Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    24. Ožujak 2022. 11:09

Kejsy  ❄️ ☃️

bellanaa

Mare3112 i Kejsy neopisivo mi je drago zbog vas <3 neka bude školska, dosadna, a vi veliiiiiike i okrugle

Kejsy to nisu samo sjene :D to je sreća koja dolazi uskoroooo

Jojjj i ja se nadam

Evo uzeli su mi krv ... sad dugo čekanje 2 ili 3 h do rezultata...🥰🥰🥰🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

mare2805
    24. Ožujak 2022. 11:11

Kejsy  ❄️ ☃️

mare2805

Joooj curke meni je malo pala bazalna iiii nekak si mislim da je M sutra tu 🤷🏼‍♀️ nisam radila testic, mislila sam ujutro al kad sam vidjela bazalnu da je na 36.78 pala bilo mi je sve jasno. Al nista idemo u nove pobjede 😁

To uopste nije nista bazalna imas graf? Ako imas slikaj i postavi da virnemo. To je dobra bazalna. Zavisi i za koliko je pala.. ali iskreno ona je najbolje mjerilo da li se ovulacija desila sve ostalo.. meni je svaki ciklus drugacija.

Prvoo cestiitkeee i želim ti od srcaaaa da sve više tamne!!što i hoće, bit će to sve uredu, samo strpljivo 🤞🏼🥳🥰 
    A moja bazalna je ovakva: https://ibb.co/j5NtBFC .. 
    Nezz više šta da mislim, i dalje me dole grči, ide mi iscjedak I grcevi po nogama..vidjet ćemo još danas kroz dan kako će biti 🤷🏼‍♀️ 

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Mareeeee3112
    24. Ožujak 2022. 11:15

mare2805

Kejsy ❄️ ☃️

mare2805

Joooj curke meni je malo pala bazalna iiii nekak si mislim da je M sutra tu 🤷🏼‍♀️ nisam radila testic, mislila sam ujutro al kad sam vidjela bazalnu da je na 36.78 pala bilo mi je sve jasno. Al nista idemo u nove pobjede 😁

To uopste nije nista bazalna imas graf? Ako imas slikaj i postavi da virnemo. To je dobra bazalna. Zavisi i za koliko je pala.. ali iskreno ona je najbolje mjerilo da li se ovulacija desila sve ostalo.. meni je svaki ciklus drugacija.

Prvoo cestiitkeee i želim ti od srcaaaa da sve više tamne!!što i hoće, bit će to sve uredu, samo strpljivo 🤞🏼🥳🥰
    A moja bazalna je ovakva: https://ibb.co/j5NtBFC..
    Nezz više šta da mislim, i dalje me dole grči, ide mi iscjedak I grcevi po nogama..vidjet ćemo još danas kroz dan kako će biti 🤷🏼‍♀️

Hej koja ti je najveća bazalna  temperatura koju si ikad izmjerila...?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

mare2805
    24. Ožujak 2022. 11:20

Mare3112

mare2805

Kejsy ❄️ ☃️

mare2805

A moja bazalna je ovakva: https://ibb.co/j5NtBFC..

Hej koja ti je najveća bazalna temperatura koju si ikad izmjerila…?

Samoo opustenoo i držimo fige za nalaz 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 

Pa najveća mi je bila prošli mjesec, kad sam imala biokemijsku..došla je na 37.10 i onda je bila oko 36.9 tako nekako..nikad ona meni nije bila jako visoka.
    A vidjet ćemo , nije da se nadam previše jer po ovome svemu ne vidim baš da bi mogla biti T, al nikad se ne zna 🤷🏼‍♀️

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Lida 🍀
    24. Ožujak 2022. 11:21

Upadam s druge teme samo da cestitam Kejsy, sretno, zelim ti mirnu i urednu trudnoću ❤️
    svim ostalim curama takoder sretno, zelim vam svima ➕➕➕

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Haleigh0302
    24. Ožujak 2022. 11:23

Gospođa "necu se testirati ponovno prije vikenda", poznatija kao ja, danas prije posla brzinski obavljajuci kupovinu, naletila na snizenje doticnih testica pa rekoh ajde da probamo makar je osjetljivost 25 🤣😂😆 https://ibb.co/DKFBjL7
    Samu sebe cu izludit cure moje drage 😝

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

kokii2219
    24. Ožujak 2022. 11:26

Kejsy  ❄️ ☃️

kokii2219

KEJSY KEJSYYY 23:11, JA ČEKAM APDEEEEJT, A VJERUJEM I OSTATAK DJEVOJAKA SA MNOM🤗 hajde nemoj da si zloćaaaa,popravi mi noć imala sam burne situacije maloprije😑
    nadam se da nije nesto strasno?

Svadja prepirka s muzem, svasta nesto, ali nebitno
    Ja ti vidim sjenu sjenicuuuu😍😍😍 boze kako lijepa vijest cim sam oci otvorila

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Ella..
    24. Ožujak 2022. 11:31

Haleigh0302

Gospođa "necu se testirati ponovno prije vikenda", poznatija kao ja, danas prije posla brzinski obavljajuci kupovinu, naletila na snizenje doticnih testica pa rekoh ajde da probamo makar je osjetljivost 25 🤣😂😆https://ibb.co/DKFBjL7
    Samu sebe cu izludit cure moje drage 😝

Vidi se, vidi 🤩🤩 čestitke! 🥰🥰

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    24. Ožujak 2022. 11:32

Kejsy, baš sam sretna zbog tebe!! Jedva sam čekala danas da ponovis test da vidim 🤩😁
    Čestitam i želim ti urednu trudnoću , zaslužila si 🥰🤗

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    24. Ožujak 2022. 11:36

Mare3112

Siri 🐾

Mare3112

Jutroooo cure evo bazalna je na grafu a digitalac u privitku ♥️🥰😍
    https://postimg.cc/pmsHZjRs

Nazalna dobraaa,ali daj nam digitalcaaa 🙊🙈

https://postimg.cc/PPRPcscB

Evo digitalca sory baš sam uzbudena

Mare, čestitam još jednom! 🤩🥰🤗🎉
    Ovi pozitivni testici su mi baš popravili dan 🤗🤗

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.