam već jednu bebu, ovako je bas koma. Pogotovo jer sam mlada, a toliko problema sad i mirovanje i tablete, a i dalje na istom.. Ostaje nam samo čekati, želim ti da se oporaviš prije nego ja❤️ i da sve bude dobro i uskoro da dođe bebica 🙏🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Moze help mali, jel vam se dogodilo ikad da vam m kasni tj.dana a da nema pozitivnog testa a ocekujete to?
Ps.Z
Zelim puno srece i podrske za daljnja događanja svima i da se vise to ne događa😐 bas nas to mucenje sve rastuzuje i baca u depru😐
Pozdrav cure, kao prvo, jako mi je žao zbog vaših problema i gubitka. Nadam se da ćete se brzo oporaviti, i uskoro vidjeti nove +
Ja sam par dana odmorila i razmislila o svemu, u petak sam bila kod ginekologa na ultrazvuku.
Stara mi je ginekologica otišla u mirovinu, dočekao me stari ginekolog koji je dugi niz godina radio u petrovoj, nakon razgovora i pregleda odmah mi je dao uputnicu za humanu reprodukciju, da nemam šta čekati, nek obavim sve pretrage redom pa ćemo dalje vidjeti.
čekam iduću M da ponovno izvadim hormone, e onda s tim se trebam naručiti na prvi pregled.
malo me strah, i još prva rečenica u nalazu je "ženski sterilitet" onak, wtf...
I prestala sam s terapijom dok ne izvadim hormone.
🙎♀️31
🧔30
Papa 3/2021 ✅
PCOS
terapija: Gynositol
Pokušavamo: 3/2021
-Humana-prvi pregled
-vađenje hormona i ostalih nalaza
[ul]
Trudnice🤰:[li]Nikki777 ➕[/li]
[li]Allie➕[/li]
[li]Atina ➕[/li]
[li]Marta ➕[/li]
[li]Visibaba ➕[/li]
[li]BabyM ➕[/li]
[li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
[li]AriaRia 11.10.-7 dana kasni❤️[/li]
[li]Ninach 24.10. 7 dana ❤[/li]
[li]Gaga88 29.10. 11 dana ❤
[/li]
[li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
[li]Zoeeuzoee 07.11 - 20 dan ❤️[/li]
[li]Nina23 09.11. - 222 dana ❤️[/li]
[li]Buhtlica 10.11.- 23 dana ❤️[/li]
[li]Mama_andjela 14.11. - 27 dana ❤️[/li]
[li]BlairWaldorf 14.11. - 27 dana ❤️[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]SamoJa …[/li]
[li]Ina85..[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]Leka..[/li]
[li]Ameliee [/li]
[li]ExInna[/li]
[/ul]
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Sortiraj odgovore
Najstariji