BlairWaldorf, Nina, Buhtlica sve ste dobro napisale, sve ovo oko nas, ovaj ubrzani nacin zivota i nase nade dovele su do toga da entuzijazam i zelje splasnu. Mislim, meni se to mjesecima vec desava, kao super sam krecem sva ful puna energije, volje, zelje i onda mi se desi neki lagani pad i sve tako. Zivimo ubrzano, pod stresom, i bas kao sto kaze Waldorf, nekad pomisljam da mozda pripadam doma, odnosno tako sam trebala sada biti doma sa svojim djetetom, ali, nije se dalo ovog puta. Muz na terenu, ja sam 90% sedmicno sama, on dodje umoran, nekad i taj vikenx nije sposoban, msm nije ni za sta grozno receno to i sam kaze, a da ne pricam o sexu. Nekad i ja budem umorna, il se nekad bas taj vikend nesto posvadjamo oko nekih gluposti obicno i onda smo u fazonu, ne zelim da te slusam a kamo li nesto vise 🙄 Sad ovaj vikend smo bili raspolozeni, al ja dobila vjesticu😅 tako da onoo, ne da nam se. Prosli mjesec smo imali odnos tri puta, i to je bilo u dva dana, toliko o tome, i fakat kad se zamislim ovako da i narednih 20 godina zivim, muka mi je. Neka promjena se mora desiti definitivno, to i on sam kaze, cak i kad beba dodje ppet treba i muska pomoc, jer zene i tad znaju pasti u depru, zato tu treba muz raspolozen i odmoran da pomogne. Eto i ja sam se malo pojadala, sorry, vama mogu😊 On vec sve zna, svjestan je, samo treba da dodje taj momenat neki da se desi promjena, al eto u ovom svemu taj plusic i nova trudnoca bi mi ja mislim unijeli malo elana u zivot☺ Nekako mi je lakse kad nisam sama takva, da me i vi razumijete, iako mi naravno nije drago sto smo svaka od nas u ovom svemu😑
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Buffy, cestitammm!! Zelim ti mnogo srece, urednu trudnocu i zivog i zdravog bebaca🥰
.
Marta, si tu? Kako je proslo danas? Nadam se najboljem 😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
BlairWaldorf, Nina, Buhtlica sve ste dobro napisale, sve ovo oko nas, ovaj ubrzani nacin zivota i nase nade dovele su do toga da entuzijazam i zelje splasnu. Mislim, meni se to mjesecima vec desava, kao super sam krecem sva ful puna energije, volje, zelje i onda mi se desi neki lagani pad i sve tako. Zivimo ubrzano, pod stresom, i bas kao sto kaze Waldorf, nekad pomisljam da mozda pripadam doma, odnosno tako sam trebala sada biti doma sa svojim djetetom, ali, nije se dalo ovog puta. Muz na terenu, ja sam 90% sedmicno sama, on dodje umoran, nekad i taj vikenx nije sposoban, msm nije ni za sta grozno recenoto i sam kaze, a da ne pricam o sexu. Nekad i ja budem umorna, il se nekad bas taj vikend nesto posvadjamo oko nekih gluposti obicno i onda smo u fazonu, ne zelim da te slusam a kamo li nesto vise 🙄 Sad ovaj vikend smo bili raspolozeni, al ja dobila vjesticu😅 tako da onoo, ne da nam se. Prosli mjesec smo imali odnos tri puta, i to je bilo u dva dana, toliko o tome, i fakat kad se zamislim ovako da i narednih 20 godina zivim, muka mi je. Neka promjena se mora desiti definitivno, to i on sam kaze, cak i kad beba dodje ppet treba i muska pomoc, jer zene i tad znaju pasti u depru, zato tu treba muz raspolozen i odmoran da pomogne. Eto i ja sam se malo pojadala, sorry, vama mogu😊 On vec sve zna, svjestan je, samo treba da dodje taj momenat neki da se desi promjena, al eto u ovom svemu taj plusic i nova trudnoca bi mi ja mislim unijeli malo elana u zivot☺ Nekako mi je lakse kad nisam sama takva, da me i vi razumijete, iako mi naravno nije drago sto smo svaka od nas u ovom svemu😑
Ovdje te potpuno razumijem, MM takođe radi terenski posao pa nas nekad Bog ni za sta nije dao sto bi se reklo, i bas kako kazes jedna trudnoca bi sad unijela malo elana u zivot. Mada nema odustajanja i ne smijemo pokleknuti, docekat cemo i mi svoje plusice😄. Drzim figeeee.
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
BlairWaldorf, Nina, Buhtlica sve ste dobro napisale, sve ovo oko nas, ovaj ubrzani nacin zivota i nase nade dovele su do toga da entuzijazam i zelje splasnu. Mislim, meni se to mjesecima vec desava, kao super sam krecem sva ful puna energije, volje, zelje i onda mi se desi neki lagani pad i sve tako. Zivimo ubrzano, pod stresom, i bas kao sto kaze Waldorf, nekad pomisljam da mozda pripadam doma, odnosno tako sam trebala sada biti doma sa svojim djetetom, ali, nije se dalo ovog puta. Muz na terenu, ja sam 90% sedmicno sama, on dodje umoran, nekad i taj vikenx nije sposoban, msm nije ni za sta grozno recenoto i sam kaze, a da ne pricam o sexu. Nekad i ja budem umorna, il se nekad bas taj vikend nesto posvadjamo oko nekih gluposti obicno i onda smo u fazonu, ne zelim da te slusam a kamo li nesto vise 🙄 Sad ovaj vikend smo bili raspolozeni, al ja dobila vjesticu😅 tako da onoo, ne da nam se. Prosli mjesec smo imali odnos tri puta, i to je bilo u dva dana, toliko o tome, i fakat kad se zamislim ovako da i narednih 20 godina zivim, muka mi je. Neka promjena se mora desiti definitivno, to i on sam kaze, cak i kad beba dodje ppet treba i muska pomoc, jer zene i tad znaju pasti u depru, zato tu treba muz raspolozen i odmoran da pomogne. Eto i ja sam se malo pojadala, sorry, vama mogu😊 On vec sve zna, svjestan je, samo treba da dodje taj momenat neki da se desi promjena, al eto u ovom svemu taj plusic i nova trudnoca bi mi ja mislim unijeli malo elana u zivot☺ Nekako mi je lakse kad nisam sama takva, da me i vi razumijete, iako mi naravno nije drago sto smo svaka od nas u ovom svemu😑
Ovdje te potpuno razumijem, MM takođe radi terenski posao pa nas nekad Bog ni za sta nije dao sto bi se reklo, i bas kako kazes jedna trudnoca bi sad unijela malo elana u zivot. Mada nema odustajanja i ne smijemo pokleknuti, docekat cemo i mi svoje plusice😄. Drzim figeeee.
Oo da, sve si dobro opisala 😬 Hocemo, s Bozijom pomoci neka i nas obasja since u ovim tmurnim i depresivnim danima ❤
.
BlairWaldorf, super je sto si uplatila wellnes, mislim da ce ti to mnoogo dobro prijati. Opusti se max😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Opet ja zene, znam da sam smor, al sjetila sam se jedne stvari, zaboravim ju napisati a da ne idem sad tamo i na ljetne bebe pa cu pisati ovdje. Vecina vas ima vec male bebe, ili u okruzenju tako da ttebate obratiti paznju pogotovo na pocrtku trudnoce, da imate sto manje dodira s bebama, mazenje i slicno, i uppste s ljudima, jer meni se bas zbog tog nekog kontakta desilo da mi se pojavio Herpes simplex i CMV virus, koji su doveli do gubitka bebe u 28 tjednu. Mozda je nekome to smijesno i meni je bilo ono wow kad mi je doktor rekao da prilikom sledece trudnoce obavezno pripazim da nema mazenja s malom djecom, i sto manje kontakta s drugim osobama u prva tri mjeseca, al kaze s muzem je okej😁😁 Kaze iako sam ja stekla antitijela i ne mogu viae bolovati od tog (daj Boze!) al ipak da pripazim. Pa obratite i vi malo paznju na osnovu mene kao primjera, jer ja pojma nisam imala 🙁🙁 Niti sam krvarila, niti su mi se pojavile kakve pojave na tijelu kao sto inace zna od herpesa, apsolutno nista, samo je nacelo posteljicu i gotovo 🥺 Eto, jedan mali savjet😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Buffy, cestitammm!! Zelim ti mnogo srece, urednu trudnocu i zivog i zdravog bebaca🥰.Marta, si tu? Kako je proslo danas? Nadam se najboljem 😊
Ej jutro curke ❤️ bila ja jučer, ovaj ginić mi se čini top. Zbilja mi je sjeo na prvu, prema uzv sam 5+5 a prema M 6+4,ali on kaže da je to uredu. Mislim meni su ciklusi 31-33 dana pa je i O 17, 18 tako da kaže da je uredu. Imamo 0.33cm i otkucaje ❤️ kontrola za 10 dana, dalje terapija i mirovanje (makar idem na posao) i hrpu nalaza za idući pregled moram odraditi. Nadam se da će i dalje biti sve ok. Makar jedini problem je bio tlak od 150/80 ali mislim da je to bilo zbog uzbuđenja 🤦♀️ ali moram ga sad redovno mjeriti do onda 🙏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
[ul]
[li]Trudnice🤰:[/li]
[li]Nikki777 ➕[/li]
[li]Allie➕[/li]
[li]Atina ➕[/li]
[li]Marta ➕[/li]
[li]Visibaba ➕[/li]
[li]BabyM ➕[/li]
[li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
[li]AriaRia 11.10.-4 dana kasni❤️[/li]
[li]Ninach 24.10. 9 dana ❤[/li]
[/ul]
[ul]
[li]Gaga88 29.10. 14 dana ❤[/li]
[/ul]
[ul]
[li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
[li]Zoeeuzoee 07.11 - 23 dana ❤️[/li]
[li]Nina23 09.11. - 25 dana ❤️[/li]
[li]Buhtlica 10.11.- 26 dana ❤️[/li]
[li]Mama_andjela 14.11. - 30 dana ❤️[/li]
[li]BlairWaldorf 14.11. - 30 dana ❤️[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]SamoJa …[/li]
[li]Ina85..[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]Leka..[/li]
[li]Ameliee [/li]
[li]ExInna[/li]
[/ul]
.
Jutrooo cure :)
.
Marta96 , bravo za pregled, bas mi je drago zbog tebe. Sve je u redu vidis :) i biti ce :) Pritisak i je bio zbog uzbudjenja, nervoze straha, stabilizirati ce se on, ne brini. Cuvaj se, miruj koliko mozes
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Pozdrav svima!
Jel mi može netko dati preporuku privatnika, za potpomognutu u Zgu? Negdje steka ocito kod mene, dal je do hormona ili necega koji se luce kad vec zatrudnim i kad se primi, primi se i onda ode plod...vec par puta....treba mi neki privatnik, da me dalje nastavi s pretragama, jer socijalnog cu docekat do 50.te...jer nalazi su svi super i meni i njemu, a ne prima se, tj nece se odrzati duze od 7.tjedana....
pliz pomoc, ocajni smo vec godinu i nes....
Pozdrav svima!
Jel mi može netko dati preporuku privatnika, za potpomognutu u Zgu? Negdje steka ocito kod mene, dal je do hormona ili necega koji se luce kad vec zatrudnim i kad se primi, primi se i onda ode plod…vec par puta….treba mi neki privatnik, da me dalje nastavi s pretragama, jer socijalnog cu docekat do 50.te…jer nalazi su svi super i meni i njemu, a ne prima se, tj nece se odrzati duze od 7.tjedana….
pliz pomoc, ocajni smo vec godinu i nes….
Pozdrav,
Potpomognuta se radi koliko ja znam kad je nemogućnost začeća, znači ako ima neki problem nisu veće šanse da se onda održi. Mislim da bi vam vas ginekolog trebao dati uputnice za daljnje pretrage
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Dao mi je, dobila sam termin u 3.mj...da me tek pogleda specijalist prvi put, a gdje su jos pretrage i vadenje...Zato bih privatno platila, da sredim taj pregled vec ovaj mjesec...predugo vec cekam...
Sortiraj odgovore
Najstariji