https://ibb.co/BPVr4jf pratim svaki dan. Kalendar kaže 13 dana do ovulacije.
Hana ima li novosti? 🤞
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Pozdrav, ja se prikljucujem vasoj temi! Mi radimo na 1.bebi, takoder zelim svima da odemo na neke ljepse teme ovdje, tipkamo se 🤗
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Ja danas dobila. Točno u dan. Idemo ponovno.... 4 ciklus pokušavanja.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Cure, jučer mi je prošao dan za (ne)dobiti. Posto je prošao, da li mogu u bilo koje doba dana napraviti test ili mora biti prvi jutarnji urin?
Hej možeš u bilo koje doba. S prvim sam navečer. Kasnila mi je jedan dan. Plus kao kuća.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Pozdrav!
Da se javim i na ovoj temi 😊 Radimo na bebi već 4 mjeseca. Danas test negativan, a M treba doći 19.03. Simptome imam svaki mjesec, bolne grudi, pišanje pojačano, blago povišena temp,ponekad glavobolja,problemi s probavom. Čini mi se da ni ovaj puta nismo uspjeli.
Ako sam imala odnos 4-5 Dana pred ovulaciju postoji li.mogucnost da ostanem trudna?mislim da Sam mozda ovulirala.kasnije ovaj mesec,a menga mi kasni 3 Dana…
Čuj sve je moguće. Ali ako ti je bila kasnije zato ti i kasni. Inače spermići prežive i do pet dana. Jesi radila test? 🤔
Da javim, trudna Sam!!! Prvi test mi je pokaazao pozitivno nakon pola sata i stvarno je bila istina
jele14 bravooo, cestitam ☺☺
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Pozdrav!
Da se javim i na ovoj temi 😊 Radimo na bebi već 4 mjeseca. Danas test negativan, a M treba doći 19.03. Simptome imam svaki mjesec, bolne grudi, pišanje pojačano, blago povišena temp,ponekad glavobolja,problemi s probavom. Čini mi se da ni ovaj puta nismo uspjeli.Ako sam imala odnos 4-5 Dana pred ovulaciju postoji li.mogucnost da ostanem trudna?mislim da Sam mozda ovulirala.kasnije ovaj mesec,a menga mi kasni 3 Dana…
Čuj sve je moguće. Ali ako ti je bila kasnije zato ti i kasni. Inače spermići prežive i do pet dana. Jesi radila test? 🤔
Da javim, trudna Sam!!! Prvi test mi je pokaazao pozitivno nakon pola sata i stvarno je bila istina
Cestitamm!!🎉
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Evooo update... Bila u ginkeloga, uzet papa, al na maternici imam 2 polipa koja moram skidat 🤔🤔🤔
I moram spustit tsh ispod 2
Jel netko ima iskustva s tim??
Ovi mjesec je ovulacijski pa cemo svakako probat..
Radimo na bebi od 14.10.22'
🧔32
👸29
👩❤️👨 29.11.22'
Pozdrav svima,
Pokušavamo ja i muž od prošlog mjeseca. Teško mi pada negativan test i zbog spontanog od prošle godine. Lagano mu se bliži godinu dana, a bebe nigdje. Cekala sam muza da se vrati s broda, pa pretrage, pa vitamine i eto... ode vrijeme.
Prosli ciklus sam imala sve simptome pa nista. Sad isto imam sve simptome pa cemo vidjeti. Ne mogu usporediti s proslom trudnocom jer nisam ni radila test dok mi nije kasnila 10 dana pa nisam obracala pozornost na eventualne simptome. Za 7 dana ili plus ili vjestica. Sve mi se cini da bi mogla i uraniti.
Bole me grudi, bole me jajnici i trbuh. Imala sam proljev jucer, umor, vrtoglavica, mucnina povremeno, zgaravica povremeno. Mokrim i inace dosta, ali mi se ovo cini i jos vise. Inace u prosloj trudnoci sam dan prije testa dala urin na analizu jer sam mislila da imam upalu mjehura, ali to je vec bilo nakon 9 dana kasnjenja...Gacice su mi danas skoro cijeli dan mokre, iscijedak nema boje ni mirisa. Ii danas imam jaku seksualnu zelju. Sve u svemu jako sam zbunjena. Promjene raspolozenja i depru necu ni spominjati, standard pred menzis i neuspjeh.
Pozdrav!
Da se javim i na ovoj temi 😊 Radimo na bebi već 4 mjeseca. Danas test negativan, a M treba doći 19.03. Simptome imam svaki mjesec, bolne grudi, pišanje pojačano, blago povišena temp,ponekad glavobolja,problemi s probavom. Čini mi se da ni ovaj puta nismo uspjeli.Ako sam imala odnos 4-5 Dana pred ovulaciju postoji li.mogucnost da ostanem trudna?mislim da Sam mozda ovulirala.kasnije ovaj mesec,a menga mi kasni 3 Dana…
Čestitke i od mene 🤗🤗🥳🥳 sretno 🍀
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji