Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    10. Ožujak 2021. 15:39

*stare cure 😂😂😂 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    10. Ožujak 2021. 15:41

t.loza

▪Marty

t.loza

Zuzujalica neću niš komentirati, ali molim te da se sama ispratiš s foruma 😒😒
    .
    😂😂😂 Ako je muž kriv onda ok! Btw moj je kriv samo u dva slučaja: kad je stvarno kriv i kad nije 😂

cekaj lozic sad kad ce zujalica imat plusic ovaj ciklus, hopsat cemo mi i slaviti dalje na 15 dc 😜

haha možemo pomjerit praznik :D tommy daj graf da vidimo jel tebi 14dc bio presudan

cekaaaj, ovaj mj je 14. na testu, s zujalicom iznimkom i 15. hihi 😉 pa da vidimoooo🤞🤞🤞 ima da plusici padaju na sve strane! 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Monna
    10. Ožujak 2021. 16:12

Hej hej .. evo da javim ... 
    Nažalost Beta u slabom padu sa 185 na 159... :( 
    E sada meni je to i pozitivna strana, ako je već tako onda bolje da bude "biokemijska" trudnoca... 
    Sad bih trebala 14.03. Dobiti menzzis... 
    Pa bi se to trebalo očistiti..  
    No u utorak idem ponovo na betu da se vidi.. tad bi trebala doc do 0... 

No ako ostane 100 120.. onda cu morati na kerotazu ... :( što je po meni losije nego ovo prvo.. tako da eto pozitivu vidim u tome sto eto nakon god i nešto dana rada na bebi uspjela sam zatrudniti... a pomalo nas je to zabrinjavalo... 
    No eto sve je uredu između nas.. 
    Bar to znamo.. 
    :) 😊😁 
    I stoga bi bila opet bolja iva opcija jer opet nakon tj dana možemo sve po starom i sigurna sam da će uspjeti !!!! 

👩27 🧔30
    3 mj 2021. -van.mat T 😮😞😱
    2 mj 2022. -biokemiska 😐😔
    6 mj 2022. - ➕️ ?! ❤🍀

Sandričak
    10. Ožujak 2021. 16:25

Jaoo da se ovde malo pozalim. Pricala sam sa drugaricom koja mi je jedna od dve najbolje ali manje se čujemo.  I onda su njih dve pricale o meni,o tome kako sam ja preopterecena trudnocom. Nisam se nista uvredila to sto su komentarisale,msm rekle su mi,ali ja sam se tako nešto rastuzila sada,ja ne znaam. Doslo mi je da placem. Tipa tese me da spustim loptu,da preterujem itd itd. Pa sta da radim,ne mogu ja protiv sebe. One su brzo obe ostale trudne, jedna ima jedno dete druga ima dva. Msm ne znam sta da kazem,samo se sad osecam malo tužno.  Jos i moja sestra,sad treba da se porodi, ostala 'neplanirano' trudna,i samo govori 'moja cerka ,moja cerka', nosi devojčicu  ,a ja samo kuliram. Srecna sam naravno,ali sve to me tako pogađa.  

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sandričak
    10. Ožujak 2021. 16:26

Monna

Hej hej .. evo da javim …
    Nažalost Beta u slabom padu sa 185 na 159… :(
    E sada meni je to i pozitivna strana, ako je već tako onda bolje da bude "biokemijska" trudnoca…
    Sad bih trebala 14.03. Dobiti menzzis…
    Pa bi se to trebalo očistiti..
    No u utorak idem ponovo na betu da se vidi.. tad bi trebala doc do 0…

No ako ostane 100 120.. onda cu morati na kerotazu … :( što je po meni losije nego ovo prvo.. tako da eto pozitivu vidim u tome sto eto nakon god i nešto dana rada na bebi uspjela sam zatrudniti… a pomalo nas je to zabrinjavalo…
    No eto sve je uredu između nas..
    Bar to znamo..
    :) 😊😁
    I stoga bi bila opet bolja iva opcija jer opet nakon tj dana možemo sve po starom i sigurna sam da će uspjeti !!!!

Zao mi je. Eto neka se samo očisti sto se kaze. Pa dalje u nove pobede.  Saljem zagrljaj 🤗❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Loza 💙😇
    10. Ožujak 2021. 16:36

Mona žao mi je što je uopće došlo do toga, ali ako je već moralo onda neka bude taj bolji ishod kako i sama kažeš :) 🤗
    Sandričak zato ja o takvim stvarima pričam samo s vama, višr čak s vama nego s mužem. Tko nešto nije prošao jednostavno neće razumjeti, a svakom je njegova muka najteža. Zato te mi razumijemo ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️
    10. Ožujak 2021. 16:39

Sandričak

Jaoo da se ovde malo pozalim. Pricala sam sa drugaricom koja mi je jedna od dve najbolje ali manje se čujemo. I onda su njih dve pricale o meni,o tome kako sam ja preopterecena trudnocom. Nisam se nista uvredila to sto su komentarisale,msm rekle su mi,ali ja sam se tako nešto rastuzila sada,ja ne znaam. Doslo mi je da placem. Tipa tese me da spustim loptu,da preterujem itd itd. Pa sta da radim,ne mogu ja protiv sebe. One su brzo obe ostale trudne, jedna ima jedno dete druga ima dva. Msm ne znam sta da kazem,samo se sad osecam malo tužno. Jos i moja sestra,sad treba da se porodi, ostala 'neplanirano' trudna,i samo govori 'moja cerka ,moja cerka', nosi devojčicu ,a ja samo kuliram. Srecna sam naravno,ali sve to me tako pogađa.

Ne postoji pretjerivanje u mom viđenju za nekoga ko se želi ostvarit kao majka... Vjerojatno je teško razumijet osobama koje su jako brzo uspjele i tome i sve nas gledaju malo "čudnije" Možda su samo htjele da se malo opustis u svemu tome jer ce i tebi biti lakse ❣️❣️ ne razumijem kako spustit loptu kad se radi o ... Nemoj biti tuzna, nije  lijepo sto si naišla na nerazumijevanje od strane dragih ti osoba, al opet kažem be treba zamjerit jer izgledno je da bisu bile u tvojoj (našoj) situaciji... Ali znaš... Uvijek imas gdje da se obratiš, jer tu imamo puno razumijevanja za sve i svakoga... ❣️❣️❣️💘💘💘💘Saljem zagrljaj velikiii

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

buhtlica23
    10. Ožujak 2021. 17:03

zuzuzujalica

Skategirlzamisli hiperaktivnu vjevericu i uspavanog slonića. Tako moj dragi i ja 😂😂😂 meni je njegove opustenosti preko glave

Ovo koda gledam mog muza i mene 🤣🤣ja sam uvijek za, on nes se prenemaze dobro da ne kaze boli me glava 😅😅

Ja sam mislila da cemo mi bit te koje ce se pretvarat da ih nesto boli, ali jok sto je najgore od kad pokusavamo on sve gori sve cesce mu se ne da. Bas mislim da mu to igra na psihu nesto, iako znamo da je problem u meni sigurno za njega jos ne znam jer opeet odbija olici na spermiogram. Ne znam sto da mislim. Ali ako uspijem ikad uhvatiti O mislim da cu ga izmust ko kravicu 🤣🤣🤣🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• skategirl
    10. Ožujak 2021. 17:03

Mona zao mi je 😔😔 saljem hagrljat ❤
    Sandricak mogu te razumijet, vjerujem da one nisu nista lose ni negativno mislile, vec su htijele pomoc, ali ocito na krivi nacin. Nekad bi voljela da nam se 'dogodilo' (iako ja u to dogodilo se ne vjerujem jer nemre ti se dogodit ako ne zelis da ti se dogodi) nego da ovako broji dane do O pa nakon O pa iscekivanje M 🙈 s tim da mi relativno kratko pokusavamo
    Mene vise izludjuju pitanja:A sta cekate? A kad ce beba? 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Angeleyes
    10. Ožujak 2021. 17:08

Sandričak

Jaoo da se ovde malo pozalim. Pricala sam sa drugaricom koja mi je jedna od dve najbolje ali manje se čujemo. I onda su njih dve pricale o meni,o tome kako sam ja preopterecena trudnocom. Nisam se nista uvredila to sto su komentarisale,msm rekle su mi,ali ja sam se tako nešto rastuzila sada,ja ne znaam. Doslo mi je da placem. Tipa tese me da spustim loptu,da preterujem itd itd. Pa sta da radim,ne mogu ja protiv sebe. One su brzo obe ostale trudne, jedna ima jedno dete druga ima dva. Msm ne znam sta da kazem,samo se sad osecam malo tužno. Jos i moja sestra,sad treba da se porodi, ostala 'neplanirano' trudna,i samo govori 'moja cerka ,moja cerka', nosi devojčicu ,a ja samo kuliram. Srecna sam naravno,ali sve to me tako pogađa.

Opteretile smo se i brzo se rastuzimo. Ja samo s muzem pricam tako o tim temama, ne pada mi na pamet ista spominjat okolo, upravo zbog takvih reakcija. Imam prijateljice kojima je to islo za rukom, a takvi uglavnom nemaju razumijevanja. Samo onaj tko je prosao to sve zna kakve su to muke. Ostali mogu saslusat, ali ne znam hoce li shvatit kako treba. Ja sam isto postala osjetljiva na temu trudnoce, na poslu me 'tjeraju' da kad cu, i sada ispadne da je trudna druga kolegica koja uopce nije bila u igri 'potencijalnih'. Znaci svako malo netko novi, a ja samo stojim na mjestu. I to me pocelo zamarat lagano. Taman dodje period kad malo zaboravim i evo, netko poznat zatrudni. Valjda se psihicki trebamo poslozit pa ce krenit i ostalo. U svakom slucaju, sad cekam da vjestica NEdodje pa cemo u nove pokusaje + pretrage. A da ne kazem da sam na ceki za ginekologa vec 2 mjeseca, ne znam sta reci. Borba i to je to.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.