Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kikolina_7
    10. Veljača 2022. 13:01

djevojke drage pomagajte jer ni sama ne znam što da mislim! a u takvom sam strahu zbog zadnje trudnoće koja je bila blighted ovum pa pušem i na jogurt. dakle simptomi i dalje prisutni (bolne grudi, stalno piškim, povremeni grčevi u donjem dijelu trbuha, umorna ali i puno radim), za M još nema naznaka.. 24.01. na folikulometriji potvrđena skorašnja ovulacija ili taj dan kasnije navečer ili 25.01.. piškila već dva testića ali su bilo snješko pa nisam niti htjela stavljati ovdje jer sam totalno izgubila nadu.. urin ne mogu predugo zadržati jer imam osjećaj da ću puknuti. jučer popiškim testić i učini mi se sjena, ne znam dal je to od puste melje pa me oči varaju, pa vas molim da pogledate i vi i recite iskreno jel vidite išta! https://ibb.co/kKTrZjK
    Siri skoro smo u istoj situaciji samo ja ne mjerim bazalnu (ne mogu jer radim i noćne smjene) i nemam isjedak kao ti😐 luuuuda sam više od svega!

kikolina_7
    10. Veljača 2022. 13:07

iii dok sam ovo napisala, odem ipet na wc i evo smeđeg iscjetka.. 

Deic17
    10. Veljača 2022. 14:03

Siri 🐾

SweetDream hvala ti ☺️ Budemo vidli što se događa 🙈
    Septemberbaš sam jučer pisala da mi ni aplikacija jedna ne može točno reć koji sam DPO. Po sluzi sam 12DPO, po trakicama i sluzi sam 14DPO,a samo po temperaturi 10DPO. Apsolutno nemam pojma. Al po jučerašnjem pritisku i bolovima u križima bi rekla da sam 12DPO,ja osobno,a sad tko zna koji sam zapravo 😂
    Kejsyznala sam da ćeš ti bit ta koja će htjet da umočim i da će me to dočekat na forumu kad uđem i evo slikice testa i bazalne odmah da ne bi bilo pitanje di je bazalna 🙈
    https://ibb.co/wSGHxz2

https://ibb.co/YZn0r02
    Dakle…ovaj test. Skeptična sam. Odmah unutar dvije minute se pojavilo to nešto,a na početku ciklusa sam ga isprobala ujutro i navečer i nije bilo ničega,isto tako sam ga i pred samu O napravila i nije bilo ni najsitnije sjene,a danas sam ga napravila,malo sam se uspavala pa sam bila u žurbi i ovo sam slikala nakon 4min jer sam čekala hoće li nestati i jedva to “nešto” ulovim na blicu. Makar,ne vjerujem ja da je to to. Imam jedan prima test koji je navodno osjetljiv,al njega čuvam baš baš ako zakasni i po zadnjoj mogućoj ovulaciji po aplikaciji 😂😂😂 temp previsoka za 12DPO po čemu se ja ravnam i tako. Nemam pojma. Mislim da laže sad,a prije nije,koji peh 😅🤷‍♀️

Siriii, ja tuu vidiiiimmmm!!! Jaooo, da te hoce bar pogoditii!!! Cekamoo da vjesticure ne dodjuu 🤗🤗🤗🤗

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

natalie19
    10. Veljača 2022. 14:26

Zadnje dane, mozda i koji tjedan mi jako ispada kosa. Prije ni nisam obracala paznju na to ali sad je bas ocigledno. Moguce da je uzrok hormonalna promjena, možda nije. Je imala koja taj problem? Citam bas da vitamin b i biotin mogu sprijeciti ispadanje kosa. A i da prirodni lijek cimet, med i maslinovo ulje moze pomoci. Iskustva anyone?

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

buhtlica23
    10. Veljača 2022. 14:41

Siri 🐾

SweetDream hvala ti ☺️ Budemo vidli što se događa 🙈
    Septemberbaš sam jučer pisala da mi ni aplikacija jedna ne može točno reć koji sam DPO. Po sluzi sam 12DPO, po trakicama i sluzi sam 14DPO,a samo po temperaturi 10DPO. Apsolutno nemam pojma. Al po jučerašnjem pritisku i bolovima u križima bi rekla da sam 12DPO,ja osobno,a sad tko zna koji sam zapravo 😂
    Kejsyznala sam da ćeš ti bit ta koja će htjet da umočim i da će me to dočekat na forumu kad uđem i evo slikice testa i bazalne odmah da ne bi bilo pitanje di je bazalna 🙈
    https://ibb.co/wSGHxz2

https://ibb.co/YZn0r02
    Dakle…ovaj test. Skeptična sam. Odmah unutar dvije minute se pojavilo to nešto,a na početku ciklusa sam ga isprobala ujutro i navečer i nije bilo ničega,isto tako sam ga i pred samu O napravila i nije bilo ni najsitnije sjene,a danas sam ga napravila,malo sam se uspavala pa sam bila u žurbi i ovo sam slikala nakon 4min jer sam čekala hoće li nestati i jedva to “nešto” ulovim na blicu. Makar,ne vjerujem ja da je to to. Imam jedan prima test koji je navodno osjetljiv,al njega čuvam baš baš ako zakasni i po zadnjoj mogućoj ovulaciji po aplikaciji 😂😂😂 temp previsoka za 12DPO po čemu se ja ravnam i tako. Nemam pojma. Mislim da laže sad,a prije nije,koji peh 😅🤷‍♀️

Pa ja ovdje vidimo 2 crticuuu 😍

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    10. Veljača 2022. 14:45

kikolina_7

djevojke drage pomagajte jer ni sama ne znam što da mislim! a u takvom sam strahu zbog zadnje trudnoće koja je bila blighted ovum pa pušem i na jogurt. dakle simptomi i dalje prisutni (bolne grudi, stalno piškim, povremeni grčevi u donjem dijelu trbuha, umorna ali i puno radim), za M još nema naznaka.. 24.01. na folikulometriji potvrđena skorašnja ovulacija ili taj dan kasnije navečer ili 25.01.. piškila već dva testića ali su bilo snješko pa nisam niti htjela stavljati ovdje jer sam totalno izgubila nadu.. urin ne mogu predugo zadržati jer imam osjećaj da ću puknuti. jučer popiškim testić i učini mi se sjena, ne znam dal je to od puste melje pa me oči varaju, pa vas molim da pogledate i vi i recite iskreno jel vidite išta!https://ibb.co/kKTrZjK
    Siri skoro smo u istoj situaciji samo ja ne mjerim bazalnu (ne mogu jer radim i noćne smjene) i nemam isjedak kao ti😐 luuuuda sam više od svega!

Zao mi je, ali ja ovdje ne vidim nista. Mozda si nespretno uslikala.. a mozda sam i corava 😱

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

kikolina_7
    10. Veljača 2022. 14:48

buhtlica23

kikolina_7

djevojke drage pomagajte jer ni sama ne znam što da mislim! a u takvom sam strahu zbog zadnje trudnoće koja je bila blighted ovum pa pušem i na jogurt. dakle simptomi i dalje prisutni (bolne grudi, stalno piškim, povremeni grčevi u donjem dijelu trbuha, umorna ali i puno radim), za M još nema naznaka.. 24.01. na folikulometriji potvrđena skorašnja ovulacija ili taj dan kasnije navečer ili 25.01.. piškila već dva testića ali su bilo snješko pa nisam niti htjela stavljati ovdje jer sam totalno izgubila nadu.. urin ne mogu predugo zadržati jer imam osjećaj da ću puknuti. jučer popiškim testić i učini mi se sjena, ne znam dal je to od puste melje pa me oči varaju, pa vas molim da pogledate i vi i recite iskreno jel vidite išta!https://ibb.co/kKTrZjK

Zao mi je, ali ja ovdje ne vidim nista. Mozda si nespretno uslikala.. a mozda sam i corava 😱

nisi ćorava, stigla je vještica 🙄

kokii2219
    10. Veljača 2022. 16:08

Jel ja to vidim  Siri da ima 2 crticeeee😍?? Mene oci ne bole, ne varaju, nemam dioptriju, nemam problemceka s vidom. Meni je ovo pozitivaaa🤗 a sad cekamo da zakasni i da ne dodje vjestica naravno da ponovis testic pa da bude momacka crtica😍😚😚 od mene cestitke🤞💆🏼‍♀️

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• Nesichah
    10. Veljača 2022. 17:42

Joj cure dok sam sve pročitala što se izdogađalo, vidim u najavi crtica držim fige da sve budu još tamnije i da sve bude školski. Ja evo čekam da dragi ozdravi pa da krenemo  Držite se i čestitam na plusićima. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

SweetDream15
    10. Veljača 2022. 18:13

Siri i ja vidim sjenu nadam se da će tamniti 🤞 na ovim filterima se uvik vidi bolje mrvu kad je svijetlija crtica, tako smo mi prošle g komentirali testove cura. https://ibb.co/xqtqh9z .. s obzirom na simptome koje di rekla da imaš ja bi rekla da  je def to to, rekla si da si 10Dpo ne brini šta je ovako svijetla crtica, nemaju sve cure na isti Dpo boju crtice svakom se događa različito oplodnja. Npr men je već na 8dpo bila svijetla crtica, dok drugim curama je tek iza 10, čak 15 dpo bila vidljiva😊 
    I da nemoraju sve cure imati egg iscjedak pri trudnoći, npr ja i sestra smo bile u isto vrijeme trudne ali razlike 2mj.. Meni je konstantno bio prisutan iscjedak, dok ga ona nije imala nimalo. Mene nisu bolile cice, nju jesu, i tako. Svako je svoja zasebna priča 😉

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.