Evo ja cekam tu subotuu, nikako docekati, no, postala sam jako skepticnaaa...nikako to meni ne pije vodeeee i stalno mi se to mota po glavii...do prije 5, 6 dana vidljiva crta, a sadaaa skoro pa se ni ne vidi, tako da mi se sve nekako cini, da se opet bacam na posaooo ovaj mjesec, pa iduciii, pa kako koji zakacii...bas mi je dragoo zbog Siriii, samo nemoj biti budala kao i jaa, pa raditi testovee cestoo...ajmoo curkee, dajte bacite nekih plusicaa, da se bar necem mogu radovati 🤗❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Siri cekaj, ti nas do 14.mislis drzat na cekanju?!🙉🙉Aaaaa! Jedva cekam novu slikicu!
A eto u petak kad uzimao bris dr. je odmah pogledao i pod mikroskopom dio i rekao da imam vjerojatno neku upalicu jer su mi leukociti poviseni. Da nije bakterija, gljivice i nesto takvo, ali mi je dao vaginalete. Sad cu ih pocet koristiti. Ne znam jel to moguci uzorak🤷🏻♀️ Cekam taj svoj termin ko neki najludji provod🙂
Ja sam uvijek imala roze trakice i super zadovoljna. Sad sam uzela neke drugacije, makar su isto neke roskaste, ali sve me strah pocet ih koristiti kad vidim kak se vi zafrkavate sa par različitih. Jedina sreca je sto cu ih ovaj mjesec radit onak..samo da imam evidenciju.
natalie i mary vjerujem da nije otkrice tople vode, ali ricinusovo ulje radi cuda za kosu. I to cak za takve slucajeve gdje ljudi imaju mjesta na glavi bez ijedne dlake. Malo proguglajte osim ako vec niste probale, a da niste zadovoljne.
Keysi ja ti koristim aplikaciju Pixlr i priko nje uređivam slike odlična je, skini ju pa ćeš vidjeti. Imaš uređivanje posebno jedne slike, a imaš tako uparivat više ugl vidjeti ćeš ☺️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Kod mene bilo divno vreme bilo danas, pa sam sa muzem na voznju biciklom, i na kaficu sa prijetljem malo odmorili na pola puta provozali se nekih 16 km dobro za pocetak. https://ibb.co/zQv2QdC
E meni ove moje trakice nista nisu jasne ovo je prvi jutarnji urin tako da su katastrofa, ocekivano (ekserimentisem malo).
https://ibb.co/LgC4J6G
Ovo su sad - https://ibb.co/bQ596y6
na zelenoj je prakticno pik a roza ni pozitivna… pa ti budi pametan..E ove roze radim prvi put, tako da bas nemam iskustva sa njima prije sam imala roze ali drugacije.. Neko od vas cinimi se da je koristio ove roze, kakvo iskustvo imate sa njima? Budem j aobe trakice ponovila kasniej za svaki slucaj.. pa sliknem i njih..
E sad idem citati sta ste pisali dok nisma bila tu
E takve ja imam roze trakice i nisam zadovoljna isto tako nikad ne pokazu pik uvijek su svjetle,pa mislim da je bas do trakica pogotovo kad sad vidim da je kod tebe ista situacija s njima, ja vec treci ciklus s njima pratim i uvijek ista prica nikad ne budu skroz tamne..🤷♀️
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
https://ibb.co/ckyCST3 ove tamno roze su mi bile super, ali ove svjetlo roze mi stigle danas i nista ih ne kontam…
Ja sam imala s plavim, te su mi se cinile jako dobre i sad narucila s rozim pa sam skuzila da se nakon nekog vremena di se linije pokazuju pocne kao ljustiti trakica 🙈
Da to se i meni dogada sa rozim trakicama, i vidim da dosta cura ne odgovaraju te roze..
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Bok curke!!
Prvo čestitke na plusićima😘😘❤❤
Malo sam preletila nisam sve ni čitala ali vidilaa sam da ima plusića.
Ja sam bila na folikulometriii i nema ničeg,doktorica je rekla još jednom pa će mi ponovno duphaston dati i pretrage napravit
Žalosna sam baš,nema pomaka ni ničeg
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Hej cure 🌞 sad ću i ja kao kamilica petaaak je 😌 slijedi Valentinovski vikend nadam se da ćete ga dobro iskoristiti 🤭🌞 ja sinoć nikako zaspati, noge me nesto bolile WTF 🤷 kako ste vi danas ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bok curke!!
Prvo čestitke na plusićima😘😘❤❤
Malo sam preletila nisam sve ni čitala ali vidilaa sam da ima plusića.
Ja sam bila na folikulometriii i nema ničeg,doktorica je rekla još jednom pa će mi ponovno duphaston dati i pretrage napravit
Žalosna sam baš,nema pomaka ni ničeg
Bas mi je zao, ali ne gubi nadu. Budu ti vec pogodili potrebnu kolicinu klomifena ili probaju sa necem drugim. Znam da je tesko strpiti se, ali tako mora zbog tvog zdravlja. Kad si izdrzala ovoliko, strpi se jos malo, bice mozda ne ovaj ciklus, ali bice sledeci ili onaj iza njega.. sa klomifenom je tako, nekom upali iz prvog ciklusa, nekom iz drugog nekom i z 6. znam da to ovo ne zvuci kao utjeha, ali bitno je da uspije.Drzi se bice bolje, proci ce i to vreme cekanja.
Rekla je da mi neće davati više klomifen jer da sam izgleda rezistentan na njega,nego vjerojatno nešto drugo.
Vidit ćemo,ovaj ciklus otpadaa
Samo da bar onda M dobijem kako treba ako ništa drugo
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Curke moje, dobar dan Vam zelim! Evoo meni uranilo 1 dan...nije ni cudo sto je jucer tokom dana pokazalo pokazalo jedva vidljivu crtu...sto se tice kolicine, jako malo, ali uvijek mi i bude malo na pocetku menstruacijeee...bit ce boljeee...a Vii drageee moje? Ima sta novoga kod vas 🤗🤗❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Evo i mene na 9 DC pratim vas, ali nemam što pisati pa se i ne javljam.
Kod mene ništa posebno, čekam da mi krene kvalitetan CM, radila testiće jučer i prekjučer, crtica skoro pa nije vidljiva, a sad ste me bacile u brigu sa tim rozim trakicama, jer ih imam 50 komada
Doduše, meni se s njima prije 2 ciklusa pokazao baš kvalitetan pik i to u 11 navečer, a mi nismo pokrili jer je dragi imao koronu
Vidjet ćemo šta će se dogoditi sad ovaj ciklus. Svakako ću pratiti i cerviks i CM i pokrivati svaki drugi dan, što je sigurno je sigurno...
Siri nadam se da će to biti najveći plus ikad nemoj nas dugo držati u neizvjesnosti!
Keysi isti smo dan ciklusa, baš me zanima koliko će meni kasnije biti ovulacija
Sortiraj odgovore
Najstariji