Hej hej…
Ja imam problem .. Zanima me dal je neko bio u ovakvoj situaciji kao ja …
Najme 13.02. Sam dobila normalno mengu… trebala je trajat do 20.-21.02… no ja sam nastavila dalje krvariti.. lagano nista strašno..
Sve sam radila normalno… malo bila prehlađena…motorika.. fizički poso… a i psihički…
Ugl… to sve me zabrinulo jer moje krvarenje nije stalo…
Frendicu nisam odma slušala.. mada mi je rekla da napravim test…
Zvala sam privatnika…i on je rekao da sacekam mengu novu i u slučaju bolova nekih jakih da se javim… i tako meni nije dao vrag mira jučer na 08.03.. napravim test .. 2 testa oba dva pozitivna.. a ja i dalje lagano curkam.. i tako ja lijepo navečer na hitnu…
I tako oni meni ultrazvuk.. mene to sve nešto bolilo u timbtrenutcima… pa vodili krv ..
Beta 185
No sumnja na vanmaternicnu trudnoću… ili biokemijsku… oke
Meni šok…
Dns opet svom privatniku…
Ja i dalje lagano curkam… pri pregledu manja bol na desnoj strani… ali boli…
Od simptoma trenutno lagana vrtoglavica, pojačan miris..nemam nikakakve boli jake.. osim da me steže al to kad mi se piški u prosjeku svakih 25 20 min…
Kad se olakšam sve oke.. no napuhmutost…
I sad me to toliko sve muci..m jer ne vjerujem u to što pričaju ni malo…
Cekam sutra da opet napravimo betu da se vidi dal je normalna ….
Ne znam što da mislim…
Strah me je iskreno…
I još nešto dns sam ponavljala test sve isto čak su i crte, , druga crta,,,bete malo tamnije od jučer...
👩27 🧔30
3 mj 2021. -van.mat T 😮😞😱
2 mj 2022. -biokemiska 😐😔
6 mj 2022. - ➕️ ?! ❤🍀
Netko je pisao prije par stranica o folnoj da deblja. Ja ju pijem vec pola godine i nisam primijetila. A navodno je jako bitna ne samo u trudnoci nego i par mjeseci prije zaceca🤷🏻♀️
Nisam ni ja primjetila da mi utječe na kilažu.
Meni je ginekolog preporučio 800mg folne kao pripremu za začeće, ali ja pijem 400mg.
Zato sam mislila prebaciti se na Novalac ili neke druge koje sadrže više mg. 🤷♀️
Bambina dobrodošla🤗😘 taj peak(smajlić) može biti već na izmaku ili tek početi,taj dio ne možeš znati,možda da testiraš 2 puta dnevno ,a nakon smajlića u roku od recimo 24sata(ovisno kako ti je navedeno na testu) nastupi ovulacija. Pošto spermiji mogu preživjeti više dana,preporuka je hopsati i prije O. A kad ugledaš pik isto hopsaj jer nakon pika ubrzo ide O. Svakakvih taktika ima. Al ima i jedna metoda koja kaže svaki drugi da od 8dc i kad uhvatiš pik taj dan plus slijedeca dva dana. A nekom se posreći samo jednom u plodnim danima kad hopsa.
Rozarozica dobrodošla🤗😘 ako imaš neredovite cikluse lh trakice i mjerenje bazalne bi ti mogle biti od pomoći. A za dodatke uzmi svakako folnu ili neki prenatal možeš tipa novalac,elenatal,premama duo i sl.
Nove žene, ako možete samo u potpis staviti neke opće info da se lakše pratimo🤗 i ako želite na listu javite se😘
Dada zvuci jako obećavajuće😁🤞😘
Samoja mislim da je tommy dijelila trakice,sad nezz jel već sve dala. 🤗
Zuzujalica🤣🤣 pjesma je 👌
Lunamoon cekamo tvoj test sutra😍😍 al daj ti i ovog pokazi da mi to vidimo .🤭
Monna nisam imala takvu situaciju. Super je sto vadiš betu opet ,sretno sutra i odmah se javi dr poslije, a ako ti kreju još jači bolovi il nesto javi se ti na hitnu. Jer ako je vanmaterična ,koliko znam trebalo bi čim prije reagirati. Sretno😘❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bambina dobrodošla🤗😘 taj peak(smajlić) može biti već na izmaku ili tek početi,taj dio ne možeš znati,možda da testiraš 2 puta dnevno ,a nakon smajlića u roku od recimo 24sata(ovisno kako ti je navedeno na testu) nastupi ovulacija. Pošto spermiji mogu preživjeti više dana,preporuka je hopsati i prije O. A kad ugledaš pik isto hopsaj jer nakon pika ubrzo ide O. Svakakvih taktika ima. Al ima i jedna metoda koja kaže svaki drugi da od 8dc i kad uhvatiš pik taj dan plus slijedeca dva dana. A nekom se posreći samo jednom u plodnim danima kad hopsa.
Da, to me i brine, prvi dan mi nema smajlića, a drugi dan u isto vrijeme, eto ga.
I sad ja razmišljam kada je stvarno taj pik bio jer ipak je prošlo 24h između dva testiranja. Da li je na početku ili na kraju već.
Hmm, ne znam kako bih mogla onda dva puta obaviti, a da pokrijem jer sam čitala negdje da je testiranje najbolje obaviti u popodnevnim satima s tim da ne smijem najmanje 4h piškiti.
Da probam ujutro prije posla i kada dođem doma kao i do sada bez obzira što se kao ne preporuča ujutro?
Da, to me i brine, prvi dan mi nema smajlića, a drugi dan u isto vrijeme, eto ga.
I sad ja razmišljam kada je stvarno taj pik bio jer ipak je prošlo 24h između dva testiranja. Da li je na početku ili na kraju već.
Hmm, ne znam kako bih mogla onda dva puta obaviti, a da pokrijem jer sam čitala negdje da je testiranje najbolje obaviti u popodnevnim satima s tim da ne smijem najmanje 4h piškiti.
Da probam ujutro prije posla i kada dođem doma kao i do sada bez obzira što se kao ne preporuča ujutro?
Ma mislim da to ni nije toliko ključno ako pokriješ dan pika i dan poslije i mozda jos koji dan prije pika. Mozes testirati recimo u 12h i u 18h pa i u 22h ak hoces tri puta. Al nema ni potrebe. Bitno da uhvatis taj pik i kad ga vidis primas se posla😁🤭
Bambina i rozarozica dobrodošle i da što prije odete 🤞
Dada taj umor baš nekako dobro zvuči. Nadam se da će to biti to 🤞
Monna takva situacija mi je nepoznata, ali nadam se da ipak neće biti vanmaternična u pitanju. Sretno sutra s betom ❤️
Lunamoon daj ti taj test da mi vidimo 😁
Zuzujalica pjesma je 🔝🔝🤣🤣🤣
Nisam radila nikakve bilješke 😁😁 Sve iz glave. Bit će nešto od mene 🤣
Došle moje trakice, naravno odmah jedna išla. Nešto se čak i događa https://ibb.co/C5THyNZ
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ma mislim da to ni nije toliko ključno ako pokriješ dan pika i dan poslije i mozda jos koji dan prije pika. Mozes testirati recimo u 12h i u 18h pa i u 22h ak hoces tri puta. Al nema ni potrebe. Bitno da uhvatis taj pik i kad ga vidis primas se posla😁🤭
A pik moze trajati i 2 dana. I najbolje je uz to mjeriti bazalnu jer tako znas jel O zapravo i bila.
Zuzuzujalice pjesma je hit 🤣🤣🤣🤣
Od folne se nisam udebljala, pijem je godinu i pol, nisam ni od b komplexa koji sam uzimala 3mj u komadu skupa s folnom 😅
Bambina i kad sve pokrijete imas cca 20% sanse da se primi 🤷♀️🙈 nama je bas uspilo kad je bio smajlic popodne akcija tu noc i sutradan 🥰 poslin nam vise nije tako uspilo 🤣🤣🤣🤣 cb ce ti i ujutro pokazat, mislim cak da u njih u uputama pise da ujutro testiras 🤔 ja bi izbacila stapic iz one kazete i pogledala linije i kad je prazan krugic pa bi znala oce li brzo ili nece al nismo sve iste, moras vidit sta kod tebe funkcionira
Lunamoon kako to mislis ima sjena a nema slike 🙄🤣🤣 daj ti da mi procjenimo sjenu
Dada drzin fige 🤞
I ova nova cura sa betom, drzim fige, javi razvoj situacije, sorry niswm upamtioa nick
Drugo nisam zapamtila, i ovo je dosta 🤣🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Super savjeti, moram si zapisat sve i vidjeti od kuda da krenem! 😄😄
Najbolje tako onda, kad vidim smajlić u 17:00h, odma akcija, a ne čekati da ručamo pa odmorimo, otuširamo se. Ode voz, haha!
Prošli mjesec mi je baš krivo bilo jer smo propustili priliku, a sve dane prije toga smo svaki drugi dan.
Predzadnji mjesec smo baš pokrili sve dane oko pika, i prije i poslije i ja mislim da se nešto događalo, ne mogu objasniti taj osjećaj popraćen sa baš čudnim štrecanjem i tim bolovima u donjem dijelu leđa, groznicom.
Al bilo pa prošlo, idemo dalje. Držim fige svima! 🤞
Bella, možeš me zapisati 06.04. za ne dobiti!
Bambina i kad sve pokrijete imas cca 20% sanse da se primi 🤷♀️🙈 nama je bas uspilo kad je bio smajlic popodne akcija tu noc i sutradan 🥰 poslin nam vise nije tako uspilo 🤣🤣🤣🤣 cb ce ti i ujutro pokazat, mislim cak da u njih u uputama pise da ujutro testiras 🤔 ja bi izbacila stapic iz one kazete i pogledala linije i kad je prazan krugic pa bi znala oce li brzo ili nece al nismo sve iste, moras vidit sta kod tebe funkcionira
Ginny, piše da se može u bilo koje doba dana, a kao da neke žene smatraju da im je najjednostavnije ujutro.
Ali ja onda idem googlati i pročitam da najbolje iza podne. I sad nisam pametna jer i meni bi bilo najjednostavnije ujutro piškiti.
Probat ću ja onda i ujutro pa kad trošim, neka trošim na full. 😅
Ajme sa mnom uvijek neki šou, tek sam zadnji put skužila da mogu izvadit trakicu i pogledati crtu da li je tamnija ili svjetlija.
Sortiraj odgovore
Najstariji