Eto ,zato imamo ovu grupu,da se podrzavamo ovako lepo 😇❤ i ja mislim tj znam da nisu nista lose mislile,nego im je jednostavno čudno zasto sam se toliko opteretila . Naravno da im nije jasno kad nisu prosle kroz to koliko i ja (vi) . A skoro mi je jedna drugarica spomenula kako bi ona ostala trudna samo da je muz pogleda 🙄😩 Najbolje u principu nikome nista ne spominjati, i onda manje pitanja ima. A i to pitanje, sta cekate?? Cekamo vas da nas pitate sta cekamo 🙄 ufff
I ja se osecam kao da stojim u mestu,samo malo malo cujem neko ostao trudan,itd itd
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sad sam piškila jednu lh trakicu i ništa,bijela,nisam ni očekivala ništa jer O bi trebala za 5 dana al za svaki slučaj neću da preskačem Dane. Nadam se bar da ću uloviti PIK. Čitam vas sve redom i ne mogu popamtiti sto je tko napisao samo vidim da se sve previše trudimo i to je dokaz koliko ćemo biti dobre mame. Ja uistinu vjerujem da će Bog svakoj od nas podariti taj dar,šta je god vrijedno u životu očito treba truda i muke oko toga. Ima izuzetaka sto se nisu morali mučiti ali većina da.
31god
Pokusavamo od 10/20
Monna bas mi je zao 💔😢
Sandricak i Angeleyes ufff bas bole te rijeci, znam.. imam prijateljicu s kojom sam pricala prije o ovome, i svaki put kad bi se nacela tema, nikad ne bi propustila reci “joj, ja ti to nist ne znam, mi smo otprve”, tako daaaa...
.
Cure kak se vama ove trakice cine? https://ibb.co/FgBm0np
Zuzujalice pik i dan poslije pika je cisto ok. Nema veze sto niste jucer, ima veze jedino sto je bio 14dc🤭🤭🤭 i tvoj opis tebe i tvog muža🤣🤣🤣🤣🤣 ova trakica mi izgleda tik do pika.
Miss_Ivy dobrodosla🤗🤗
Marty hahaha opis simptoma🤣🤭 da, treba loviti ove veće,jer smo se s manjima vec dosta zaje***😝 e sad da same nestanu ne znam baš, imaju neke vježbe koje radim da utjecem na te priraslice al ne znam kolko to pomaze. Moze se operacijom to presijeći i razdvojiti,ali sama operacija stvara nove priraslice. Znaju zene pricati da se u trudnoci to zna smiriti i malo povući, al nekima ne. A sigurna sam da utječu donekle na trudnoću i ne stvaraju super okruženje unutra no opet s druge strane ima žena koje bez problema imaju djecu i porod im je ok i sve. Tako da uopce ne znam sto bi mislila po tom pitanju. I nitko mi zapravo nista konkretno nije rekao jer ima svakakvih slučajeva. Ono što ja u svom iskustvu imam, je to da se meni u T, endometrioza malo smirila i osjecala sam se bolje po tom pitanju nego inace pa mi ocito paše. Al nekim ženama se ne smiri svejedno. Priraslice mogu jajovode npr "zaštopati" pa to može biti probelm. Al dobro. Ja ti se još vodim time da ćemo uspjeti jer jednom jesmo i da ću moći ostvariti i iznijeti T . A ako slucajno nesto nece ici onda cemo krenuti dalje. Kako god, bebolinu ćemo nekako docekati.💖
Nina5 dobar stav imaš,sviđa mi se👌
Tonxi joj zao mi je. Ma uvijek nesto bude. Sretno i nadam se da ces uspjeti sto prije💕💕
Monna baš mi je žao što je tako završilo i želim ti svu sreću❤
Sanricak na tvom mjestu i ja bi se osjecala tako da mi tako kažu. Problem je sto ne razumiju da netko nema sreće da bude odma i da sve bude ok. I možeš im slobodno iskreno i reći kako se točno osjećaš. 💖a ako i dalje ne razumiju,mi sko tu🙋♀️🤗💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Monnabas mi je zao 💔😢
Sandricak i Angeleyes ufff bas bole te rijeci, znam.. imam prijateljicu s kojom sam pricala prije o ovome, i svaki put kad bi se nacela tema, nikad ne bi propustila reci “joj, ja ti to nist ne znam, mi smo otprve”, tako daaaa…
.
Cure kak se vama ove trakice cine?https://ibb.co/FgBm0np
Wtf ?🤨 to najviše mrzim, ne znam dal tako neke osobe namerno staju ljudima na muku govoreći kako su one iz prve
Ja stvarno ne znaam.. 😩
Ee,meni se cini da bi pik mogao veceras . ? Hmm
Ali ti navali na muza odmah. 🤞🤞😁❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Zuzujalica zavisi koliko brzo ti tamni, baci se u akciju svakako, pik ce danas ili sutra 🤞🤞🤞
Monna zao mi je 😘😘😘
Sandricak totalno te razumin, zato sam ja u mrgudnom raspolozenju od jucer 🤣🙈😘😘 ko to nije prosao ne moze razumit 😏 ide mi na jetra kad mi kazu opusti se ili previse mislis o tome itd 🙄 prvo uopce mi se ne vrti sve oko toga a drugo volila bi da se mogu pozalit i ono, ako ne razumis bar ne zagrli, reci jadna ti, nemoj mi dilit savjete, nisam maloumna 🙄 izgleda da me jos drzi mrzovoljnost 🤣🤣 prepisat cu to pms-u 😎imala sam i boljih dana, casna pionirska 🤣🤣 idem sad odvjezbat da izbacim negativnu energiju 😜
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ginny nisam dugo na forumu pa neznam ako si spominjala vec. Vidim u opisu da imas dvoje djece. Onda ste isto imali problema, mislim tesko si zatrudnjela ili sad prvi put da duze traje?
Zizujaliceeee hopsa hopsa hopsa-sa!!
Prva bojna, napad pravo! 🤣🤣❣️❣️🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Cure skroz vas razumijem 😔 Bas nekad komentari i pitanja ljudi znaju biti okrutni...tj nama tako ispadne jer nam je ovo jako tesko i patimo zbog svega...ne vjerujem da nas netko bas zeli povrijediti...
Ja sam bas u komi... 😪 opet suze, mm tješi...
Krenuli mi bas jaci menga grcevi... mozda se nesto poremetilo zbog prohodnosti pa dode ranije 🤷♀️
Zujalica pa izgleda mi to blizu pika...nikako ne low 🤷♀️
Bella koje vježbe radiš? I koji NAC piješ? To si nedavno počela?
Sortiraj odgovore
Najstariji