Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambina
    10. Ožujak 2021. 19:24

Drage moje koje trenutno proživljavate razočaranja, šaljem puse i zagrljaje, sve će biti dobro, mora, prije ili kasnije! 🤞🤞❤️❤️🤗🤗😘😘

Ma ja ne želim nikome ništa govoriti za naše planove jer prvenstveno to meni stvara pritisak, kada me netko nešto pita, samo kažem biti će kada budemo spremni. Ja sam takva da nikoga nikada nisam i neću pitati za njegove planove što se tiče trudnoće jer tko zna što ta osoba proživljava i sa čim se bori.
    I kao što ste rekle, osobe kojima se to dogodilo iz prve, neće sigurno razumjeti emocije sa kojima se susrećemo iz mjeseca u mjesec. 
    Nažalost, takav nam je mentalitet i zato hvala Bogu da postoje grupe kao što je ova! 😊

Moj dragi je prošli mjesec imao totalnu blokadu kada sam mu rekla da je pik na testu, ja sam bila u šoku! 😬🤣
    Tako da sam mu rekla da ću ga samo zaskočiti i ništa mu neću govoriti, zabranjeno mu je gledati u moje testove! 
    Btw., jučer nam je bilo prvo hopsanje nakon vještice jer nikad se ne zna! 🎉

T.loza, frendica je pila mix đumbira, kurkume i meda, a za dizanje imuniteta je odlična i beta glukan, samo nisam sigurna da li je ok kada se planira trudnoća. 

Bella🌟
    10. Ožujak 2021. 19:25

Lori ovo što kažeš da si osjetila da nešto nije kako treba, tako se točno i menj činilo, nešto jednostavno nije bilo ok i od početka je sve išlo krivo. Baš se nadam da će nam slijedeća T biti uredna💖

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Lori🍀
    10. Ožujak 2021. 19:32

Bella ma mora biti, nema druge!!🤰🤰🤰🤰🤰
    Gledam bas u jesenskim trudnicama, puno puno njih je imalo spontani a sada imaju uredne trudnoce😍
    Bambina joj ovo za testove i pritisak na muske - slazem se bolje ne govoriti, dovoljno sto se mi nerviramo neka bar oni ostanu opusteni😁 Ali ne preopusteni😅
    Sad sam se sjetila kad sam vidjela neciji potpis da sam bacila vrkutu kad sam ostala trudna, moram kupiti novu🤣🤣🤣

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

🌈Wonderer🌞
    10. Ožujak 2021. 19:38

zuzuzujalica

Lavanya ❤️Wonderer lijepa moja, moja najljepsa 😍 ma znas sta, ako te pita jel pokusavate godinu dana, ti reci godinu i pol! Otkud ona zna otkad ti imas nezasticene odnose. Inzistiraj na tome da je vise od godine dana, ali da nisi mislila da trebas sta provjeravati do sad.
    Nisu ginekolozi tvoje cure s foruma da znaju svaki put kad hopsas 😄❤️❤️❤️

🤣🤣🤣
    You are my 🌞🌞🌞! 😘😘

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

10. Ožujak 2021. 19:41

zuzuzujalica

Lavanyanapisala sam, ali u meduvremenu slucajno obrisala, pa odgovarala Wonderer, kliknula send i sad vidim da ti nisam do kraja… nemoj biti tuzna, mila, i grcici su simptom implatacije, trudnoce.. moze biti svasta. A i bas je rano da imas menga grceve ❤️

▪Marty
    10. Ožujak 2021. 19:45

Zujalice da slazem se s Bellom, pik je jako blizu..sutra ili eventualno prekosutra✌ Sanjarka je znala reci: u ovoj fazi je dobro piskiti 2 trakice dnevno, ili 3. da se ne propusti pik 😉 mozda da pisnes jos jednu danas oko 22, 23 h ako si tak dugo budna, za svaki slucaj da ne bi cak danas pik🤔 
    Monna zao mi je 😦 drzi se💖
    lavanya joooj miska moja, grliim te najjace! ne volim kaj si tuzna.. budi dobro❤❤ mozda m ne dode!
    wonderer samo ostro😉 dobro je cini mi se zujalica rekla.. meni je sad moja dala nakon 5 mj pokusavanja eto, skuzila je valjda da me se nece rijesiti jer sam joj poslala kilometarni mail sa svim zivim sto hocu vaditi i koji su planovi za dalje jer mi se ne ceka s tim osnovnim provjerama.. samo naprijed! ne odustaj dok ne dobijes kaj hoces 💪💪💪💋
    Bella pa daa, sad vec moramo hvatati one vece simptome😂 ovo sitno kod nas ne pali🙈 ali sad ce! za par dana krecu munje, gromovi i zile po sisama✌✌😂😂 ☇☇☈ a onda ce padati ➕➕➕..... i iza toga dolaze malene❄❄❄❄
    ma bas mi je zao sto se to na tebe ulovilo, priraslice i te cistice.. ali eto odlicna je vijest da ti trudnoca pase kaj se endometrioze tice, vjerujem da ces se toga rijesiti trudnocom ❤ i naravnooo da cete dobiti bebolinu☺ ja se za tebe jako.jako nadam da je to to ovaj put..da nece trebati nikakvi daljnji postupci za vas cilj. tipkamo se vec pol godine i koliko sam te na ovaj nacin upoznala, uz sve kaj znam o tebi i onome kaj si prosla mogu reci da zasluzujes samo najvecu srecu i iz duse navijam da ugledas plusic za par dana! da barem beba zna kakvu ce predivnu mamu imati odavno bi se vec ugnjezdila❤❤ mada, sad ce, uskoro, samo strpljenja treba jos mrvicu😘😘😘

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

10. Ožujak 2021. 19:46

Bella nisam ni znala da postoje takve vjezbe. Bas cu pogledati. Hvala 💗 
    Drzim fige 🤞 javi kakvi su nalazi 🙂
    Lori

Ginny
    10. Ožujak 2021. 19:48

Lavayna 😘😘😘 dok ne dođe nije kraj😘
    Lori ma ne mislim da sam stara za postat mama nego mi jajne stanice i njihiva zaliha ne postaju nista mlađe 😉
    Angel, da imam dvoje i nismo imali nikakvih problema, s malim san ostala trudna iz prvog ciklusa, sa malom iz drugog 🙈 za trece koje smo izgubili  nam je tribalo 6 ciklusa. Sad nam je ovo 17-18 ciklus nakon kiretaze pa malo frustracije izlaze na povrsinu 🤣🤣🙈
    Wonderer slazem se, sta gin ima znat koliko pokusavate, preuvelicaj 😉😘

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

10. Ožujak 2021. 19:49

Marty hvala ti!❤ Bas si me razveselila, malo mi i zasuzilo 🥲
    Divne ste sve cure drage 💗 Zasjat ce nam svima sunčeko i bit cemo predivne mame 💗

▪Marty
    10. Ožujak 2021. 19:51

Ginny, Lori, Bambina apsolutno se slazem sa svime kaj ste napisale, ali i sa svim ostalim curkama vezano na temu ne/razumijevanja okoline... znaci evo i ja sam jucer dozivjela slicnu situaciju od jako dobre frendice i to ne prvi put. samo cu reci da sam odlucila da vise stvarno nikome nista ne govorim o ovoj temi i ako me pitaju. ne trebaju nam jos takvi komentari blesavi pa da se jos radi toga nerviramo i rastuzimo. jednostavno-bas nitko osim nasih partnera i nas koje smo ovdje i onih koje su to.isto prosle ne razumije ni nece razumijeti. to nam samo oduzima energiju.. mah. 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.