Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    18. Ožujak 2023. 12:45

https://ibb.co/BPVr4jf pratim svaki dan. Kalendar kaže 13 dana do ovulacije. 
    Hana ima li novosti? 🤞

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

i_am_ivy
    19. Ožujak 2023. 11:14

Pozdrav, ja se prikljucujem vasoj temi! Mi radimo na 1.bebi, takoder zelim svima da odemo na neke ljepse teme ovdje, tipkamo se 🤗

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

• Premija
    19. Ožujak 2023. 15:31

Ja danas dobila. Točno u dan. Idemo ponovno.... 4 ciklus pokušavanja. 

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

Miss88
    20. Ožujak 2023. 08:46

laurel

Cure, jučer mi je prošao dan za (ne)dobiti. Posto je prošao, da li mogu u bilo koje doba dana napraviti test ili mora biti prvi jutarnji urin?

Hej možeš u bilo koje doba. S prvim sam navečer. Kasnila mi je jedan dan. Plus kao kuća.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• jele14
    20. Ožujak 2023. 12:51

Premija

Pozdrav!
    Da se javim i na ovoj temi 😊 Radimo na bebi već 4 mjeseca. Danas test negativan, a M treba doći 19.03. Simptome imam svaki mjesec, bolne grudi, pišanje pojačano, blago povišena temp,ponekad glavobolja,problemi s probavom. Čini mi se da ni ovaj puta nismo uspjeli.

Miss88

jele14

Ako sam imala odnos 4-5 Dana pred ovulaciju postoji li.mogucnost da ostanem trudna?mislim da Sam mozda ovulirala.kasnije ovaj mesec,a menga mi kasni 3 Dana…

Čuj sve je moguće. Ali ako ti je bila kasnije zato ti i kasni. Inače spermići prežive i do pet dana. Jesi radila test? 🤔

Da javim, trudna Sam!!! Prvi test mi je pokaazao pozitivno nakon pola sata i stvarno je bila istina

i_am_ivy
    20. Ožujak 2023. 13:40

jele14 bravooo, cestitam ☺☺

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

joca
    20. Ožujak 2023. 15:33

jele14

Premija

Pozdrav!
    Da se javim i na ovoj temi 😊 Radimo na bebi već 4 mjeseca. Danas test negativan, a M treba doći 19.03. Simptome imam svaki mjesec, bolne grudi, pišanje pojačano, blago povišena temp,ponekad glavobolja,problemi s probavom. Čini mi se da ni ovaj puta nismo uspjeli.

Miss88

jele14

Ako sam imala odnos 4-5 Dana pred ovulaciju postoji li.mogucnost da ostanem trudna?mislim da Sam mozda ovulirala.kasnije ovaj mesec,a menga mi kasni 3 Dana…

Čuj sve je moguće. Ali ako ti je bila kasnije zato ti i kasni. Inače spermići prežive i do pet dana. Jesi radila test? 🤔

Da javim, trudna Sam!!! Prvi test mi je pokaazao pozitivno nakon pola sata i stvarno je bila istina

Cestitamm!!🎉

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

• marinelaa2911
    20. Ožujak 2023. 19:28

Evooo update... Bila u ginkeloga, uzet papa, al na maternici imam 2 polipa koja moram skidat 🤔🤔🤔
    I moram spustit tsh ispod 2
    Jel netko ima iskustva s tim??
    Ovi mjesec je ovulacijski pa cemo svakako probat.. 

Radimo na bebi od 14.10.22'
    🧔32
    👸29

👩‍❤️‍👨 29.11.22'

• anny35
    20. Ožujak 2023. 20:51

Pozdrav svima, 
    Pokušavamo ja i muž od prošlog mjeseca. Teško mi pada negativan test i zbog spontanog od prošle godine. Lagano mu se bliži godinu dana, a bebe nigdje. Cekala sam muza da se vrati s broda, pa pretrage, pa vitamine i eto... ode vrijeme.
    Prosli ciklus sam imala sve simptome pa nista. Sad isto imam sve simptome pa cemo vidjeti. Ne mogu usporediti s proslom trudnocom jer nisam ni radila test dok mi nije kasnila 10 dana pa nisam obracala pozornost na eventualne simptome.  Za 7 dana ili plus ili vjestica. Sve mi se cini da bi mogla i uraniti.
    Bole me grudi, bole me jajnici i trbuh. Imala sam proljev jucer, umor, vrtoglavica, mucnina povremeno, zgaravica povremeno. Mokrim i inace dosta, ali mi se ovo cini i jos vise. Inace u prosloj trudnoci sam dan prije testa dala urin na analizu jer sam mislila da imam upalu mjehura, ali to je vec bilo nakon 9 dana kasnjenja...Gacice su mi danas skoro cijeli dan mokre, iscijedak nema boje ni mirisa. Ii danas imam jaku seksualnu zelju. Sve u svemu jako sam zbunjena. Promjene raspolozenja i depru  necu ni spominjati, standard pred menzis i neuspjeh.

• Premija
    20. Ožujak 2023. 21:51

jele14

Premija

Pozdrav!

Miss88

jele14

Čestitke i od mene 🤗🤗🥳🥳 sretno 🍀

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.