Bella kakve ciste imaš, i koliko? od kad? i kako to slijepljeni jajnici?
molim te nemoj se ispričavati, ne možeš toliko informacija o svakoj zapamtiti i još pvt život pa posao aaa hehe.. samo ti pitaj, ja sretna što si i to zapamtila i što pitaš ❤️❤️❤️❤️ nisam ih još vadila, iza 20.-og bi ih išla vadit jer se vade od 2. do 5. dc pa ako dobim mengu.. a vjerojatno ću dobit pa ću ih vadit znači za 2 tjedna a ako slučajno ne dobim ću bit u šoku tjedan dana da se konačno primilo
Ginny aaaaa čuj nju... nemaa depre, ajmo skockati glavu, bit će svee ok! za test još ima vremena da se pretvori u plusić💕 a ako ipak dođe glupača, čisto razmišljam možda da probate malo konkretnije nešto poduzeti, možda folikulometrija pa ciljani odnosi? grlim te jaako!
Wonderer ❤️❤️
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Tommy, stvarno evo gledam tvoje prijasnje grafove, to je to 🙈.
Kako si ti, ima li kakvih simptomcica? 🙂
maaa da, nemaš brige :) smirene smo žene hahhah
okej sam..malo mi je krenula neka mučnina pa sam se malo upoznala sa školjkom, no nadam se da je to bilo samo ovak nešt i da se neće nastaviti bar jedno vrijeme :D
ovo ostalo je sve okej :) da nemam testove koji btw tamneee weeee,nebi rekla da sam T hahaha
kako si ti? imaš kakvih grčeva?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Cure. Može mala pomoć 😊 jer prvi put sam kupila
trakice za ovulaciju i sad hoću da ulovim PIK i bas da se
uvjerim jel PIK i o budu kad i očekujem ili ne. E sad me zanima ako ulovim PIK,kad iza njega nastupa ovulacija? Jel kroz 2-3 dana ili prije? Pomozite 🙈 jučer sam ih kupila a O očekujem 15.3 pa ćemo vidjet jel točno ili pak ne
31god
Pokusavamo od 10/20
mislim da nam odnosa ne fali, bas imamo poprilicno aktivan sexualni zivot . moj gin misli da je sa mnom sve ok i da nam to ne triba... a zivim u pripizdini da prostite ahahahah , nije da imam izbora, mogu birat između tog i ginekologice koja misli da ce sve Bog dat :/
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
nina dobrodosla , koje trakcie si uzela, ovluacija nastupa 24-48h nakon pika, kako ko tumaci, ima raznih tumacenja, najboje se bacit u akciju kad vidis pik i udri :D
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ginny uzela sam neke preko oglasa. Vise su zelene i malo bijelo po njima ali čovjek sto ih prodaje kaže privatne poliklinike od njega kupuju. Dosta su jednostavne za korištenje. Ako je pozitivna onda se trebaju pojaviti dvije crtice iste boje a ako je jedna crtica znaci neg rezultat. Tako mi je objašnjeno bar nadam se da ću uloviti PIK 🙈 ginny hvala na odg. Jel dovoljno jednom dnevno testirat se ili?
31god
Pokusavamo od 10/20
Cure. Može mala pomoć 😊 jer prvi put sam kupila
trakice za ovulaciju i sad hoću da ulovim PIK i bas da se
uvjerim jel PIK i o budu kad i očekujem ili ne. E sad me zanima ako ulovim PIK,kad iza njega nastupa ovulacija? Jel kroz 2-3 dana ili prije? Pomozite 🙈 jučer sam ih kupila a O očekujem 15.3 pa ćemo vidjet jel točno ili pak ne
Heeej dobrodošla 🤗❤
Kao što Ginny rece od 24 di 48h posle pika. Ja lično imam ovulaciju cim dobijem pik na testu. Tako da je moj savet seksati se pre pika,kad je pik i posle pika 🤣🤣
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
zelene su manje osjetljive, moglo bi ti se dogodit da ne uhvatis pik, kad krene tamnit ja bi bar dvaput dnevno umocila. a mislim da je opcenito preporuka i prije pika, pogotovo dan prije pika , da cekaju u zasjedi hahaha.
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Bella kakve ciste imaš, i koliko? od kad?i kako to slijepljeni jajnici?
molim te nemoj se ispričavati, ne možeš toliko informacija o svakoj zapamtiti i još pvt život pa posao aaa hehe.. samo ti pitaj, ja sretna što si i to zapamtila i što pitaš ❤️❤️❤️❤️ nisam ih još vadila, iza 20.-og bi ih išla vadit jer se vade od 2. do 5. dc pa ako dobim mengu.. a vjerojatno ću dobit pa ću ih vadit znači za 2 tjednaa ako slučajno ne dobim ću bit u šoku tjedan dana da se konačno primilo
Ahaaa ma onda ih ni neces vaditi jer ce se primiti😁😘😘 za to navijamo 😁😎🤞💖💖 jedva cekam slijedeci tjedan da pocnemo simptome zesce osjecati🤭🤭🤭
Endomtriome imam(od endometrioze, takve ciste,al su male pa ih se ne dira, tako vec 2 godine stoji) i posto imam priraslice i od endometrioze i vjerojatno operacije, sljepljeni su jajnici uz maternicu tim priraslicama,isto kao i mjehur, umjesto da je sve na svom mjestu- ne znam kako bi to objasnila🙈 pa tako.. nista novo i nista sto vec ne traje.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Evo ja mjerila tempicu... 36.8 nisam bolesnaaa🤪🤣🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020