Mina da te utješim, druga trudnoća bila, isto tako pojačan smeđi iscjedak par dana nakon pozitivnog testa, trajao tri-četiri dana i ponovo nakon nekoliko dana.
duphaston odmah uveden u terapiju do negdje 15og TT. Isto u početku tri tabl, kasnije smanjivali. Na kraju sve u redu prošlo, rodio se zdrav decko u terminu.
Nadam se da će biti sve u redu, sretno!
Drage cure, samo da vam se javim. Ja danas imala prvi pregled, ginekolog potvrdio trudnocu, sve je u redu. Danas smo 5+5 vidi se GV i ŽV i za 2 tjedna idemo vidjeti malo srčeko kako kuca 😊
Zelim vam svima što prije da doživite ovo, a vjerujem da hoćete, jer ovo je naša godina cure. I dalje ću vas čitati o povremeno se javiti ako ne smetam :)
❤️
👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Barbaranažalost kvaliteta jajne stanice se nikako ne može provjeriti osim spajanja spermića s njom i gledanja kakva je nakon oplodnje. Dok kod muškića postoji spermiogram,za nas žene ne postoji nijedan test osim oplodnje JS i promatranja kako se ponaša.
Siri hvala ti puno na iscrpnom odgovoru! ❤
Nisam znala da eto zene kaci 102 pregleda u odnosu na muske, a kad bi eto i 103. onda takav pregled ne postoji🙈
Ma ja se onak u glavi uplasila (ili jos plasim) da te oskudne M znače da je nesto staro, nekvalitetno ..(NESTO, ne JA, jel🤣) a znaci djaba mi razbijat glavu o tome.
Bazalnu nisam bas nikad pratila, al mislim, citajuc vas, da to kod mene nebi bilo mjerodavno jer se budim jos nocu zbog sina, kad se ujutro probudimo to je odma akcija, ustajanje, a to treba ipak u miru?
Prije njega sam isla na foli., i momentalno dobila progesteron vaginalete kad sam ostala trudna jer sam vadila krv 21.dc kako si i pisala.
U 12. mj. sam 3x isla gin. i utvrđena ista stvar. Koristila ih taj ciklus i nista. Prosli nesto polovicno, ovaj sve po PSu i eti opet dobila. 🤷🏻♀️ Ocito imamo neki novi problem. A ova menga je tako jadna da bi doslovno od ned.kad sam dobila mogla proci sa jednim ili 2 uloska. Mozda ulazim u menopauzu😟😟😟 Ne da mi nije palo na pamet!🙈🙈 Iako su LH redovno svaki mjesec pozitivne. Show u glavi!
Drage cure, samo da vam se javim. Ja danas imala prvi pregled, ginekolog potvrdio trudnocu, sve je u redu. Danas smo 5+5 vidi se GV i ŽV i za 2 tjedna idemo vidjeti malo srčeko kako kuca 😊
Zelim vam svima što prije da doživite ovo, a vjerujem da hoćete, jer ovo je naša godina cure. I dalje ću vas čitati o povremeno se javiti ako ne smetam :)
❤️
Čestitke od srca!!🤗🤗🤗🙄
Blair, draga 🤗 ja se iskreno nadam da ce ovaj mjesec biti dobitni za vas ❤ nema veze ako niste pokrili bas sve sve dane. Bitan je samo jedan dan 🤗
E hvala ti 😁 nadam se naravno 😌
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kejsypomagao Drugarice 😂 ili bilo koja druga žena koja je imala iskustvo kao ja danas. Išla sam se tuširat i tako si ja pjevam i kako volim gledat vodu da otječe,skontam nešto ispadne 🤣 ono nakupina prozirne bjelkaste sluzi a na kraju nit krvi 🙄 doduše imam nekakav pritisak u trbuhu od popodneva i na putu doma sam zaspala u busu u 2 navrata i baš sam premorena pa izgleda da je M na putu. Nego me brine to. Jel to nešto opasno jer se nije još to događalo. Navikla sam da mi komadić sluznice endometrija ispadne kad dobijem,al ne i ovo. A i imala sam prozirnu rastezljivu sluz popodne. Točno da nisam mjerila bazalnu bila bi uvjerena da ovuliram 😂😂😂
