Hoće netko onda preuzeti listu ili ? 🤧
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdraav curee 😀
Danas sam se jako rastuzila :/
Evo da ukratko objasnim. Kada su mi rekli da imam problem sa stitnjacom sam počela piti euthyrox od 25mg. Tsh mi je bio 6.04, nakon mjesec dana je pao na 3.14 i danas su mi stigli nalazi krvi i tsh se opet nakon mjesec i pol popeo na 5.5
Pijem tablete redovito i neznam šta se sada dešava zasto je skočio opet :(
Bebicu pokusavamo imati već godinu i 4 mjeseca :/
Keysi zaboravila sam napisati da mi je sljedeća vještica 11.05 pa da me upises.
Ej jesi mozda vadila i antiTPO? Uglavnom meni je isto tako bilo. TSH mi je bio oko 6, a antiTPO oko 1000 sta znaci da imam Hashimoto. Krenula sam s dozom od 25 i TSH se spustio pa opet povecao. Onda sam bila na dozi od 50 pa mi je TSH dosao na 0.14. Tek kad sam krenula s 50 4 dana u tjednu i 25 3 dana u tjednu je bilo dobro. Stvar je u tome da ako imas Hashimoto stitnjaca na pocetku jos uvijek proizvodi hormone. U jednom trenutku vise, u drugom manje i tako sve dok skroz ne prestane proizvodit hormone. Zato ti na pocetku neka terapija odgovara i onda nakon par tjedana vise ne jer stitnjaca malo luduje. Meni je trebalo jedno 6 mjeseci da se sve to malo unormali. Doktori isto nagađaju koja doza bi nam mogla odgovarat tako da treba vremena. Moja preporuka je svakih 6 tjedana ic vadit TSH i po tome da doktor korigira dozu. U svakom slucaju provjeri i antiTPO, moguce da je zbog Hashimota pa ce trebat par mjeseci da se izregulira :)
Jooj izludit ću cekajuc vise :/ jedino sto sam provjeravala je tsh,fT3 i fT4 dali je to to možda? slabo se razumijem hehe nemoj zamjeriti hehe
Ja isto mislim da ce mi dati sad brzo od 50 dali si imala kakve probleme radi tableta? Meni bas smetaju i sto se tiče kilaze ja san se dosta udebljala i to sve od kada pijem tablete
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Di nam je kejsy i ostale curke? Svi na fejsu ?
Ja sam tu još uvijek 🙋♀️
Trenutno sam u fazi umakanja LH trakica, hvatam O 😁
Saznala sam neki dan da mi je prijateljica trudna i to čak nije ni planirala, nego su eksperimentirali bezveze , išli do kraja kad je mislila da su "neplodni" dani, na kraju ostala trudna , tako da se pitam jesam ja luda što uopće hvatam O ili šta 😆🤣
Imam i ja takvih slučajava, pa se pitam kako se to meni ne desi 😂😂😂
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Marijana To je isto bitno ali meni su u pocetku fT3 i fT4 bili ok ja mislim. Za provjeru ako imas Hashimoto treba bas vadit antiTPO. Mozes i privatno izvadit za 80kn pa ako ti bude poviseno barem da kazes doktorici. Mislim to ne mijenja nista sta se tice terapije osim da ces morat pit tablete cijeli zivot. I barem bi znala da ti taj TSH varira zbog toga. Meni tablete ne smetaju, mozda ti treba neko vrijeme da se naviknes. Sta se tice kilaze ne mogu rec jer nisam primjetila da sam dobila kile ali kad sam izregulirala TSH na oko 1 sad imam i premalo kila 😅 mislim da ti to nije zbog tableta nego kako ti je TSH 5 onda cijeli metabolizam sporije radi pa je lakse dobit koju kilu. Meni kad su bili uveli od 50, TSH mi se spustio u 2 tjedna. Ali kad sam nakon 8 tjedana isla ponovno provjerit onda je bio prenizak. Ali nista strasno jer cim ti se tako spusti onda ti uvedu da npr 2 dana u tjednu ne pijes od 50 nego od 25. Pa ti se drzi oko 1 ili 2 sta je super. Samo treba strpljenja 😃
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Di nam je kejsy i ostale curke? Svi na fejsu ?
