Tayaaa pratimo se ondaaa skorooo… Ja sam 6dpo💙🙏🙏
Curkaaa a tebi cijelo vrijeme takva M? 🙄🙄
Zadnje dvije su takve al sad imam bas mucnine😑😑
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Dada 🤞🤞🤞 kad ono trebaš dobiti? Ja bi sutra ujutro opet piškila
Wonderer, Mare i Sandričak mudro vi zborite 😂😂 bolje nek se prebacimo na plin haha
.
Ja sam od cijrlog dana zapamtila samo da zuzujalica treba ići na tečaj korištenja lh trakica. Ženo, valjda si jedina žena u povijesti kojoj je tanka trakica pukča UZDUŽ i koja je u dane uoči pika ogrebala pola testa 🤦♀️😂😂😂 jesi pipkila opet? Nisam upratila
Ma nije on kriva, poslali su joj falce, ili je muz sjeo na njih. U svakom slucaju ona nije kriva 😅🤣
A ja sad pusem nos i glee krvi 🙄 nije mi se to desilo milion godina 😅 definitivno nijee simptom posto sam daanas tek zavrsila sa M. No ja sam sva neka cudna boz sacuvaj 🤭
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Wonderer, Mare i Sandričak mudro vi zborite 😂😂 bolje nek se prebacimo na plin haha
.
Ja sam od cijrlog dana zapamtila samo da zuzujalica treba ići na tečaj korištenja lh trakica. Ženo, valjda si jedina žena u povijesti kojoj je tanka trakica pukča UZDUŽ i koja je u dane uoči pika ogrebala pola testa 🤦♀️😂😂😂 jesi pipkila opet? Nisam upratila
Ma nije on kriva, poslali su joj falce, ili je muz sjeo na njih. U svakom slucaju ona nije kriva 😅🤣
A ja sad pusem nos i glee krvi 🙄 nije mi se to desilo milion godina 😅 definitivno nijee simptom posto sam daanas tek zavrsila sa M. No ja sam sva neka cudna boz sacuvaj 🤭
Eeee i meni mi se danas to dogodilo dok sam puhala nos 😲 to možda nama najmlađim mamasitama 😁😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
.
Eeee i meni mi se danas to dogodilo dok sam puhala nos 😲 to možda nama najmlađim mamasitama 😁😁
Maah tebi mozda, meni tesko 😅🤣 daleko sam od mamasite, ali nesto se desava🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Mare, pa mogle bi vas tri u nedjelju jedan 😎.
Btw, upravo sam pojela svoj rucak/vecera mix baziran na Rio Mare, varijanta tuna i cus cus 🤣🤣🤣. Zadnjih dana uopce nemam apetita, prođe mi dan bez da ozbiljno ogladnim…
Zanimljivo, ovaj mjesec kad znam da ništa od T, nemam niti simptoma 🤣🙈.
Slazem se da bi njih tri vec mogle da pocnu da piske polako u nedelju 😁😅 jaoo da,cim vidim RioMare pomislim na neku hranu. Njamii 😁😅
Wonderer zašto misliš da ništa od ovog ciklusa ? 🤔Dada 🤞🤞🤞 kad ono trebaš dobiti? Ja bi sutra ujutro opet piškila
.
Plin definitivno plin. 😁😅 hahahah za Zuzuzujalicu. 😁😅 mislim da nema vise testova koliko sam propratila. 😁
Kod mene je od pocetka ovog ciklusa bila korona u điru, dobila sam M i nju skoro istovremeno...
I propustila plodne dane jer mi je dragi prosao bez korone, a ja sam ga izbjegavala zaraziti hopsanjem, da ne mora nakon 2 tjedna SI kao moj kontakt još 2 tjedna sjediti doma sam i pozitivan. Plus što me zadnjih dana korone glava ubijala, čak sam i povraćala od glavobolje...
Eto, prvo hopsanje smo odradili na 1 dpo 😊.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Mare, pa mogle bi vas tri u nedjelju jedan 😎.
Btw, upravo sam pojela svoj rucak/vecera mix baziran na Rio Mare, varijanta tuna i cus cus 🤣🤣🤣. Zadnjih dana uopce nemam apetita, prođe mi dan bez da ozbiljno ogladnim…
Zanimljivo, ovaj mjesec kad znam da ništa od T, nemam niti simptoma 🤣🙈.
Slazem se da bi njih tri vec mogle da pocnu da piske polako u nedelju 😁😅 jaoo da,cim vidim RioMare pomislim na neku hranu. Njamii 😁😅
Wonderer zašto misliš da ništa od ovog ciklusa ? 🤔Dada 🤞🤞🤞 kad ono trebaš dobiti? Ja bi sutra ujutro opet piškila
.
Plin definitivno plin. 😁😅 hahahah za Zuzuzujalicu. 😁😅 mislim da nema vise testova koliko sam propratila. 😁
Kod mene je od pocetka ovog ciklusa bila korona u điru, dobila sam M i nju skoro istovremeno…
I propustila plodne dane jer mi je dragi prosao bez korone, a ja sam ga izbjegavala zaraziti hopsanjem, da ne mora nakon 2 tjedna SI kao moj kontakt još 2 tjedna sjediti doma sam i pozitivan. Plus što me zadnjih dana korone glava ubijala, čak sam i povraćala od glavobolje…
Eto, prvo hopsanje smo odradili na 1 dpo 😊.
Ahaa,ja sam se uključila posle toga i nisam znala. Piih 😶 glups korona. Ali nema veze, sledeci ciklus je vas 🤞🙏
Bolje sto si bezala od njega nego da ste hopsali,i ja tako mislim.
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
https://ibb.co/JstPwhG
Evo moja uokvirena i povećana crtica 🤣🤣
Drzimmmmm fige na najjace da rodi plodom..doslovnoooo 🙏🙏
No CB test je ponekad govno.. npr. gledaj biokemijsku i real thing https://ibb.co/bRPTWYb
Opet velim nadaaam se da ce se do preksutra ta crtica udebljat i poplit da ce se vidit iz aviona ❤❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ma moguće da je i on prebolio ali bez simptoma, provjerit će sljedeći tjedan ima li antitijela. Nekako smo se dogovorili pokušat da on izbjegne jer i prije toga sam ja bila doma u SI kao kontakt kolege s koronom, a on je i tada preventivno radio od doma. Previse dana SI stvarno nije zdravo za psihu 😊.
Kad u narednim danima odradim briseve i izvadim spolne hormone (i ako bude sve ok) nadam se da dolazi i moje vrijeme 🙏🙂🙃.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
https://ibb.co/JstPwhG
Evo moja uokvirena i povećana crtica 🤣🤣
Dada, volila bih da grijesim ali ovo ti je 90% evaporacijska. Clear blue je poznat po ovome, identicnu sam imala vise puta i negativno sve...vidis kako je tanka...samo ne zelim da se nadas...ponovi sa rozim nekim ujutru🤞🤞
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Drage cure, ja sam bome preplakala i prelezala cijelo popodne. Ova ovulacijska bol bila mi je na granici izdrzljivosti, cak sam i blagu temp dobila od bolova 😥 inace me svaki ciklus boli, ali ovaj put je zaista bilo nenormalno. Znam da zvuci blesavo, ali na trenutke sam se osjecala kao da mi se jajnik okrece. Oko 9 sam poludila i popila jaki ketonal (znam da nije ovulacija-friendly) i evo sad me popusta. Pfffff. Idem ginekologu iduci tjedan.
Sortiraj odgovore
Najstariji