S obzirom da od ovog ciklusa pocinjemo raditi na bebi, molim vas par savjeta koliko dugo ostajete u lezecem položaju, dizete li zaista noge nakon odnosa?
Koliko cekate s tusiranjem? Ne znam ima li to kakvog utjecaja na brze zacece? Ako ima, molim preporuke 🤗
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
S obzirom da od ovog ciklusa pocinjemo raditi na bebi, molim vas par savjetakoliko dugo ostajete u lezecem položaju, dizete li zaista noge nakon odnosa?
Koliko cekate s tusiranjem? Ne znam ima li to kakvog utjecaja na brze zacece? Ako ima, molim preporuke 🤗
Ja sam s ove teme ošla prošle g u 2 mj, al evo volim u zadnje vrime odgovarat i pomagat curama jednostavno jače je od mene, svaki ➕ me veseli kao da je moj 🤩
Ugl evo ja i muž smo počeli u 9mj2020 raditi na bebi . Ja bih svaki put ostala 10-15tak min u ležećem položaju, ali nije imalo neke značajke. Tuširala bi se tek nakon pola sata iako to nema neke veze jer nećeš se ispirat unutra 😉 ali evo nakon 5mj, 6ti put sam ostala ležeči s nogama u visu sigurno pola sata i tad se primili (sad da li je zbog toga ili ne to Bog dragi zna) ali uspilo je ugl. Pa eo to je moje iskustvo bilo. ☺️ U akciji samo nemojte previše bit forsirani mislima o želji za bebom, jer tad će trebat pogotovo duže vremena za začeće jer i psihičko stanje ovisi o tome. Polako, opušteno, primit će se držim 🤞 i sretno 🍀
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
S obzirom da od ovog ciklusa pocinjemo raditi na bebi, molim vas par savjetakoliko dugo ostajete u lezecem položaju, dizete li zaista noge nakon odnosa?
Ja sam s ove teme ošla prošle g u 2 mj, al evo volim u zadnje vrime odgovarat i pomagat curama jednostavno jače je od mene, svaki ➕ me veseli kao da je moj 🤩
Ugl evo ja i muž smo počeli u 9mj2020 raditi na bebi . Ja bih svaki put ostala 10-15tak min u ležećem položaju, ali nije imalo neke značajke. Tuširala bi se tek nakon pola sata iako to nema neke veze jer nećeš se ispirat unutra 😉 ali evo nakon 5mj, 6ti put sam ostala ležeči s nogama u visu sigurno pola sata i tad se primili (sad da li je zbog toga ili ne to Bog dragi zna) ali uspilo je ugl. Pa eo to je moje iskustvo bilo. ☺️ U akciji samo nemojte previše bit forsirani mislima o želji za bebom, jer tad će trebat pogotovo duže vremena za začeće jer i psihičko stanje ovisi o tome. Polako, opušteno, primit će se držim 🤞 i sretno 🍀
Bas mi je drago da si nam podrska 😘♥️
Zavolila sam baš ove teme , čitam stalno, pratim , baš jedva čekam opet dns sutra svoj testić❤️❤️❤️🍀
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Dobro veče svima . Ja sam jedan “mladić ” 😅koji želi postati otac😀 . Meni je 38 godina , a ženi 43 . Već 7 godina pokušavamo i imamo 13 ne uspješnih ivf postupaka . Sve smo probali , sa njenom jajnom stanicom , kombinirana oplodnja i zadnjih nekoliko donoroska . Očajni smo . Gdje god smo išli samo je novac ,novac ,novac . Razočarani smo , umorni , iscrpljeni . Tražimo neku kliniku koja nije samo tvornica novca i koja će se brinuti za moju prekrasnu ženu i koja ima rezultate . Molio bi vas neku preporuku . Hvala svima koji mi odgovore
Bilo bi bolje da vam ova tema ni ne treba, ali je svejedno lijepo pročitati post od jednog muskarca u moru zenskih..
Ja sam puno dobroga cula za Polikliniku Škvorc u Samoboru. Moja sestrična je nakon 18 godina borbr od prve tamo ostala trudna nakon mislim 9 neuspješnih pokušaja u različitim bolnicama..
Koji je problem kod vas?
S obzirom da od ovog ciklusa pocinjemo raditi na bebi, molim vas par savjetakoliko dugoecem položaju, dizete li zaista noge nakon odnosa?
