Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌈Wonderer🌞
    08. Ožujak 2021. 22:09

Znaci danas mi na poslu bio dan D, nisam stigla pogledat cijeli dan forum, a sve mi na umu bilo čestitat svim dragim ženicama naš dan 🌹🌹🌹.
    Kad ono, ovde iznenađenje mjeseca 😃💃!
    Čestitam Tommy od srca, apsolutno si zaslužila dočekat svoj prirodni plusić, svojom hrabrošću i predanošću si najbolja inspiracija svakoj od nas trudilica 🤗❤.
    Želim ti najsretniju i najugodniju trudnoću i da nas dočekaš na zimskim bebama (ili još stigneš u jesenske?) pa da nas što više iz ove grupe nastavi druženje na puno lipšim temama 😊! 😘🥂

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

RiO MArE🐟😅❣️
    08. Ožujak 2021. 22:25

lunamoon

RiO MArE ma mislim, znam da takav blago povišen tsh tretiraju tek u liječenju neplodnosti i u trudnoći, naravno.
    Isto tako znam da ne bit trebao raditi veliki problem, no svejedno mi je drago čuti jos iskustava.
    Hvala ti 😊
    Sandričak ma mislim da ne trebaš brinuti.
    Tvoj tsh je skroz uredan jedino u slučaju u trudnoće naglasi to ginekologu.
    Pa da te uputi dalje 😊
    Sarita_oo super da si prosla bez th i da je bilo sve ok. Znam da nekad bude vas dosta nuspojava posebno kod blago povisenog tsh.
    Skroz se poremete hormoni

Naravno, svaka informacija dobrodosla🤗❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Angel 🌼
    08. Ožujak 2021. 22:37

Tommy ako imas jos trakica viska ja bi kupila. Narucila sam svoje i nisu jos stigle. Pa da sam sigurna za slijedeci mjesec. 😁😊

Loza 💙😇
    08. Ožujak 2021. 22:51

Lindsay von Bica

Bella🌟

Tommy trudnice naša💖💖💖
    Gumbica ma ti još imaš šanse do plusa, ne priznajem ovaj snješko na testu, ponovi za 3 dana pa će se vidjeti 😘😘😘🤞🤞💛
    Lunamoon dobrodošla k nama🤗🤗💛 ako želiš na listu javi😉
    Dada malo jos pricekaj, bar 2 dana pa pišni😁
    Lindsay gdje si nam? Kako si?

Hej mila, skupili dokumentaciju i predali u kliniku. Vrtlog emocija. U cetvrtak ili petak zamrzavamo sjeme i nadamo se najboljem. Za 9,10 dana krecem u postupak. Van sebe sam od svega sta da ti kazem.
    Citam sve ali cekam da se saberem da mozemo opusteno pricati o vjetrovima i slicno 🤣
    Imas li ti kakav simptomcic?
    Dobrodosle nove curke 💜 tommy sve vec znas 💜

generalko naša, uz tebe smo ❤️ pa ti ideš po svoju bebicuuu :))) joj kako jedva čekam da nam i ti ovako cvrkučeš od sreće 🤗🤗🤗

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Tommyfame
    08. Ožujak 2021. 23:19

Wonderer

Znaci danas mi na poslu bio dan D, nisam stigla pogledat cijeli dan forum, a sve mi na umu bilo čestitat svim dragim ženicama naš dan 🌹🌹🌹.
    Kad ono, ovde iznenađenje mjeseca 😃💃!
    Čestitam Tommy od srca, apsolutno si zaslužila dočekat svoj prirodni plusić, svojom hrabrošću i predanošću si najbolja inspiracija svakoj od nas trudilica 🤗❤.
    Želim ti najsretniju i najugodniju trudnoću i da nas dočekaš na zimskim bebama (ili još stigneš u jesenske?) pa da nas što više iz ove grupe nastavi druženje na puno lipšim temama 😊! 😘🥂

Tonia ❤❤❤ pa cure moje,evo meni stvarno dode da ja isprintam ove cestitke i pokazem bebi kako se svi radujemo njoj 🥰🥰
    Hvala,hvala,hvalaaaaaa ❤❤ dada,spadam jos pod jesenske iii ima jos mjesta tamo..tako da cuvaaam vam mjesto 🥰🥰🥰

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    08. Ožujak 2021. 23:21

Angel1991

Tommy ako imas jos trakica viska ja bi kupila. Narucila sam svoje i nisu jos stigle. Pa da sam sigurna za slijedeci mjesec. 😁😊

Naravnooo :) ako imas instagram tamo mi se javi pa se dogovorimo :) 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Monstera
    09. Ožujak 2021. 06:42

Jutro cure, dobila sam dojavu da nam je netko ugledao plusića jučer 😍
    Tommy koji vrtlog emocija si imala ovaj ciklus, i na kraju takav lijepi plusić, zaslužila si draga 🤗 Čestitam ti od srca i neka ti bude uredna i mirna trudnoća ❤️

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    09. Ožujak 2021. 06:47

Cure malo kasnim, ali sretan nam 8.Mart! 💐Nadam se da su vas jučer muževi još malo više razmazili nego inače 🤗
    Ja sam jutros procurila, pa ćeš me Bella molim te staviti na listu za ne dobiti 09.04.
    Grlim vas sve i javim vam se uskoro nadam se sa dobrim vijestima ❤️ 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

09. Ožujak 2021. 07:18

Jutro, drage cure ❤️
    Monstera hvala sto si navratila, nadam se da si dobro 🙂 zao mi je zbog M, ali idemo u nove pobjede ❤️❤️❤️
    .
    Meni je danas 14dc 😁 temp i trakice nisu bili obecavajuci zadnjih dana, ali mozda se danas nesto pokrene. Bemti neredovite cikluse, stvarno zavidim curama kojima je ciklus tocan kao urica. 

Lindsay
    09. Ožujak 2021. 07:18

t.loza

Lindsay von Bica

Bella🌟

Tommy trudnice naša💖💖💖
    Gumbica ma ti još imaš šanse do plusa, ne priznajem ovaj snješko na testu, ponovi za 3 dana pa će se vidjeti 😘😘😘🤞🤞💛
    Lunamoon dobrodošla k nama🤗🤗💛 ako želiš na listu javi😉
    Dada malo jos pricekaj, bar 2 dana pa pišni😁
    Lindsay gdje si nam? Kako si?

Hej mila, skupili dokumentaciju i predali u kliniku. Vrtlog emocija. U cetvrtak ili petak zamrzavamo sjeme i nadamo se najboljem. Za 9,10 dana krecem u postupak. Van sebe sam od svega sta da ti kazem.
    Citam sve ali cekam da se saberem da mozemo opusteno pricati o vjetrovima i slicno 🤣
    Imas li ti kakav simptomcic?
    Dobrodosle nove curke 💜 tommy sve vec znas 💜

generalko naša, uz tebe smo ❤️ pa ti ideš po svoju bebicuuu :))) joj kako jedva čekam da nam i ti ovako cvrkučeš od sreće 🤗🤗🤗

Vojniče da je meni samo pola tvog optimizma :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.