Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    11. Ožujak 2021. 20:33

Sandričak

RiO MArE🐟😅❣️

t.loza

RiO MArE🐟😅❣️

t.loza

Taya vidim crticuuuu, nadam se ds je to to, pa ne možemo mi sve bit lude i krivo vidjeti 😁
    Dada što trebamo napraviti da vidimo testić? Pa meni srce zaigra na svaku vašu sjenicu kao da je moja :)
    .
    Preletim vas samo da vidim jeste mi dobro, jel koja rodila u međuvremenu 😘 ja sam odlučila posaditi još 🍓 i sad si tražim cvijeće kakvo bi si posadila. Terapija 👌 a onda mi je muž donio neke stare drndave palete i trebao ih je raskomadane, pa sam malo sjekirom lupala po njima. Cure moje, e to je terapija!! Izbacila sam valjda sav svoj bijes iz sebe i sad sam totalno zen 😇 ako koja hoće probat imam još paleta hahahaha

Jagodiceee mmmm🍓🍓 ja sam danas se maslinama bavila, 💪 radim i razmisljam pa cek ako sam ja "trudna" nebi trebala fizicki radit 🤣🤣🤣, sta ako se ne primi zbog toga😎😎😎frajer sam nema šta… I ja sam si počela cvijece nabaljat samo da se bavim oko nećega… 😇💙

Jelda da je dobra zanimacija? Mene to baš opušta 🥰 da se razumjemo, ove moje jagode vjv neće uspjeti ali važno je sudjelovati 😁
    A ovo drugo što ako si trudna… Grijemo se na drva i muž naručio da došu nova za sljedeću zimu al je njegov plan da se ta drva suše do jeseni pa ćemo ih onda rezat i unosit, a ja sva bitna njemu na to "lik, ja ti trudna boga mi neću unosit drva, ili ih unosimo za vikend ili ih na jesen unosiš sam" 😂😂😂

Daaaa, opušta totalno… Hahhahha🔝🔝🔝nema dalje.. Nek si ti njemu rekla, kakva drva kakvi bakrači sad kad budemo debele 🤰🤰

Tako je bre, nikakvog posla za trudnice, one tj buduće mi treba samo da uživamo 😁😅❤
    Jaoo svaka vam cas,ja i cveće i jagode itd itd,dva razllicita pojma. Imam samo orhideje,i samo mi one uspevaju 🤣❤

Hahhahaha budemo se obline educirale skupa sad kad budemo big fat mothers!! 🤰🤣🔝💙💙💙

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

11. Ožujak 2021. 20:42

https://ibb.co/JstPwhG

Evo moja uokvirena i povećana crtica 🤣🤣

🌈Wonderer🌞
    11. Ožujak 2021. 20:48

Mare, pa mogle bi vas tri u nedjelju jedan 😎.
    Btw, upravo sam pojela svoj rucak/vecera mix baziran na Rio Mare, varijanta tuna i cus cus 🤣🤣🤣. Zadnjih dana uopce nemam apetita, prođe mi dan bez da ozbiljno ogladnim...
    Zanimljivo, ovaj mjesec kad znam da ništa od T, nemam niti simptoma 🤣🙈.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Loza 💙😇
    11. Ožujak 2021. 20:48

Dada 🤞🤞🤞 kad ono trebaš dobiti? Ja bi sutra ujutro opet piškila
    Wonderer, Mare i Sandričak mudro vi zborite 😂😂 bolje nek se prebacimo na plin haha

Ja sam od cijrlog dana zapamtila samo da zuzujalica treba ići na tečaj korištenja lh trakica. Ženo, valjda si jedina žena u povijesti kojoj je tanka trakica pukča UZDUŽ i koja je u dane uoči pika ogrebala pola testa 🤦‍♀️😂😂😂 jesi pipkila opet? Nisam upratila 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    11. Ožujak 2021. 20:49

Ja sam tako nepismena, pukla*piškila*

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

11. Ožujak 2021. 20:50

T.loza u subotu 

Sandričak
    11. Ožujak 2021. 20:56

Dada_27  druga crtica se bas vidi.  🙏 neću nista da ti čestitam do nedelje,ali mislim da je to too. 🤞❣❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    11. Ožujak 2021. 21:02

Dadaa… To bas i nije slaba sjenica... Neću coprat evo drzim fige do 13-og...🙏💙
    Wonderer hehehhe kreću nagovaranja🤣🤣vidjet cemo... Ja sve ovdje nagovaram al vidjet cemo kad cu ja trebat di sam onda...
    Drago mi je da sam vam inspiracija makar za klopu🤣🤣🤣❣️❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Sandričak
    11. Ožujak 2021. 21:02

Wonderer

Mare, pa mogle bi vas tri u nedjelju jedan 😎.
    Btw, upravo sam pojela svoj rucak/vecera mix baziran na Rio Mare, varijanta tuna i cus cus 🤣🤣🤣. Zadnjih dana uopce nemam apetita, prođe mi dan bez da ozbiljno ogladnim…
    Zanimljivo, ovaj mjesec kad znam da ništa od T, nemam niti simptoma 🤣🙈.

Slazem se da bi njih tri vec mogle da pocnu da piske polako u nedelju 😁😅 jaoo da,cim vidim RioMare  pomislim na neku hranu. Njamii 😁😅 
    Wonderer zašto misliš da ništa od ovog ciklusa ? 🤔

t.loza

Dada 🤞🤞🤞 kad ono trebaš dobiti? Ja bi sutra ujutro opet piškila
    Wonderer, Mare i Sandričak mudro vi zborite 😂😂 bolje nek se prebacimo na plin haha
    .
    Ja sam od cijrlog dana zapamtila samo da zuzujalica treba ići na tečaj korištenja lh trakica. Ženo, valjda si jedina žena u povijesti kojoj je tanka trakica pukča UZDUŽ i koja je u dane uoči pika ogrebala pola testa 🤦‍♀️😂😂😂 jesi pipkila opet? Nisam upratila

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    11. Ožujak 2021. 21:04

Wonderer sandričak…ja saž bas sretna kad vidim da se vi slažete hahahhahah🤣🤣🤣 e da cak mi je danas i muka bila hahhaha... Ja imam vise simptoma negoli trudnica🤣🤣🤣neka neka, mene to raduje nije me strah nicegaaa❣️❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.