Hvala SweetDream15 na savjetima hahah znaci mozda i noge u zrak upale
pokriti cemo, nadam se, vecinu plodnih 😁 jucer je bio 11 DC i imali smo odnos dva puta, danas vjerojatno necemo uspjeti jer gospodin radi, ali cemo opet pokriti 13, 14, 15 dc (ovulacija bi mi trebala bit 14 ili 15 dc). Nadam se da je to okej 😃 I zanima me, da li je moguce da odnos dva puta za redom, u razmaku 5-10 min moze biti negativan za zacece? Razmisljam na način da prvi put vjerojatno bude "kvalitetniji sadržaj" 😅 a ako odma nakon toga imamo odnos, moguce da on to sve izvuce van? Hmmm ili mozda suprotno, da to sve natjera gore gdje i treba ici 😁 smijesna sam sama sebi jer razmisljam uopce o tome ali mozda i ima kakve teorije koja bi to potkrijepila 😄
Sretno svima ovaj ciklus, nadam se da cemo ugledati plusic uskoro 🤗❤️
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
lady_diinadam se skorom plusiću kod vas. Što se ovoga tiče. Upravo suprotno od onoga kako misliš. Čitala sam baš da se preporuča (naravno kod muškaraca kod kojih je spermiogram uredan) imati odnos jedan za drugim minimalno u razmaku od pola sata,ali pod uvjetom da se ne ide urinirati jer unutra ostane još dosta spermića u toj sjemenoj tekućini koja ne izađe odmah,a oni su prvi na udaru tokom drugog odnosa. Ali tu bi ti taktiku preporučila tek dan prije O ili na sami dan O,ovako ti je preriskantno. Ali su istraživanja pokazala da su kod muškaraca čak u drugom ejakulata brži i morfološki ispravniji spermići,što ima logike jer već nakon 3,4 dana dobar njih bude sporiji i odumire. Pokušajte tako pa ako upali svi se bacamo na tu taktiku 🤞🏻😂
Siri pa to je onda dobra vijest jer u zadnje vrijeme nam se zna pogoditi da bude odma jedan iza drugog odnos 🤭 nije mi jasan samo ovaj dio sto si napisala da bi tu tehniku preporucila dan prije O ili na samu O, jer je inace preriskantno?
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Drage moje kod.mene problema nikada kraj 6.2 sam trebala dobiti a 9.1 sam imala zadnju menst i uradim test 6.2 blaga neka crtica ali je crtica već odma sutradan mi je krenulo smedje i odem gin ona mi dala duphaston 3x1 i folacin rekla mi endomerij 18mm i grlić čvrst i zatvoren
Ništa više nije vidjela medjutim evo kako koji dan to pijem ništa ne staje nazovem u petak ona kaže 3x2 da pijem i dalje je isto odem sinoć kupiti test i da uradim
https://ibb.co/VphL6jj
I takav mi je test šta da mislim šta vi mislite drage moje nema krvi nikada čiste sve je nešto bijedo roze smedje tamno žuto i te boje .. izvinite na dugom postu ali zaista mi je potrebno bar neko mišljenje 💓💓
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Drage moje kod.mene problema nikada kraj 6.2 sam trebala dobiti a 9.1 sam imala zadnju menst i uradim test 6.2 blaga neka crtica ali je crtica već odma sutradan mi je krenulo smedje i odem gin ona mi dala duphaston 3x1 i folacin rekla mi endomerij 18mm i grlić čvrst i zatvoren
Ništa više nije vidjela medjutim evo kako koji dan to pijem ništa ne staje nazovem u petak ona kaže 3x2 da pijem i dalje je isto odem sinoć kupiti test i da uradim
I takav mi je test šta da mislim šta vi mislite drage moje nema krvi nikada čiste sve je nešto bijedo roze smedje tamno žuto i te boje .. izvinite na dugom postu ali zaista mi je potrebno bar neko mišljenje 💓💓
Hej ne brini. Nastavi piti prema uputama doktora. To je sve implantacija koja se događa do 12TT i dok je rozasto smeđe nije za uzbunu. Ako bude svježe krvi i grčeva onda je situacija alarmantna i za hitnu. Moguće je da imaš hematom koji pomalo curka. Miruj,nikakvi nagli pokreti,naprezanja,nipošto vježbanja ako si sportski tip. Bit će to sve okej 🥰
Ništa ne radim mirujem samo nam ručak skuham do wc-a i nazad nema to nešto puno više je smedje nego li druge boje i žuto blage grčeve imam na trenutke i prodje me to je sve cice su mi malo nabrekle i na momente probodu to je sve što imam od simptoma nadam se najboljem u petak mi je kontrola nadam se da će da bude sve uredu 💓💓
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Samo miruj i slusaj dr. i misli pozitivno. Mojoj legici je u 2 navrata isla bas krv i nista bebi nije bilo. Zapravo joj je pukao hematom.
Testic mi nece otvoriti, ali ako je poanta da je mozda crtica slabija koliko znam u nekoj fazi trudnoce dolazi do opadanja tog hcg hormona pa time mozda i slabija crtica. Bit ce sve dobro!❤
Zenice drage, evo da se i ja javim 😊
Po svemu sudeci, kod mene plodni dani malo ranije dosli.
A i bas sam nesto raspolozena u ovom ciklusu. Kao da sam pala s Marsa. 🤪
Za koji dan idem ponovno kod privatnika provjerit moje bubrege, jer u zadnje vrijeme je bol ucestala i puno jaca nego prije. Ali dobro, i oko toga sam pozitivna 😊
Jeste li mi vi dobrooooo? 😊
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji