Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    10. Ožujak 2021. 12:27

RiO MArE🐟😅❣️

Evo ja mjerila tempicu… 36.8 nisam bolesnaaa🤪🤣🤣

Hehe super😁😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

10. Ožujak 2021. 12:40

Hej curke, pjesma ovulaciji je urodila ovulacijom (sutra, nadam se) :D 
    Mislim da sam ulovila pik maloprije, još ću potvrditi popodne oko 6 kad dođem s posla. 
    .
    Zamislite mene blesavu 🙈 stavila sam si LH trakicu u torbu (zapakiranu naravno), i maloprije je izvadim da se testiram, a kad ono - ona pukla taman po sredini ali UZDUŽ 😅 tako da sam na ovo malo pola trakice vidjela da je crtica tamna, a i premom mi je prvi put pokazao rezultat veći od 50. Vjerujem da je pik, nadam se da će u kasno popodne biti full tamna. :) I temperatura mi je jutros bila najniža otkad mjerim.
    .
    Malo sam ljuta na sebe i dragog, sinoć nismo bili za hopsanje, a bio je 14DC. Danas ga lovim, i planiram pokriti 15DC (pik) i 16 (kad bi trebala O) ili 17DC. 

⭐ Miss_Ivy ⭐
    10. Ožujak 2021. 13:04

zuzuzujalica

.
    Malo sam ljuta na sebe i dragog, sinoć nismo bili za hopsanje, a bio je 14DC. Danas ga lovim, i planiram pokriti 15DC (pik) i 16 (kad bi trebala O) ili 17DC.

Jadni ti naši dečki/muževi! Kad dođe ovulacija, samo naskačemo na njih. Nekad mi je žao ovog svog, doslovno mu kažem - ajde, skidaj gaće! 
    Btw, pozdrav svima :D

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

10. Ožujak 2021. 13:11

Joooj Miss ja skuzim koliko sam faking luda kad osjetim bijes kad se njemu ne da, a ja samo sto nisam ovulirala 😂😂😂 a zbilja imamo dogovor “ako se desi, super, ako ne onda ce biti”, samo sto sam ja full nabrijana, a on leđero 😂

⭐ Miss_Ivy ⭐
    10. Ožujak 2021. 13:21

I ja sam takva, bijesna. Onda sve upropastim, jer nema smisla pokusavati bijesan i ljut. Ja sam svome pokušala objasniti da nakon toliko dugo pokusavanja, nema vise romantike, samo cista matematika. Ako ovuliram, skidaj gace  Idući mjesec smo u postupku, tek tu nema romantike!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Sandričak
    10. Ožujak 2021. 13:26

RioMare  super sto nemas temperaturuu 🤗
    Zuzuzujalica pa kakoo je bre puklaa na polaaa,i to uzduž 😅 ee super kad je potamnela ,danas u akciju.  A znam,i mene nervira sto se ni mom ne da kad je pik i kad treba. 🤬 em sam napaljena, em se mislim da ne zeli bebu dovoljno i onda budem besna 😁🤭😇
    Miss_ivy ma gde jadni,ne idu da kopaju,nego da uživaju 🤣 Boze,mislila sam ranije da muškarci mogu non stop majke mi, kad ono mi žene gore od njih 😅🤣

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• skategirl
    10. Ožujak 2021. 13:34

zuzuzujalica

Joooj Missja skuzim koliko sam faking luda kad osjetim bijes kad se njemu ne da, a ja samo sto nisam ovulirala 😂😂😂 a zbilja imamo dogovor “ako se desi, super,ako ne onda ce biti”, samo sto sam ja full nabrijana, a on leđero 😂

Jaoooo da mi je njihova opustenost i bezbriznost 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

RiO MArE🐟😅❣️
    10. Ožujak 2021. 13:40

Uhhh ja sam sretnica..većinom stvarno nemam problema sa nagovaranjem, samo covjek nekad fizicki nemože hahahha🤪🤪 al si damo truda malo, al mislim da. Ista od tog na silu, treba malo love💘💘, romance u tom... 🤗🤗🤗

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

10. Ožujak 2021. 13:41

Skategirl zamisli hiperaktivnu vjevericu i uspavanog slonića. Tako moj dragi i ja 😂😂😂 meni je njegove opustenosti preko glave

• nina5
    10. Ožujak 2021. 13:43

Ginny i sandricak hvala vam,sad mi je malo jasnije. Mi svaki dan imamo odnose tako da još uz to bas želim uloviti PIK koji bi nadam se trebao biti kroz 3-4 dana ako O očekujem 15.3 ali vidjet ćemo 😊 jučer sam kupila i čaj majčinu travu jer sam dosta o njoj čitala i sad jel pomogla nekime il se stvarno potrefilo,ne znam al vrijedi pokušati 

31god
    Pokusavamo od 10/20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.