Hvala ti puno. Nadam se da će objema biti sve u redu ❤️❤️❤️❤️ Jesi zakazala pregled?
Evo kod mene su bili simptomi ovakvi: Po mojoj procjeni ovulacija je bila 15.dan ciklusa a 18.dan ciklusa počinju grudi baš boliti, od 24.dana ciklusa počinju grčevi maternice i lagano živanje u jajniku. 31.dan ciklusa mi je prestala bol u grudima da bi danas opet počelo. Grlić mi se isto tako spustio i bio je tvrd da bi jutros tek opet bio gore i mekan. Znači nisam bila sigurna je li trudnoća ili nije ali kad sam jutros na 34.dan ciklusa napipala grlić da je baš visoko i mekan i kad sam izmjerila da je temperatura 36.7 bila sam sigurna da je to to. 🥰❤️❤️
Nisam još, ti ?
Nisam ni ja
E da, jedna razlika između pms i rana trudnoće je meni bilo što sam bila super volje cijeli period poslije ovulacije, tek sad nakon izostanka menstruacije postajem nervozna.
https://ibb.co/zNG31q6
Evo je 🙏
Čula sam negdje da imaš plusić i morala sam se ulogirati samo da ti ČESTITAAAAAAM! Od srca želim da je školska i dosadnaaa 😍🥰🥳🥳🥳
Hvala tiii ❣️❣️❣️ kako si ti ? Ne pišeš više ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
https://ibb.co/zNG31q6
Evo je 🙏
Čula sam negdje da imaš plusić i morala sam se ulogirati samo da ti ČESTITAAAAAAM! Od srca želim da je školska i dosadnaaa 😍🥰🥳🥳🥳
Hvala tiii ❣️❣️❣️ kako si ti ? Ne pišeš više ?
Imas cestitke odMart0409 obrisala je profil pa ti ne moze licno cestitati… izvini nadam se da se ne ljutis, morala sam napisati curama za tvoj testic, koje su bile tu i znala sam da ce se obadovati… A malo ko jos svrati ovde steta da ne podjele sa tobom ove divne vijesti 🥰
Zahvali Marti ❣️
Da, sve su se preselile na fejs 😑 ti meni javi kad neka od njih ostvari plus ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bok svima, citam vas neko vrijeme, a sada sam se odlucila i pridruziti.
Svim curama koje su ugledale svoj plusic cestitam i zelim sretnu i mirnu trudnocu 😊
Prosli ciklus sam i ja napokon ugledala svoj plusic ali na zalost je bila biokemijska trudnoca u pitanju. Sada sam 6.dan novog ciklusa i u lovu sam na ovulaciju trakicama i prvi mi je ciklus da mjerim bazalnu.
👩 37
👨 38
6/2021 pokusavamo
AMH 0,4pmol/l
4/2022 biokemijska
22.10. +
23.10. Beta 45
25.10. Beta 152
Prvi pregled: 17.11.
Blair Waldorf i Marinelammm čestitaaam i neka bude urednaa 🥰😘☺ drago mi je zbog vas ☺☺
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Bok svima, citam vas neko vrijeme, a sada sam se odlucila i pridruziti.
Svim curama koje su ugledale svoj plusic cestitam i zelim sretnu i mirnu trudnocu 😊
Prosli ciklus sam i ja napokon ugledala svoj plusic ali na zalost je bila biokemijska trudnoca u pitanju. Sada sam 6.dan novog ciklusa i u lovu sam na ovulaciju trakicama i prvi mi je ciklus da mjerim bazalnu.
Sretnooo, nadam se da će uspjeti što prije 😘
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
I da jedva osjetim cicke sad me baš mucnina muči
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji