Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    10. Ožujak 2021. 13:58

mozda je njima vise taj presing u glavi kad znaju da je to sad, bar tako kazu moji prijatelji koji su u istim vodama hahah. mi nemamo s tim problema, jedino eto nekad prekomjeran fizicki umor plus zahtjevna dica i to... al ne sekiram se ako preskocimo koji dan, mislin da uvik bude koji vojnik u zasjedi pa eto. a i friska iskustva s teme idu u prilog tome da je manje vise hahaha, samo nama ne ide taj dio manje :P 
    zuzuzujalica cekamo slkiku trakice i u napad :D

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

▪Marty
    10. Ožujak 2021. 13:59

Bella🌟

▪Marty

Bella kakve ciste imaš, i koliko? od kad?i kako to slijepljeni jajnici?
    molim te nemoj se ispričavati, ne možeš toliko informacija o svakoj zapamtiti i još pvt život pa posao aaa hehe.. samo ti pitaj, ja sretna što si i to zapamtila i što pitaš ❤️❤️❤️❤️ nisam ih još vadila, iza 20.-og bi ih išla vadit jer se vade od 2. do 5. dc pa ako dobim mengu.. a vjerojatno ću dobit pa ću ih vadit znači za 2 tjednaa ako slučajno ne dobim ću bit u šoku tjedan dana da se konačno primilo

Ahaaa ma onda ih ni neces vaditi jer ce se primiti😁😘😘 za to navijamo 😁😎🤞💖💖 jedva cekam slijedeci tjedan da pocnemo simptome zesce osjecati🤭🤭🤭
    Endomtriome imam(od endometrioze, takve ciste,al su male pa ih se ne dira, tako vec 2 godine stoji) i posto imam priraslice i od endometrioze i vjerojatno operacije, sljepljeni su jajnici uz maternicu tim priraslicama,isto kao i mjehur, umjesto da je sve na svom mjestu- ne znam kako bi to objasnila🙈 pa tako.. nista novo i nista sto vec ne traje.

❤️❤️ rekle smo da idemo skupa sad po taj plus! 🤞🤞
    hehe da, ovaj tjedan još chillamo a drugi ludujemo  joj simptomi.. maaa ne doživljavam ovaj put one koji su dosad bili uobičajeni, samo čekam kad će neki konkretni simptom, tipa ako će me boljeti sise jer me inače ne bole uopće cijeli ciklus, ili ako će bit očito tamnijih žila po njima (već sam se par put zeznula jer kak ih promatram uvijek nađem neku novu za koju sam uvjerena da je ta baš znak) tak daaa.. ili ne znam nešto ono ekstra ekstra novo i neuobičajeno. tipa da grom udari iz vedra neba eto nešto tako
    razumijem ovo za cistice i priraslice, dal ima šanse da same nestanu? pretpostavljam da to s priraslicama ništa ne smeta za trudnoću, ne? sjećam se da si jednom napisala kao da bi bilo dobro čim prije ostvariti t radi toga..

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    10. Ožujak 2021. 14:05

zuzuzujalica

Skategirlzamisli hiperaktivnu vjevericu i uspavanog slonića. Tako moj dragi i ja 😂😂😂 meni je njegove opustenosti preko glave

zujaliceeee...
    heheheh cure jeste dobre
    Zujalice pa gdje je ta slikica da ti kažem kako ti je lijepa trakica iako je popucala?  a ovo da nisi hopsala na 14 dc, joj sad dok lozicaa ovo vidi nadrapala si
    htjela sam reći Nina neki izvori kažu da o nastupa čak već 12-48 h od pika, tako da samo treba sve pokrivati i dane prije pika, i pik, i dan nakon pika i dan nakon dana nakon pika heheheh
    sretnoo!

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

10. Ožujak 2021. 14:14

Marty 🙂❤️ uslikat cu onu od doma, ova zaista izgleda sasavo. A i vjerujem da ce ona veceras biti bolja 🙌🏻
    Joj nece mene moja tloza ubiti, stvarno nismo mogli 😂 danas cemo valjda, moram dragom neku laganu veceru napravit da mi ne prigovara kako se prejeo, kak je uspavan, kako ovo, kako ono. 😈

• nina5
    10. Ožujak 2021. 14:15

Ma pokrivamo sve dane. Čak mi i dosadilo 😁 ovom mom nije pa on je taj koji i forsira da je svaki dan pokriven. Da se mene samo pita bilo bi preskoka pa volim da sam sigurna da smo sve pokrili. Prije 2-3 mj isto svaki dan pokrili ali ništa 😔 tako da sad mi je puno lakše jer ne gajim prevelike nade u ta pokrivanja. Znam da će biti kad treba da bude ali opet volim da radim sve sto može pomoći. Dr mi je rekla da sam potpuno zdrava. Imala sam neku upalu koju je Papa pokazao i izliječila je vaginaletama. Ostalo sve super bilo. Nadam se samo ta upala da mi nije napravila neku štetu jer ne znam koliko dugo sam vukla upalu. Svi kažu da je upala normalna i da dođe i prođe i žene su mnoge trudne pod upalim al opet malo mi nije svejedno ali ne želim se puno sekirati jer naučila sam u životu da sve bude bas onako kako mora tako da vjerujem da ću biti mama bas tada kad je zapisano u zvijezdama a ja ću do tad šta god znam da može pomoći,pokušavati 😊

31god
    Pokusavamo od 10/20

▪Marty
    10. Ožujak 2021. 14:24

zuzuzujalica

Marty 🙂❤️ uslikat cu onu od doma, ova zaista izgleda sasavo. A i vjerujem da ce ona veceras biti bolja 🙌🏻
    Joj nece mene moja tlozaubiti, stvarno nismo mogli 😂 danas cemo valjda, moram dragom neku laganu veceru napravit da mi ne prigovara kako se prejeo, kak je uspavan, kako ovo, kako ono. 😈

ma znam da neće, al morala sam komentirat dobra nam je ona
    neku salaticu mu napravi hehe, moj se isto zna žaliti da se prejeo, pa kalkuliramo kaj ćemo jesti, kad i koliko, pogotovo u plodne dane.. koje su to sve muke. pa nek netko kaže da je jednostavno napravit bebu, ono moraš misliti kaj ćeš jesti i 7878679 drugih stvari.
    nadoknadit ćete vi danas i za jučer, ne sumnjam! ❤️ pa nek se to ulovi ovaj put 🤞🤞🤞🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    10. Ožujak 2021. 14:32

nina5

Ma pokrivamo sve dane. Čak mi i dosadilo 😁 ovom mom nije pa on je taj koji i forsira da je svaki dan pokriven. Da se mene samo pita bilo bi preskoka pa volim da sam sigurna da smo sve pokrili. Prije 2-3 mj isto svaki dan pokrili ali ništa 😔 tako da sad mi je puno lakše jer ne gajim prevelike nade u ta pokrivanja. Znam da će biti kad treba da bude ali opet volim da radim sve sto može pomoći. Dr mi je rekla da sam potpuno zdrava. Imala sam neku upalu koju je Papa pokazao i izliječila je vaginaletama. Ostalo sve super bilo. Nadam se samo ta upala da mi nije napravila neku štetu jer ne znam koliko dugo sam vukla upalu. Svi kažu da je upala normalna i da dođe i prođe i žene su mnoge trudne pod upalim al opet malo mi nije svejedno ali ne želim se puno sekirati jer naučila sam u životu da sve bude bas onako kako mora tako da vjerujem da ću biti mama bas tada kad je zapisano u zvijezdama a ja ću do tad šta god znam da može pomoći,pokušavati 😊

da.. i mi smo već tako probali, baš svaki dan.. al nisam ja za to, sve me već boljelo dolje i previše mi je jednostavno. mislim da je to bilo 14 uzastopnih dana i odnosa.. i ništa.. ali zato navijam za tebe 🤞🤞 da vama upali!
    s čestim upalama se i ja borim, mislim da te to ne mora brinuti ako je na vrijeme otkriješ i izliječiš problem su one upale koje se jako dugo ne liječe

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Tonxi
    10. Ožujak 2021. 14:36

Cure moje drage bila na pretragama i izgleda da su policisticni jajnici u pitanju dala tablete da gospoju izazove i moram vaditi hormone 🥺🥺

lunamoon
    10. Ožujak 2021. 14:54

Tonxi

Cure moje drage bila na pretragama i izgleda da su policisticni jajnici u pitanju dala tablete da gospoju izazove i moram vaditi hormone 🥺🥺

Zao mi je. Nisam pratila jesi li imala kakav problem pa su otkriveni pcos ? 
    Aha. Vidim sad da treba izazvati m.
    Polako. Ne brini se. Sad riješi jedno po jedno. Sve se bude posložilo 💜

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

• nina5
    10. Ožujak 2021. 14:55

Marty ja sam otkrila upalu nedavno preko Papa testa a ne znam koliko sam je dugo imala jer nisam imala nekih simptoma niti me šta boljelo a dr se zbog tog ne sekira. Samo me nazvala i dala recept za vaginalete i rekla da me to ne brine. A ja sam čitala za neke cure kao da im je upala stvorila posljedice. Na ultrazvuku mi je isto sve uredno bilo,nalazi krvi i urina isto ok tako da nadam se da je dr u pravu da nije to ništa strašno. Jer moguće je tu upalu da sam i imala dugo jer prvi put sam sad radila papu kako smo odlučili raditi na bebi pa sam htjela i to napraviti

31god
    Pokusavamo od 10/20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.