Taya vidim crticuuuu, nadam se ds je to to, pa ne možemo mi sve bit lude i krivo vidjeti 😁
Dada što trebamo napraviti da vidimo testić? Pa meni srce zaigra na svaku vašu sjenicu kao da je moja :)
.
Preletim vas samo da vidim jeste mi dobro, jel koja rodila u međuvremenu 😘 ja sam odlučila posaditi još 🍓 i sad si tražim cvijeće kakvo bi si posadila. Terapija 👌 a onda mi je muž donio neke stare drndave palete i trebao ih je raskomadane, pa sam malo sjekirom lupala po njima. Cure moje, e to je terapija!! Izbacila sam valjda sav svoj bijes iz sebe i sad sam totalno zen 😇 ako koja hoće probat imam još paleta hahahaha
Jagodiceee mmmm🍓🍓 ja sam danas se maslinama bavila, 💪 radim i razmisljam pa cek ako sam ja "trudna" nebi trebala fizicki radit 🤣🤣🤣, sta ako se ne primi zbog toga😎😎😎frajer sam nema šta… I ja sam si počela cvijece nabaljat samo da se bavim oko nećega… 😇💙
Jelda da je dobra zanimacija? Mene to baš opušta 🥰 da se razumjemo, ove moje jagode vjv neće uspjeti ali važno je sudjelovati 😁
A ovo drugo što ako si trudna… Grijemo se na drva i muž naručio da došu nova za sljedeću zimu al je njegov plan da se ta drva suše do jeseni pa ćemo ih onda rezat i unosit, a ja sva bitna njemu na to "lik, ja ti trudna boga mi neću unosit drva, ili ih unosimo za vikend ili ih na jesen unosiš sam" 😂😂😂
Daaaa, opušta totalno… Hahhahha🔝🔝🔝nema dalje.. Nek si ti njemu rekla, kakva drva kakvi bakrači sad kad budemo debele 🤰🤰
Tako je bre, nikakvog posla za trudnice, one tj buduće mi treba samo da uživamo 😁😅❤
Jaoo svaka vam cas,ja i cveće i jagode itd itd,dva razllicita pojma. Imam samo orhideje,i samo mi one uspevaju 🤣❤
Hahhahaha budemo se obline educirale skupa sad kad budemo big fat mothers!! 🤰🤣🔝💙💙💙
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Mare, pa mogle bi vas tri u nedjelju jedan 😎.
Btw, upravo sam pojela svoj rucak/vecera mix baziran na Rio Mare, varijanta tuna i cus cus 🤣🤣🤣. Zadnjih dana uopce nemam apetita, prođe mi dan bez da ozbiljno ogladnim...
Zanimljivo, ovaj mjesec kad znam da ništa od T, nemam niti simptoma 🤣🙈.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Dada 🤞🤞🤞 kad ono trebaš dobiti? Ja bi sutra ujutro opet piškila
Wonderer, Mare i Sandričak mudro vi zborite 😂😂 bolje nek se prebacimo na plin haha
.
Ja sam od cijrlog dana zapamtila samo da zuzujalica treba ići na tečaj korištenja lh trakica. Ženo, valjda si jedina žena u povijesti kojoj je tanka trakica pukča UZDUŽ i koja je u dane uoči pika ogrebala pola testa 🤦♀️😂😂😂 jesi pipkila opet? Nisam upratila
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ja sam tako nepismena, pukla*piškila*
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Dada_27 druga crtica se bas vidi. 🙏 neću nista da ti čestitam do nedelje,ali mislim da je to too. 🤞❣❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Dadaa… To bas i nije slaba sjenica... Neću coprat evo drzim fige do 13-og...🙏💙
Wonderer hehehhe kreću nagovaranja🤣🤣vidjet cemo... Ja sve ovdje nagovaram al vidjet cemo kad cu ja trebat di sam onda...
Drago mi je da sam vam inspiracija makar za klopu🤣🤣🤣❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Mare, pa mogle bi vas tri u nedjelju jedan 😎.
Btw, upravo sam pojela svoj rucak/vecera mix baziran na Rio Mare, varijanta tuna i cus cus 🤣🤣🤣. Zadnjih dana uopce nemam apetita, prođe mi dan bez da ozbiljno ogladnim…
Zanimljivo, ovaj mjesec kad znam da ništa od T, nemam niti simptoma 🤣🙈.
Slazem se da bi njih tri vec mogle da pocnu da piske polako u nedelju 😁😅 jaoo da,cim vidim RioMare pomislim na neku hranu. Njamii 😁😅
Wonderer zašto misliš da ništa od ovog ciklusa ? 🤔
Dada 🤞🤞🤞 kad ono trebaš dobiti? Ja bi sutra ujutro opet piškila
Wonderer, Mare i Sandričak mudro vi zborite 😂😂 bolje nek se prebacimo na plin haha
.
Ja sam od cijrlog dana zapamtila samo da zuzujalica treba ići na tečaj korištenja lh trakica. Ženo, valjda si jedina žena u povijesti kojoj je tanka trakica pukča UZDUŽ i koja je u dane uoči pika ogrebala pola testa 🤦♀️😂😂😂 jesi pipkila opet? Nisam upratila
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Wonderer sandričak…ja saž bas sretna kad vidim da se vi slažete hahahhahah🤣🤣🤣 e da cak mi je danas i muka bila hahhaha... Ja imam vise simptoma negoli trudnica🤣🤣🤣neka neka, mene to raduje nije me strah nicegaaa❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Sortiraj odgovore
Najstariji