Drage cure, ja sam bome preplakala i prelezala cijelo popodne. Ova ovulacijska bol bila mi je na granici izdrzljivosti, cak sam i blagu temp dobila od bolova 😥 inace me svaki ciklus boli, ali ovaj put je zaista bilo nenormalno. Znam da zvuci blesavo, ali na trenutke sam se osjecala kao da mi se jajnik okrece. Oko 9 sam poludila i popila jaki ketonal (znam da nije ovulacija-friendly) i evo sad me popusta. Pfffff. Idem ginekologu iduci tjedan.
😔Poznato mi je.. Ne događa mi se cesto al nekad zna biti jako jako loše... Drzi se😘
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
vesele moje 🤗😁😍 ja upala u neke obaveze ali evo me barem prije spavanja. cijeli dan me boli lumbalni dio kraljeznice kad sjedim ili lezim tj mirujem. kad sam u pokretu bas nista. sjednem i eto pocne.. na poslu sam morala par put u setnju jer nisam mogla izdrzati sjediti od bolova. pa nisam se valjda sad prehladila 😫 za simptome je definitivno prerano..
Sandričak meni m traje 6-7 dana, i jos na 8 dc mi je bila trakica tako tamnija, i onda je dalje blijedila nekih 4-5 dana pa pocela opet tamniti kad se blizila o. dva puta sam vec testirala tako rano, pa eto moja teorija bi bila takva 🙂 iako neke cure znaju imati o vec i na 9 dc.. ako imas viska trakice i volje testiraj, ili kako Bella kaze pisni sutra jos jednu da vidimo da li blijedi ili ce tamniti 😁
nina5 gdje je trakica? 😊 nisam vidjela dal.si ipak stavila kasnije.. samo ti pisni i sutra ali stavi je ovdje obavezno 🤗😘
Taya vidi se sjenica 😍😍 jako lijepa! nek samo.tamni 🤞💕
t.loza 🍓🍓🍓🍓❤❤
ivajurjevic napetoo kod tebe 😉 drzim 🤞 za plusic! 🍀
wonderer predivnooo! ovo je stvarno jako dobar vjetar u leda, sve ce bit samo daj Boze strpljenja 🙏❤ a cuj nju kako nas nagovara na pis pis 😉😉😉 ma mene je strah, nista jos ovaj vikend. prerano je. mozda drugi tjedan dodem u napast, vidjet cemo🙈 ali definitivno s curama 20. ako ne prije 😁
zujalice uff ruzno.. ne znam kaj bi to bilo, mene ti je inace ovaj ciklus bas na dan o isto popodne toliko boljelo da sam morala prelezati (vec sam pisala o tome sorry kaj se ponavljam) i bili smo u niskom startu za hitnu. na kraju sam stisnula zube i otisla spavat, ujutro je bilo ok. ista situacija na 6 dc 🤷 nije mi jasno. mislila sam se narucit gin ako se ponovi ali nije dosad. drzi se, nadam se da ces sutra biti ok❤😘
Ginny? pazi nemoj sutra kiksnut. cekamo jutro i tvoj plusic! 💜🤞
Bella i Inna kak ste mi vi dvije? htjela sam se nadovezati da je moj progesteron na 21 dc bio 46.4 onih 4 slova😜 ali moji u ck imaju i interval do nekih pedeset🤷 dr je rekla da je to dobro i dokaz da je ovulacija bila.
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
sad sam se sjetila jos da sam dadi htjela reci da drzim 🤞🤞 do neba da test tamni😘😘😘
i da kissnem moju veselu pratilicu Mare 💋💋
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Martyć "onih četiri slova" 😂😂😂😂😂😂😂😂
Giny propustila sam post da piškiš sutra?? 😱😱🙏🙏🙏🙏🙏
LazyOooooooo?!!
Ancio, monstera i mašo ❤️❤️❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
mala ne sprdaj! barem da sam vrijednost zapamtila 🙄 jos nek pamtim i 4 slova i to u 23 h? meni mozak ne funkcionira iza 21 😂
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
sad sam se sjetila jos da sam dadi htjela reci da drzim 🤞🤞 do neba da test tamni😘😘😘
i da kissnem moju veselu pratilicuMare 💋💋
❣️❣️💋💋💋Cmokkk
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Zuzuzujalice tolikoo te boli,cak za tabletu protiv bolova ? 😶😯 i ja imam bas izražene ovulacije ,ali nikad mi nije trebala tableta za to. Ondaa mogu da zamislim koliko te je bolelo🥺 drzi se . 💋❤
Marty nekaa, necu da trosim trakice ako je tako,a sigurno je tako jer nikad do sada nisam imala o pre 12dc. Jaoo i da tebi prodju bolovi,. 💋❤
Mene vec danima boli nesto sa leve strane ispod rebara,ne znam sta je,kod lekara mi je vise glupo da idem, skoro sam isla par puta. Pa ubicu see. 😒
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Dada ... hm taj test sam vec vidjela... nemogu vjerovat da je potpuno isti evo ako neko moze vidjeti ovdje cijelu sliku koju je jedna cura objavila prije mjesec dana na fb profil i tvoja uvecana... znaci dlacica na istom mjestu sve isto... jesi sigurna da je to tvoj test https://ibb.co/3rV6rCv
Necu se mjesati ali sam bas isla vidjeti sliku od te cure i isti isti test
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
Jutro☕
🤰
Lilimam22 ➕
Garava123 ➕
Zoeeuzoee ➕
TommyFame ➕
⬇️🔜🤰
🌻ODBROJAVANJE 3. MJESEC ➕🌻 (Jesenske/Zimske bebe🍁❄)
Lunamoon 11.03. - 1 dan kasni❤
Gumbica - 13.03. - 1 dana ❤️
Dada_27 - 13.03. -1 dana
Ginny 14.03. - 2 dana ❤️
LazyO 16.03. - 4 dana ❤️
Wonderer 17.03. - 5 dana❤️
Bebolinoof93 17.03. - 5 dana❤
Inna 18.03. - 6 dana ❤️
Bella 19.03. - 7 dana ❤️
Marty 20.03. - 8 dana ❤
RiO MArE 20.03. - 8 dana❤
Angel1991 22.03. - 10 dana❤
Zuzujalica 26.3. - 14 dana❤
Marinci 31.03. - 19 dana❤
🍀 ODBROJAVANJE 4.MJESEC ➕🍀
(Zimske bebe❄)
Skategirl 02.04. - 21 dana❤
Veroma 03.04. - 22 dana❤
Ancioo 05.04. - 24 dana❤
Bambina 06.04. - 25 dana❤
Buhtlica 07.04. - 26 dan❤
Monstera 09.04. - 28 dan ❤️
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutroo☕
Dada pišni ti još jedan danas ujutro ako možes,cisto za usporedbu,crtica izgleda malo tanko pa csto da potvrdis da nije evaporacijska😘🤞🤞🤞🤞
Wonderer lijepe i ohrabrujuće vijesti💖 ja sam nekih 6 dpo,i nemam bas jos posebno, cicke i bradavice on i off,i to je to🤷♀️ al imam jos vremena da se zakuha😁🤭 al ja ne piškim ništa do tik prije M😁tek 12 il 13 dpo ću. Nisam za ova rana piskenja🤭 sretno ti za nalaze briseva i hormona🤞🤞
T.loza terapija i pol👌
Zuzuzujalica ajoj bas mi je zao za te bolove😔💖 svakako provjeri to da.
Marty💖
Kako ste danas?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji