Di ste cure 🤗 Petak jeee 🌞
Nisam se dugo javljala jer je tata bio slabo. Sad je hvala Bogu stabilno. Iako se u njegovim godinama nikad ne zna, pa sam pod stresom.
Ginic mi je prekjučer dok sam radila papa test i uzv, rekao da mi je danas ovulacija.
Jutros muz nije uspio "završiti posao" jer su ga zvali s posla u kljucnom trenutku. 😩Maloprije sam piskila trakicu, i cini se da je peak?
https://ibb.co/XJnBF0q
Je li kasno ako veceras pokrijemo?
Ne volim ovaj presing jer mi uopće nije do seksa, pod stresom sam, ali moram zbog godina..😩 Cak mi je ginekolog rekao: sta cekas? Kad ti mislis rodit? 🤦🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Di ste cure 🤗 Petak jeee 🌞
Nisam se dugo javljala jer je tata bio slabo. Sad je hvala Bogu stabilno. Iako se u njegovim godinama nikad ne zna, pa sam pod stresom.
Ginic mi je prekjučer dok sam radila papa test i uzv, rekao da mi je danas ovulacija.
Jutros muz nije uspio "završiti posao" jer su ga zvali s posla u kljucnom trenutku. 😩Maloprije sam piskila trakicu, i cini se da je peak?
https://ibb.co/XJnBF0q
Je li kasno ako veceras pokrijemo?
Ne volim ovaj presing jer mi uopće nije do seksa, pod stresom sam, ali moram zbog godina..😩 Cak mi je ginekolog rekao: sta cekas? Kad ti mislis rodit? 🤦🏼♀️
Nije ti prekasno, iz razloga zato sto jajna stanica zivi od 12 do 24 h...tako daa, bacajte se na posaooo 😊😊😊🤗
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Deic17 Bas vjestica ili smedji iscejdak? Ajd javi, ja se stvarno nadam da nije vjestica 🤞
Maricka sve zavisi nekom odgovaraju neke trakice nekom ne. Tamno roze traic esu mi bile ok. Ali ove svjtlo roze nikako, zute su mi isto bile ok.. ali zelee su zakon i njih od sad stalno uzimam. Sa tim svjetlo rozim sam vidjala stvarno da pokazu pozitivno i pik bas bas.. ali eto nekom zelene trakice nikako ne odgovaraju.. Zato je najbolje sacuvati par trakica koje ti odgovaraju, pa kad kupis druge raditi zajedno i uporediti. Meni je danas ovulacija i ako je pik sinoc i jutros.. bas osjetim, jajnik par puta i grudi.. ali izgleda da je ovulacija iz desnog jajnikamislim on se javio danas par puta, a tu nema jajovod. Ali zna se desiti da celija bude privcena do drugog jajovoda, eto organizam je cudo…Ali u svakom slucaju u pnedeljak UZV pa budem znala vise… Javljaj kako napreduju trakice. Meni se sve tako brzo desi meni ce danas poceti da bljed ecrtice, zato ja testiram rano i vise puta dnevno. Meni ti sve u jednom danu dodje i prodje. Eto pik sinoc oko 1. I jutros je isto bio pik, ali prvi jutarnji urin, ali i na drugoj trakici u 11:30 je isto bio pik.. tako da sad cu provjerim kakva je trakica, ali nekako imam osjecaj da je ovulacija sad jer me grudi probadaju bas..
Ma crveno, smeckasti je sadaa, sluzaav, ma vjestica je, nema sta bitii...piskila sam i na test malo prijee, nemaa nikakve sjene, kao sto je bilaaa...jucer sam se isplakalaa i danas mi je laksee, sada bar znam na cemu sam...odlucila sam da vise nista necu pratiti, ni kada mi je ovulacija, niti cu forsirati ista...kada se desi, desit ce see...pretpostavljam da je to kemijska, ali idem iduci tjedan kod ginkija svakakoo...
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Deic17 Bas vjestica ili smedji iscejdak? Ajd javi, ja se stvarno nadam da nije vjestica 🤞
Maricka sve zavisi nekom odgovaraju neke trakice nekom ne. Tamno roze traic esu mi bile ok. Ali ove svjtlo roze nikako,
Ma crveno, smeckasti je sadaa, sluzaav, ma vjestica je, nema sta bitii…piskila sam i na test malo prijee, nemaa nikakve sjene, kao sto je bilaaa…jucer sam se isplakalaa i danas mi je laksee, sada bar znam na cemu sam…odlucila sam da vise nista necu pratiti, ni kada mi je ovulacija, niti cu forsirati ista…kada se desi, desit ce see…pretpostavljam da je to kemijska, ali idem iduci tjedan kod ginkija svakakoo…
Pa tesko jest, ali na zalost ceste su. I svega 20-30% svih trudnoca dodju do kraja.. Sokantan procenat, ali sta se moze priroda je priroda. Samo se boriti i glavu gore. Jesi imala biohemikske ranije? Koliko pokusavate? Ma najbolje i jest odraditi pretrage. Mi jos ovaj ciklus pokusavamo ovako i sledeci ciklus idemo raditi pretrage.
Ma ovo je prvi put da smo probali, bili smo se pazilii sve do 1 mjesecaa...bitno da je da smo zivi i zdravi, ostalo ce lakooo...ma odmah sam ja znala, cim sam vidjela jucer i prekjucer da crte vise nisu snazne, da to vise nije to...bit ce boljee...i naraavnoo! Nikada se vise necu testirati prije mengee, a bome ni nakon toga, sigurno tjedan dana
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Hvala Deic, Kejsy 🤗
Nadam se da cemo uspjeti veceras pokriti. 🤞
Kejsy kako ti peak tako rano, 9-ti dan ciklusa? 🤷🏼♀️
---
Nije me bilo dugo, pa nisam u toku. Malo cu procitati unatrag, pa vam pisati.☺️
---
Nego, vi sve kad napisete da ste pokrile, kako vam decki/muzevi bas svaki put "zavrse posao"? 🙈
Mi smo prije kad bi se cuvali od trudnoće 🤦🏼♀️navikli da skoro nikad ne idemo do kraja. Tj da on ne ide. Pa bilo je slučajeva da on zbog stresa ne može. Ili zbog umora. Vasi mogu svaki put, sto je super. Samo mi cudno kako mogu bas svaki put, i kad je presing, i kad nije. ☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Cure hvala na savjetima, budem probala pa javim rezultate, nadam se da ce pomoci.
Kamilica mi stvarno nemamo problema s tim, jednostavno uzivamo u tome, ponekad krene skroz spontano, ponekad ga ja napadnem, ponekad on mene, nema presinga. Ako nam nije, ako smo umorni, onda ne forsiramo, malo se pomazimo i to je to. ☺️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Kejsy nisi mi odgovorila kako ti je već peak, a tek 9-ti dan ciklusa? 🙈
Natalie bas mi je drago da nemate s tim problema. Samo uzivajte kad mozete ☺️ 👏
---
Valentinovo oduvijek mrzim, tako da ga uvijek preskačem. Tako ce biti i ove godine.😅 Vi koji ga "slavite", uzivajte u tom danu.💖 I u vikendu koji je pred nama. ☀️🥂
Kejsy bravo, slazem se s tobom 100 %. Ja sam cista suprotnost tebi. Bas forsiram kad su plodni dani,a inace mi nije do seksa uopce. Pa se natjeram, sve bude ukoceno, ne mogu se ja opustiti, ne moze on. Jedva čekam da zavrsi. 🤦🏼♀️ Grozno zvuci, znam. Prije je sve bilo spontano i lijepo. A otkad smo poceli raditi na bebi, nas intimni život je loš. Ironično, ali tako je. A opet, nemam vremena cekati da to prodje. Jer prolaze i godine. Kvaka 22. 🤦🏼♀️
Želim ti draga da ti ovaj ciklus bude dobitni, i da odes na jesenske bebe. 🤞🤰🤗
Natalie meni je uzasno opadala kosa zbog stresa i stitnjace. Pomogao mi je cink od solgara i selen (1 brazilski oraščić na dan). I opcenito zdravija prehrana. Probaj. ☺️
Barbara, Blair, Siri, Lavica, Buhtlica, Lavi, Deic….i svim ostalim curama zelim lijep vikend! 😘☀️🥂
E stvarno nemam pojma, budem u ponedeljak znala vise kad odem na UZV, pa taman dogovorimo i pretrage da uradim pocetkom sledeceg ciklusa. Mislim da te rane ovulacije poticu iz ovog jajnika sto nema jajovod, pa ko zna…Ma da su mi oba jajnika ok, malo manja ali savim normalno za moje godine, ali nema cisti nista sve super, veze nemam.. eto ko zna. Budem sigurno znala vise kad odradim hormone sledeci ciklus.
Pa nije bas da slavim valentinovo, ali sve sto se moze iskorisitit za ljubakanje i mazenje podrzavamo i iskoristimo
Sretno s ultrazvukom i hormonima! 🤞 Vjerujem da će sve biti ok. I neka, volite se i pazite. To je najbitnije. 🤗💕
Kejsy Slažem se, sve je u glavi. Hvala ti na savjetima.🤗 Nadam se da cu se moci vise opustiti. Ali trenutno sam bas pod stresom zbog tate, i ostalih problema.
Obzirom na tvoj pozitivan stav, ne sumnjam da cete uskoro dobiti bebicu. Želim ti svu sreću, od srca! 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji