Da, da, uskoro OIĆNU i poseban fokus na 14dc 🤓
Wonderer, lijepo te vidjeti ❤️
Tommy pa super 🙂 javljaj simptomcice narednih dana i mjeri tempicu kao i do sad 🙂
Pozdrav svima!
Planiramo bebu, buduci da se nista ne događa godinu dana, bila sam na vađenju hormona sto ukazuje naravno na disbalans...jel koja od vas imala taj problem? Dobila sam estrofem i duphaston terapiju
👧 35 g
🧒 28 g
AIH 5mj 2022. - neg
Ivf 3.10.22. - 1 🥚, neg
Marty lijepo ste pokrili,tako ti želim da se ovaj mjesec primi💝💝💝 mislim da hocemo svakako jos danas, iako mislim da je jucer bila O. Tako mi se nekako čini. Mislim da smo i mi ok pokrili i bas me zanima što će biti za 2 tjedna🤭 veseli me ovo sto cu slijedeći tjedan provjeriti vit d,folnu i b12 i sretna sam što sam dobila tablete za željezo( ocito mi prenatali nisu dovoljni) jer mislim da sam od spontanog cijelo vrijeme blago anemična( a željezo sam prestala piti kad je bio spontani) i to može naravno doprinijeti da se mrvica nije primila svih ovih mjeseci zato ako ne ovaj ciklus za slijedeći ću biti ful spremna.😎
Heej Bela, bas me zanima kakvi ce ti biti rezultati vitamina B12. Ja sam do novembra prosle godine primala injekcije B12 i proveravala sam krv u februaru sada, isto vitamin D mi je dobar,gvožđe odlično, ali B12 je ponovo nisko. Pa sam opet primila injekciju. Ne znam stvarno sta je sa tim vitaminom,pa jedva cekam tvoje rezultate. 🤗
Pozdrav za sve devojke 😇❣
Svakako javim 😁🤗🤗 koliko ti je bio niski da si morala primati injekcije?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Kod mene boring period, ne pišem puno jer do sljedećeg ciklusa ne očekujem ništa. Počela pit crvenu macu uz folnu, čajeve (vrkuta, stolisnik) krećem od sljedećeg tjedna.
Zna li netko ima li smisla piti i prenatal i folnu ili ako se prebacim na prenatal folna više ne treba? Mislim da se ovo već spominjalo na temi, ali ne sjećam se odgovora 🤣🙈.
Sad su onda pripreme😁🤞 a i slijedecći će doći brzo. 😘😘😘
Pozdrav svima!
Planiramo bebu, buduci da se nista ne događa godinu dana, bila sam na vađenju hormona sto ukazuje naravno na disbalans…jel koja od vas imala taj problem? Dobila sam estrofem i duphaston terapiju
Hej Lisa🤗 nemam trenutno iskustva s tim, samo sam ti dosla pozeljeti dobrodošlicu 🤗🤗
Pozdrav svima!
Planiramo bebu, buduci da se nista ne događa godinu dana, bila sam na vađenju hormona sto ukazuje naravno na disbalans…jel koja od vas imala taj problem? Dobila sam estrofem i duphaston terapiju
Lisa dobrodošla... Nisam se ni ja susrela s tim.. Ali valjda ti je sr rekao sta i kako sad? Ili?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Pozdrav svima!
Hej Lisa🤗 nemam trenutno iskustva s tim, samo sam ti dosla pozeljeti dobrodošlicu 🤗🤗
Hvala 🤗🤗🤗🤗
A ima koja od vas da je imala fsh povišen a estradiol nizak?
👧 35 g
🧒 28 g
AIH 5mj 2022. - neg
Ivf 3.10.22. - 1 🥚, neg
Dobila sam terapiju esteofem i duphastone, al voljela bih cuti iskustva oko toga
👧 35 g
🧒 28 g
AIH 5mj 2022. - neg
Ivf 3.10.22. - 1 🥚, neg
Pozdrav svima!
heeej dobrodošla :)
koliki ti je disbalans? moj je LH veći od FSH al nije neka velika razlika.. čak tolika da nemam nikakvu terapiju.
za estrofem neznam al duphaston je dobro imat u terapiji. On regulira ciklus i velik je čuvar trudoća :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Fsh mi je 12.03 a estradiol 77, na 5 dan ciklusa, estradiol taman na granici a fsh je normalan do 8
👧 35 g
🧒 28 g
AIH 5mj 2022. - neg
Ivf 3.10.22. - 1 🥚, neg
Sortiraj odgovore
Najstariji