Evo ja mjerila tempicu… 36.8 nisam bolesnaaa🤪🤣🤣
Hehe super😁😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Hej curke, pjesma ovulaciji je urodila ovulacijom (sutra, nadam se) :D
Mislim da sam ulovila pik maloprije, još ću potvrditi popodne oko 6 kad dođem s posla.
.
Zamislite mene blesavu 🙈 stavila sam si LH trakicu u torbu (zapakiranu naravno), i maloprije je izvadim da se testiram, a kad ono - ona pukla taman po sredini ali UZDUŽ 😅 tako da sam na ovo malo pola trakice vidjela da je crtica tamna, a i premom mi je prvi put pokazao rezultat veći od 50. Vjerujem da je pik, nadam se da će u kasno popodne biti full tamna. :) I temperatura mi je jutros bila najniža otkad mjerim.
.
Malo sam ljuta na sebe i dragog, sinoć nismo bili za hopsanje, a bio je 14DC. Danas ga lovim, i planiram pokriti 15DC (pik) i 16 (kad bi trebala O) ili 17DC.
.
Malo sam ljuta na sebe i dragog, sinoć nismo bili za hopsanje, a bio je 14DC. Danas ga lovim, i planiram pokriti 15DC (pik) i 16 (kad bi trebala O) ili 17DC.
Jadni ti naši dečki/muževi! Kad dođe ovulacija, samo naskačemo na njih. Nekad mi je žao ovog svog, doslovno mu kažem - ajde, skidaj gaće!
Btw, pozdrav svima :D
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Joooj Miss ja skuzim koliko sam faking luda kad osjetim bijes kad se njemu ne da, a ja samo sto nisam ovulirala 😂😂😂 a zbilja imamo dogovor “ako se desi, super, ako ne onda ce biti”, samo sto sam ja full nabrijana, a on leđero 😂
I ja sam takva, bijesna. Onda sve upropastim, jer nema smisla pokusavati bijesan i ljut. Ja sam svome pokušala objasniti da nakon toliko dugo pokusavanja, nema vise romantike, samo cista matematika. Ako ovuliram, skidaj gace Idući mjesec smo u postupku, tek tu nema romantike!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
RioMare super sto nemas temperaturuu 🤗
Zuzuzujalica pa kakoo je bre puklaa na polaaa,i to uzduž 😅 ee super kad je potamnela ,danas u akciju. A znam,i mene nervira sto se ni mom ne da kad je pik i kad treba. 🤬 em sam napaljena, em se mislim da ne zeli bebu dovoljno i onda budem besna 😁🤭😇
Miss_ivy ma gde jadni,ne idu da kopaju,nego da uživaju 🤣 Boze,mislila sam ranije da muškarci mogu non stop majke mi, kad ono mi žene gore od njih 😅🤣
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Joooj Missja skuzim koliko sam faking luda kad osjetim bijes kad se njemu ne da, a ja samo sto nisam ovulirala 😂😂😂 a zbilja imamo dogovor “ako se desi, super,ako ne onda ce biti”, samo sto sam ja full nabrijana, a on leđero 😂
Jaoooo da mi je njihova opustenost i bezbriznost
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Uhhh ja sam sretnica..većinom stvarno nemam problema sa nagovaranjem, samo covjek nekad fizicki nemože hahahha🤪🤪 al si damo truda malo, al mislim da. Ista od tog na silu, treba malo love💘💘, romance u tom... 🤗🤗🤗
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Skategirl zamisli hiperaktivnu vjevericu i uspavanog slonića. Tako moj dragi i ja 😂😂😂 meni je njegove opustenosti preko glave
Ginny i sandricak hvala vam,sad mi je malo jasnije. Mi svaki dan imamo odnose tako da još uz to bas želim uloviti PIK koji bi nadam se trebao biti kroz 3-4 dana ako O očekujem 15.3 ali vidjet ćemo 😊 jučer sam kupila i čaj majčinu travu jer sam dosta o njoj čitala i sad jel pomogla nekime il se stvarno potrefilo,ne znam al vrijedi pokušati
31god
Pokusavamo od 10/20
Sortiraj odgovore
Najstariji