Ja sam tu još uvijek 🙋♀️
Trenutno sam u fazi umakanja LH trakica, hvatam O 😁
Saznala sam neki dan da mi je prijateljica trudna i to čak nije ni planirala, nego su eksperimentirali bezveze , išli do kraja kad je mislila da su "neplodni" dani, na kraju ostala trudna , tako da se pitam jesam ja luda što uopće hvatam O ili šta 😆🤣
Imam i ja takvih slučajava, pa se pitam kako se to meni ne desi 😂😂😂
Baš to. U zadnje vrijeme sam čula dosta takvih slučajeva, slušam i čudim se 🤣
Kažu svi da će se dogoditi kada najmanje budem mislila na to, ali je to teško, kako da ne mislim, jedino da se napijem i onda da ne znam ni gdje sam 🤣
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Obavezno vadite barem 2 puta u razmaku od 2 tjedna i preporučam vađenje u bolnicama jer domovi zdravlja imaju drugačije reaganse .... isti tako ths može bit povećan zbog stresa il nekog razloga kojeg proživljavate trenutno I teško vam pada psihički zato se uvijek vadi barem 2 puta uz naravno t3 I t4 i anti tpo .... imala sam ths 6 u domu zdravlja a prijateljica 18 ...u novoj bolnici za 2 tj imala 4 a ona 3 ... ona je imala smrtni slučaj pa je u tom slučaju zbog stresa joj bio povećan... meni su rekli da 6 nije za ljecenje te su me ponovi naručili da vadim kod njih i kao što sam napisala imala sam 4 što je ok... i rekla ako ostanem trudna da joj se javim ....i ja ostala trudna za 3 tj🤣 .... stavili me na eutyrox 25 jer u trudnoci mora bit do 2.5 a anti tpo mi je bio povisen na 18 a treba do 9 ... tako da cure ths može a i nemora biti uzročnik neplodnosti zato je važno uz sve to vaditi i hormone i sve ostalo ginekoloski .... želim Vam sreću ja sam sad 7+6 šaljem vam svima puse od nas dvoje s mucninama😅
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav curke imam pitanje jucer sam radila test za trudnocu i pokazao mi je dvije crtice jedna je bila jaca druga malo slabija ali vidljiva danas ujutro kada sam napravila test bio je negativan… zanima me vase misljenje dal je moguce da je bio lazno pozitivan
👱♂️24 👩 21 🥰
06.21 spontani u 14tt💔👼🏻🙏🏼🥺
Pozdrav curke imam pitanje jucer sam radila test za trudnocu i pokazao mi je dvije crtice jedna je bila jaca druga malo slabija ali vidljiva danas ujutro kada sam napravila test bio je negativan… zanima me vase misljenje dal je moguce da je bio lazno pozitivan
Ako u roku 3 minute nije pokazao 2 crtice sve drugo je evaproacijska linija pogotovo kod clearblue testova ....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ako u roku 3 minute nije pokazao 2 crtice sve drugo je evaproacijska linija pogotovo kod clearblue testova ….
Jucer kad sam radila nije proslo ni 2min vec se nadzirala ta svijetla linija inace koristila sam duchesse trakice.. a danas ujutro nista😕
👱♂️24 👩 21 🥰
06.21 spontani u 14tt💔👼🏻🙏🏼🥺
Ako u roku 3 minute nije pokazao 2 crtice sve drugo je evaproacijska linija pogotovo kod clearblue testova ….
Jucer kad sam radila nije proslo ni 2min vec se nadzirala ta svijetla linija inace koristila sam duchesse trakice.. a danas ujutro nista😕
Da li si danas ponovila test? ...ili taj isti nema crtu vise .... jel to roza ili plava linija? Ugl... možda si puno vise vode pila ponovi test sutra ja sam svoj drugi test ponovila odmah dan iza ali u 14 h i bio je ko kuća a dan ranije ujutro nadzirala se tek linija .... s tim da je meni bio poz 4 dana prije menge
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji