Dobro jutro,cure!
Nisam se javljala par dana zbog iščekivanja pon.i testa.
Danas mi je 2.dan kašnjenja menstuacije i first sign iz bipe negativan. Nastupila je teška depresija,naravno. Menstruacija mi je uvijek točna i dođe još i prije,a ne da bi kasnila. Ili će doći ili ne,al testove više neću raditi.
Ovdje se u tih par dana svašta izdogađalo…
Želim vam svima sreću u postizanju trudnoće!
Svenhanavid žao mi je za test.. Nema depresije, glavu gore... Mpžda da pokusas ipak sa nekim drugim testom?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Dobro jutro ☕
Svenhanavid žao mi je zbog testa 😔
.
Sretan 14dc svima koji slave 🥳🥳🥳 tko slavi danas? Zuzujalica?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Dobro jutro,cure!
Danas mi je 2.dan kašnjenja menstuacije i first sign iz bipe negativan. Nastupila je teška depresija,naravno. Menstruacija mi je uvijek točna i dođe još i prije,a ne da bi kasnila. Ili će doći ili ne,al testove više neću raditi.
Hej mozda je bila kasnija ovulacija pa da probas opet kroz koji dan, meni je nakon kasnjenja 3 dana menge crta bila ful blijedaa jedva da se i vidila i nakon par dana prava crta
🤰🍀 👶 🌸
Jutro svima, bas sam se odmorila za vikend i nagustala na suncu, bez obzira sto je vani sljiva 😊😊
Svasta nesto se tu desavalo za vikend vidim...
Svima kojima je stigla m zao mi je 😔 al glavu gore i pozitivno u novi ciklis 💪
Nove cure dobrodosle 😊😊
Ja narucila trakice i cekam da stignu pa da krenem u pracenje o 😁
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Curkice evo mene danas puno bolje volje 😁😁😁idemo dalje u nove pobjede ...sto se tice curke koja je komentirala mlade mame( sry al pogubila sam se nakon par stranica) mislim da to sto je netko "starija mama" ne znaci nuzno da Ce imat manje zivaca itd sve navedeno...takodjer mislim da je to uvreda i da svatko od nas ima neki razlog (bilo to pokusavanje ili sasvim nesto deseto, ali to je nebitno) ono sto je bitno da smo svi tu jedni za druge i mislim da se te stvari ne bi trebale dogadjati tj ovo nije mjesto za takva prozivanja...a sad idemo dalje...odlucila sam ali zbilja vise ne koristiti te trakice ( znam rekla sam to vec🤣) pa kako bude bude...nadam se da cete sve ugledati svoje plusice uskoro....tj znam da hocete💕što se tice moje menge iskreno vise ne znam kad bi iduca trebala Doc jer se sve pobrkao...al ono kaj je u svemu dobro je da sam mengu dobila 14 dan nakon ovulacije 🤣barem je nesto kako treba...mozda cu manje pisati jer imam nekakva sranja na poslu ali to ne znaci da ne citam i da nisam tu uz vas💕💕
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Dobro jutro,cure!
Uh, znamo tu depresiju, sad samo pokušaj opustiti glavu i u nove pobjede. Ako je slučajno kasna ovulacija kako je Lejla napisala, onda ćeš se lijepo iznenaditi 🤗
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Dobro jutro cureee❣️❣️❣️
Sandričak vjerujem da hoce, navijamo da jesuuu🤞🤞😇
Lazy hehehe mislim da je marty s nama..
Al da samo neka se odbrojava… 🤪
Evo ja sinoć zaspala s bolom i probudila se 😏😏
Ajme kako sam Marty izostavila 😱
Joj piškilice, jedva čekam testiće, ovo bi baš mogao biti super mjesec 😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Dobro jutro,cure!
Hej mozda je bila kasnija ovulacija pa da probas opet kroz koji dan, meni je nakon kasnjenja 3 dana menge crta bila ful blijedaa jedva da se i vidila i nakon par dana prava crta
Budem probala kroz par dana,ako ne dođe gospođa,naravno!
Do onda dok ne dođe…uvijek se nadaš da je ni ne bude. Baš imam simptome,ako je sve to u glavi onda sam stvarno za psihijatrijuuu!!! 😏
I imam baš neki bjelkasti iscjedak,a ja ga nemam nikad.
Nadam se da bude +!
Hvala ti Lejla!
Drzim🤞 da bude plus ko kuca➕🥰 , tako sam.i ja draga sve simtopme a nigdje plusa i onda paf eto ga
🤰🍀 👶 🌸
Iiii sretan vam dan zenaaa💕💕💕
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Dobro jutro,da se javim. Ja dobilaaa. 😭😭
Ne mogu da verujem, kako ovako rano,tacno se nesto poremetio, a ovaj mesec sam bas bila sigurna da je to too. Ne znam stvarno dokle vise ovako 😓😩
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji