Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curka93
    11. Ožujak 2021. 21:05

RiO MArE🐟😅❣️

Tayaaa pratimo se ondaaa skorooo… Ja sam 6dpo💙🙏🙏
    Curkaaa a tebi cijelo vrijeme takva M? 🙄🙄

Zadnje dvije su takve al sad imam bas mucnine😑😑

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

buhtlica23
    11. Ožujak 2021. 21:12

t.loza

Dada 🤞🤞🤞 kad ono trebaš dobiti? Ja bi sutra ujutro opet piškila
    Wonderer, Mare i Sandričak mudro vi zborite 😂😂 bolje nek se prebacimo na plin haha
    .
    Ja sam od cijrlog dana zapamtila samo da zuzujalica treba ići na tečaj korištenja lh trakica. Ženo, valjda si jedina žena u povijesti kojoj je tanka trakica pukča UZDUŽ i koja je u dane uoči pika ogrebala pola testa 🤦‍♀️😂😂😂 jesi pipkila opet? Nisam upratila

Ma nije on kriva, poslali su joj falce, ili je muz sjeo na njih. U svakom slucaju ona nije kriva 😅🤣

A ja sad pusem nos i glee krvi 🙄 nije mi se to desilo milion godina 😅 definitivno nijee simptom posto sam daanas tek zavrsila sa M. No ja sam sva neka cudna boz sacuvaj 🤭

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Loza 💙😇
    11. Ožujak 2021. 21:22

buhtlica23

t.loza

Wonderer, Mare i Sandričak mudro vi zborite 😂😂 bolje nek se prebacimo na plin haha
    .
    Ja sam od cijrlog dana zapamtila samo da zuzujalica treba ići na tečaj korištenja lh trakica. Ženo, valjda si jedina žena u povijesti kojoj je tanka trakica pukča UZDUŽ i koja je u dane uoči pika ogrebala pola testa 🤦‍♀️😂😂😂 jesi pipkila opet? Nisam upratila

Ma nije on kriva, poslali su joj falce, ili je muz sjeo na njih. U svakom slucaju ona nije kriva 😅🤣

A ja sad pusem nos i glee krvi 🙄 nije mi se to desilo milion godina 😅 definitivno nijee simptom posto sam daanas tek zavrsila sa M. No ja sam sva neka cudna boz sacuvaj 🤭

Eeee i meni mi se danas to dogodilo dok sam puhala nos 😲 to možda nama najmlađim mamasitama 😁😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

buhtlica23
    11. Ožujak 2021. 21:25

t.loza

buhtlica23

t.loza

.

Eeee i meni mi se danas to dogodilo dok sam puhala nos 😲 to možda nama najmlađim mamasitama 😁😁

Maah tebi mozda, meni tesko 😅🤣 daleko sam od mamasite, ali nesto se desava🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

🌈Wonderer🌞
    11. Ožujak 2021. 21:26

Sandričak

Wonderer

Mare, pa mogle bi vas tri u nedjelju jedan 😎.
    Btw, upravo sam pojela svoj rucak/vecera mix baziran na Rio Mare, varijanta tuna i cus cus 🤣🤣🤣. Zadnjih dana uopce nemam apetita, prođe mi dan bez da ozbiljno ogladnim…
    Zanimljivo, ovaj mjesec kad znam da ništa od T, nemam niti simptoma 🤣🙈.

Slazem se da bi njih tri vec mogle da pocnu da piske polako u nedelju 😁😅 jaoo da,cim vidim RioMare pomislim na neku hranu. Njamii 😁😅
    Wonderer zašto misliš da ništa od ovog ciklusa ? 🤔

t.loza

.

Plin definitivno plin. 😁😅 hahahah za Zuzuzujalicu. 😁😅 mislim da nema vise testova koliko sam propratila. 😁

Kod mene je od pocetka ovog ciklusa bila korona u điru, dobila sam M i nju skoro istovremeno...
    I propustila plodne dane jer mi je dragi prosao bez korone, a ja sam ga izbjegavala zaraziti hopsanjem, da ne mora nakon 2 tjedna SI kao moj kontakt još 2 tjedna sjediti doma sam i pozitivan. Plus što me zadnjih dana korone glava ubijala, čak sam i povraćala od glavobolje...
    Eto, prvo hopsanje smo odradili na 1 dpo 😊.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Sandričak
    11. Ožujak 2021. 21:31

Wonderer

Sandričak

Wonderer

Mare, pa mogle bi vas tri u nedjelju jedan 😎.
    Btw, upravo sam pojela svoj rucak/vecera mix baziran na Rio Mare, varijanta tuna i cus cus 🤣🤣🤣. Zadnjih dana uopce nemam apetita, prođe mi dan bez da ozbiljno ogladnim…
    Zanimljivo, ovaj mjesec kad znam da ništa od T, nemam niti simptoma 🤣🙈.

Slazem se da bi njih tri vec mogle da pocnu da piske polako u nedelju 😁😅 jaoo da,cim vidim RioMare pomislim na neku hranu. Njamii 😁😅
    Wonderer zašto misliš da ništa od ovog ciklusa ? 🤔

t.loza

.

Plin definitivno plin. 😁😅 hahahah za Zuzuzujalicu. 😁😅 mislim da nema vise testova koliko sam propratila. 😁

Kod mene je od pocetka ovog ciklusa bila korona u điru, dobila sam M i nju skoro istovremeno…
    I propustila plodne dane jer mi je dragi prosao bez korone, a ja sam ga izbjegavala zaraziti hopsanjem, da ne mora nakon 2 tjedna SI kao moj kontakt još 2 tjedna sjediti doma sam i pozitivan. Plus što me zadnjih dana korone glava ubijala, čak sam i povraćala od glavobolje…
    Eto, prvo hopsanje smo odradili na 1 dpo 😊.

Ahaa,ja sam se uključila posle toga i nisam znala.  Piih 😶 glups korona. Ali nema veze, sledeci ciklus je vas 🤞🙏 
    Bolje sto si bezala od njega nego da ste hopsali,i ja tako mislim. 

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Tommyfame
    11. Ožujak 2021. 21:39

Dada_27

https://ibb.co/JstPwhG

Evo moja uokvirena i povećana crtica 🤣🤣

Drzimmmmm fige na najjace da rodi plodom..doslovnoooo 🙏🙏
    No CB test je ponekad govno.. npr. gledaj biokemijsku i real thing https://ibb.co/bRPTWYb 
    Opet velim nadaaam se da ce se do preksutra ta crtica udebljat i poplit da ce se vidit iz aviona ❤❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

🌈Wonderer🌞
    11. Ožujak 2021. 21:39

Ma moguće da je i on prebolio ali bez simptoma, provjerit će sljedeći tjedan ima li antitijela. Nekako smo se dogovorili pokušat da on izbjegne jer i prije toga sam ja bila doma u SI kao kontakt kolege s koronom, a on je i tada preventivno radio od doma. Previse dana SI stvarno nije zdravo za psihu 😊.
    Kad u narednim danima odradim briseve i izvadim spolne hormone (i ako bude sve ok) nadam se da dolazi i moje vrijeme 🙏🙂🙃.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

SAYURI
    11. Ožujak 2021. 21:41

Dada_27

https://ibb.co/JstPwhG

Evo moja uokvirena i povećana crtica 🤣🤣

Dada, volila bih da grijesim ali ovo ti je 90% evaporacijska. Clear blue je poznat po ovome, identicnu sam imala vise puta i negativno sve...vidis kako je tanka...samo ne zelim da se nadas...ponovi sa rozim nekim ujutru🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

11. Ožujak 2021. 22:32

Drage cure, ja sam bome preplakala i prelezala cijelo popodne. Ova ovulacijska bol bila mi je na granici izdrzljivosti, cak sam i blagu temp dobila od bolova 😥 inace me svaki ciklus boli, ali ovaj put je zaista bilo nenormalno. Znam da zvuci blesavo, ali na trenutke sam se osjecala kao da mi se jajnik okrece. Oko 9 sam poludila i popila jaki ketonal (znam da nije ovulacija-friendly) i evo sad me popusta. Pfffff. Idem ginekologu iduci tjedan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.