Malo vas nisama pratila čak 2 sata 🤣🤣 ubila me glavobolja pa sam si ja otegnula papke... 🤷♀️🤷♀️
Marty ja sam već sas puna simptoma... Hahahha kako tijelo da ono što želimo da vidimo, prevarant... 🤦♀️🤦♀️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Bella hvala,sve mi pojasniš. Evo mi svaki dan tj jutri imamo odnos pa nadam se da ćemo pogodit PIK makar ga ja ne ulovila na trakicama. Par mjeseci već pokusavamo i ako je u nekim mjesecima bilo da smo bili razdvojeni na važne Dane ali nadam se da će uskoro biti i isto vjerujem za tebe i želim ti kao i sebi od ❤️ živu i zdravu bebicu 😊 i svim ostalim curama
31god
Pokusavamo od 10/20
https://ibb.co/B2fxG5M
https://ibb.co/NKpwfPx
Nikaj od ovog ciklusa 🥺
A neee gumbice,zao mi je😖😖😖 al imas jos 2 dana do M, i radila si navecer test pa mozda zato nema nista.
Bella, ne mogu se sjetit jesam li to nekad već napisala, ali tvoja pojašnjenja zlata vrijede, svaki put detaljno napišeš i naučis nas "nove i novije, mlađe i starije" nekim novim stvarima. A vjerujem da si svaki od tih odgovora vec x puta nekom napisala. Hvala ti na tome ❤
Hvala ti puno na komentaru❤ sanjarka me puno o lh i trakicama i bazalnoj naucila pa od nje znam,a i previse sam po pregledima zbog svega pa bar neke koristi🤣😅
Bella hvala,sve mi pojasniš. Evo mi svaki dan tj jutri imamo odnos pa nadam se da ćemo pogodit PIK makar ga ja ne ulovila na trakicama. Par mjeseci već pokusavamo i ako je u nekim mjesecima bilo da smo bili razdvojeni na važne Dane ali nadam se da će uskoro biti i isto vjerujem za tebe i želim ti kao i sebi od ❤️ živu i zdravu bebicu 😊 i svim ostalim curama
❤❤❤ sretno i tebi,nek se uhvati cim prije😘🤞
A ako ne upali ovo svaki dan, probajtw svaki drugi. Mozda vam to donese više sreće. Moj dobitni ciklus nisam nista pratila jer jos nisam bila u tome,a hopsali smo 8,10,13,15 i 19dc s tim da je O bila oko 15dc, pa se primilo. Tak da isprobavajte dok ne upali😁😘🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bella hvalaa ti draga💜💜💜😊😊😊😊
wonderer da, slazem se za Bellu.. ja kad sam dosla na forum ona mi je medu prvima lijepo napisala i pozeljela dobrodoslicu i uvijek na sve odgovorila do dan danas. zena je zlatna!! 😍
Nina e a sad cekamo tvoje trakice da ih analiziramoo 😁 kad pocinjes piskiti?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Malo vas nisama pratila čak 2 sata 🤣🤣 ubila me glavobolja pa sam si ja otegnula papke… 🤷♀️🤷♀️
Marty ja sam već sas puna simptoma… Hahahha kako tijelo da ono što želimo da vidimo, prevarant… 🤦♀️🤦♀️
da cujeeeeeem, kaj ima? 😁😁😁
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Zene drage, pratim vas vec par dana, pa evo da se i ja oglasim. Cestitam svima na ➕ i zelim svima(kao i sebi 🤣)u skoroj buducnosti.
Ciklusi mi variraju 25-28 dana. Imala sam 11. Dan ciklusa odnos i prilicno sam uvjerena da je tada bila priprema za ovulaciju i da mi O bude 12. Dana ciklusa.
Ja ne koristim trakice nego pratim cervikalnu sluz, pa tocno po njoj znam kad ovuliram. Par dana nakon odnosa imam poviseniju temp cca37.2, oko te cifre se vrti konstantno( mjerim popodne vecinom-ne mjerim bazalnu). Nemam nikakvu virozu niti se osjecam bolesno.E sad sto mene zanima da li se uvijek kod trudnoce mora desiti implantacijsko krvarenje? Jer se nekako cudno osjecam, npr u PMS su me cicke ubijale sad nista, a 21dan ciklusa mi je danas.
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
https://ibb.co/B2fxG5M
https://ibb.co/NKpwfPx
Nikaj od ovog ciklusa 🥺
Gumbice jos nije dosla m, nadamo se do kraja😘 mozda je implantacija bila kasno pa nema jos dovoljno bete da test ocita.. drzim 🤞❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Bambina hvala ti na savjetu :) nisam upratila, koji si dc, kakva je kod tebe situacija?
Ja sam 6. dc, nadobudna, smišljam nove taktike! 😎 Jučer palo prvo hopsanje, inače dragom najnapetije jer nema pritiska smajlića, a i čekali su 5 dana u zasjedi, šibali kao ludi. 🎉🎉🎉🎉 Meni samo u glavi kako ga navući tako kada bude pik, ahahaha! Grozna sam, znam, al sve za viši cilj!
Zene drage, pratim vas vec par dana, pa evo da se i ja oglasim. Cestitam svima na ➕ i zelim svima(kao i sebi 🤣)u skoroj buducnosti.
Ciklusi mi variraju 25-28 dana. Imala sam 11. Dan ciklusa odnos i prilicno sam uvjerena da je tada bila priprema za ovulaciju i da mi O bude 12. Dana ciklusa.
Ja ne koristim trakice nego pratim cervikalnu sluz, pa tocno po njoj znam kad ovuliram. Par dana nakon odnosa imam poviseniju temp cca37.2, oko te cifre se vrti konstantno( mjerim popodne vecinom-ne mjerim bazalnu). Nemam nikakvu virozu niti se osjecam bolesno.E sad sto mene zanima da li se uvijek kod trudnoce mora desiti implantacijsko krvarenje? Jer se nekako cudno osjecam, npr u PMS su me cicke ubijale sad nista, a 21dan ciklusa mi je danas.
ivajurjevic dobrodosla 🤗 ma nije pravilo implantacijsko krvarenje, vecina zena koje su u ovoj grupi ostale trudne ga nisu imale.. drzim 🤞🤞 da je to to 😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty danas sam koristila trakicu ali je bila bijela taj da sam ju bacila odmah ali to sam samo isprobala kako funkcionira 😁 jer O očekujem oko 15.3 tako da su slj 3-4 dana ključna za PIK. Sad ću svaki dan popodne po jednu pa se nadam da ću uhvatiti 😊
31god
Pokusavamo od 10/20
Sortiraj odgovore
Najstariji