Inače prozirna sluz i tako nakupina bijelkaste sluze bude pri T ,🤞držim da je 🍀
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Kejsypomagao Drugarice 😂 ili bilo koja druga žena koja je imala iskustvo kao ja danas. Išla sam se tuširat i tako si ja pjevam i kako volim gledat vodu da otječe,skontam nešto ispadne 🤣 ono nakupina prozirne bjelkaste sluzi a na kraju nit krvi 🙄 doduše imam nekakav pritisak u trbuhu od popodneva i na putu doma sam zaspala u busu u 2 navrata i baš sam premorena pa izgleda da je M na putu. Nego me brine to. Jel to nešto opasno jer se nije još to događalo. Navikla sam da mi komadić sluznice endometrija ispadne kad dobijem,al ne i ovo. A i imala sam prozirnu rastezljivu sluz popodne. Točno da nisam mjerila bazalnu bila bi uvjerena da ovuliram 😂😂😂
Koji si ti danas dpo? To je dobar znak 😊
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
❤️
Joj cim vidim u potpisu PCOS i trudnoca odmah mi daje nadu da cu i ja to jednom dozivit 😄 cestitam 🥰
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Kejsy mene mozes sa one liste skloniti :D ovo moje je obicna M u petak cu se naruciti za pregled pa kad bude ,da provjerim jel sve ok :) Zadnje dve "trudnoce" biokemijske . U maju prosle god pa sad . Muz otisao "vani" malo raditi tako da moram cekati sad 3mj pa opet se bacamo na posao :)
SweetDream hvala ti ☺️ Budemo vidli što se događa 🙈
Septemberbaš sam jučer pisala da mi ni aplikacija jedna ne može točno reć koji sam DPO. Po sluzi sam 12DPO, po trakicama i sluzi sam 14DPO,a samo po temperaturi 10DPO. Apsolutno nemam pojma. Al po jučerašnjem pritisku i bolovima u križima bi rekla da sam 12DPO,ja osobno,a sad tko zna koji sam zapravo 😂
Kejsyznala sam da ćeš ti bit ta koja će htjet da umočim i da će me to dočekat na forumu kad uđem i evo slikice testa i bazalne odmah da ne bi bilo pitanje di je bazalna 🙈
https://ibb.co/wSGHxz2
https://ibb.co/YZn0r02
Dakle…ovaj test. Skeptična sam. Odmah unutar dvije minute se pojavilo to nešto,a na početku ciklusa sam ga isprobala ujutro i navečer i nije bilo ničega,isto tako sam ga i pred samu O napravila i nije bilo ni najsitnije sjene,a danas sam ga napravila,malo sam se uspavala pa sam bila u žurbi i ovo sam slikala nakon 4min jer sam čekala hoće li nestati i jedva to “nešto” ulovim na blicu. Makar,ne vjerujem ja da je to to. Imam jedan prima test koji je navodno osjetljiv,al njega čuvam baš baš ako zakasni i po zadnjoj mogućoj ovulaciji po aplikaciji 😂😂😂 temp previsoka za 12DPO po čemu se ja ravnam i tako. Nemam pojma. Mislim da laže sad,a prije nije,koji peh 😅🤷♀️
Sorry citam sve sta napisete ali jednostavno ima previse cura pa nikako ne mogu zapamtit 😅 ja bez problema vidim nesto na ovom testu, sad samo treba cekat da vidimo ako ce tamnit 😊 po svim simptomima ja bi rekla da bi to moglo bit to 🤞🏻 ali uvijek neki simptomi pa sam ja po tom pitanju oprezna haha. Uglavnom cekamo tvoj plus 🥰
Imas graf od pocetka ciklusa? Ili si kasnije pocela mjerit?
6+2 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji