Sarita 💖💖ti si mi dobro?
Bellasuper za uputnice da i to provjeris, javis nalaze naravno🤞😘 nemoj se sekirati radi trakica, ocito nisu toliko osjetljive pa bi pokazale samo bas pik pik 🤷 samo vi hopsajte i pokrivajte opusteno plodne dane 💕💖
mi smo inace hopsali jucer, a mogli smo cuvati malce do danas 🙈 sad ne znam kaj je najbolje napravit, da hopsamo i danas i sutra il danas preskocimo? uvijek iste brige 😐
lindsay jesi vidjela 😉 pisnut cu jos jednu kasnije da vidimo kaj bude za situaciju 😜
t.loza 😂 hvalaaaaa na divnom komentaru na moju trakicu 😂💖💖💖
Marepocni piskit, bude ti zanimljivo tocno znati kad ti je pik odnosno ovulacija 😉Marty posto je danas pik pik kod tebe ja bi danas i jos sutra. Ili barem danas pa da malci cekaju spremni. Ali ako ste jucer mozes i sutra jer vec jedni cekaju u zasjedi. Znaci nisam ti nis pomogla zapravo 🤣🤣🤣
😂😂😂😂 hvalaaaaa Bellice ljubim te 😁😉💖💖 ma sve smo u istoj prcki tih dana.. t.loza 💖
Zujalice da ti iskreno kazem hvala 😁😘😘 ali nikako nijedno nismo jutarnji tipovi pogotovo prije posla 🙈
ne znaaaaaam idem razmisljat kaj bumo😂 moj je inace spreman za akciju danas kad je vidio.trakicu okice mu zabljesnule 😂 samo.me ispituje kad cemo kad cemo.. mislim da cu se spremiti u neki soping na sat dva haha.. a kad dodem doma staa bude🤷
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Tommy to je i meni palo na pamet, muž mi već ljubomoran 😂😂😂 e već se počeo žaliti na kondom, tko će ga izdržat još 2mj 🙄
Sandričak oprosti, slučajno sam propustila tvoj post ❤️ vidim da si napravila pretrage i to je već pola posla, jesi razgovarala s gin o tome što već godinu dana pokušavate? Jel imate kakav plan za dalje ako opet dobiješ m? Ma da ne moram to ni spominjat više, ali stvarno se nadam da gaduru nećeš više vidjeti 🤗❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Tommy to je i meni palo na pamet, muž mi već ljubomoran 😂😂😂 e već se počeo žaliti na kondom, tko će ga izdržat još 2mj 🙄
Sandričak oprosti, slučajno sam propustila tvoj post ❤️ vidim da si napravila pretrage i to je već pola posla, jesi razgovarala s gin o tome što već godinu dana pokušavate? Jel imate kakav plan za dalje ako opet dobiješ m? Ma da ne moram to ni spominjat više, ali stvarno se nadam da gaduru nećeš više vidjeti 🤗❤️
Heej,ma ne ljutim se jaa 🥰
Pa bili smo oboje kod mog ginekologa, ja sam taj dan vadila krv za hormone, a on je dao uzorak sperme. Tipa proslo je sat i 10ak minuta od kako je uzorak bio dat (ne znam jel moze to da utice na rezultate ?) ,i dr je rekao da mu je malo smanjen broj . To je bilo kad je uzeo valjda delic,pa posle toga je uzeo ponovo iz čaše i rekao da sad izgleda bolje. Rekao je mom muzu da pije neke vitamine, tipa cink i jos nesto i kao za mesec dana Kontrola. Ako ne bude bolje onda ce da ga salje kod urologa ,i onda cemo tek videti sta i kako. Dr je spominjao broj 10 miliona,e sad ne znam kolika je granica ta kod muškaraca za broj spermica. I da, rekao je da sa tim što vidi opušteno mogu ostati trudna prirodno, a ako ne ,onda da poguramo sa insemenacijom. Izvinjavam se na malo dužem postu. ❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Pozdrav curee 💗 Puno ste tipkale danas 😊
Tommy bas mi je zao sta ti se to događa... zadrzi svoj vedar duh, ovo ce proci, a onda dolazi bebica. I drago mi zbog ribica 😃😃...i mi ih imamo 😃 moj muz je profi 😃
Garava ja vidim sjenicu 😃🤞🤞🤞🤞
Bella sretan 14dc 🥳🥳🥳 zao mi je za trakicu...moguce da ce bit kasnije...hopsajte kad su tu vec drugi simptomi, sta trakica zna 🤭🤭 drzim fige za nalaze🤞🤞 i ja planiram vitaminD provjerit...mada ga vec dugo pijem pa bi trebala prestat na neko vrijeme prije provjere...
Anabela sretno 🤞🍀🍀🙏
Marty pikčina 🥳🥳🥳
Kod mene nema bas nista... 🤷♀️
hahahahah jel rekao da ga žulja
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Pozdrav curee 💗 Puno ste tipkale danas 😊
Tommy bas mi je zao sta ti se to događa… zadrzi svoj vedar duh, ovo ce proci, a onda dolazi bebica. I drago mi zbog ribica 😃😃…i mi ih imamo 😃 moj muz je profi 😃
Garava ja vidim sjenicu 😃🤞🤞🤞🤞
Bella sretan 14dc 🥳🥳🥳 zao mi je za trakicu…moguce da ce bit kasnije…hopsajte kad su tu vec drugi simptomi, sta trakica zna 🤭🤭 drzim fige za nalaze🤞🤞 i ja planiram vitaminD provjerit…mada ga vec dugo pijem pa bi trebala prestat na neko vrijeme prije provjere…
Anabela sretno 🤞🍀🍀🙏
Marty pikčina 🥳🥳🥳
Kod mene nema bas nista… 🤷♀️
ajmeee pa ima i akvaristaaa ovdje šta imate? ja imam malawi ciklide 250l.. nemad koja voli samo sebe hahah
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Heej,ma ne ljutim se jaa 🥰
Pa bili smo oboje kod mog ginekologa, ja sam taj dan vadila krv za hormone, a on je dao uzorak sperme. Tipa proslo je sat i 10ak minuta od kako je uzorak bio dat (ne znam jel moze to da utice na rezultate ?) ,i dr je rekao da mu je malo smanjen broj . To je bilo kad je uzeo valjda delic,pa posle toga je uzeo ponovo iz čaše i rekao da sad izgleda bolje. Rekao je mom muzu da pije neke vitamine, tipa cink i jos nesto i kao za mesec dana Kontrola. Ako ne bude bolje onda ce da ga salje kod urologa ,i onda cemo tek videti sta i kako. Dr je spominjao broj 10 miliona,e sad ne znam kolika je granica ta kod muškaraca za broj spermica. I da, rekao je da sa tim što vidi opušteno mogu ostati trudna prirodno, a ako ne ,onda da poguramo sa insemenacijom. Izvinjavam se na malo dužem postu. ❤
inseminacije je odlična za spore plivače.. e za inseminaciju ti je potrebno min.5mil tako da forsiraj da što prije krenete na to :)
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Buhtlica 😂😂😂 dat će se prepjevat još neke izvođače :P
Marty baš sam mislila ovako kako je Bella rekla, pa da se ne ponavljam… Sreća pa imaš nas na forumu koji ćemo uvijek dat dobar savjet jel da? 😂
Lindsay generalko ❤️ evo danas sam baš išla podići terapiju u ljekarnu. Ja sam dobila sulotrim forte i vaginalete macimiror, a dragi klavocin. Nisam se sjetila pitati za vaginalete a bed mi zvat jer msm da ću sama sebi odgovoriti na pitanje - ali poštp sad još koristim betadine vag., onda ove macmiror počinjem koristiti nakon što potrošim betadine?
Ali jedan je Đole 🖤
Sto se tice vaginaleta mislim da da. Trebala bi prvo zavrisiti sa ovima sto koristis, pa tek ova macmiror.
hvala na odgovoru, nekad jednostavno volim takve stvari reći "na glas" da se ne za*ebem slučajno. Ugl sad sam si izračunala, imam terapiju za pit još 20 dana, a gin mi je rekao da tjedan dana nakon terapije dođem ponoviti briseve, 🤞.
Koliko dugo vi pokušavate? Vidim "predugo", žao mi je zbog toga ❤️
Biti ce 2 godine za 2.5 mj 💔
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure, slušajte ovo..
znaci pričam sa frendicom, imam te dvije koje su mame i njima sve govorim vezano za moju sudbu.
i sad velim ovoj da imam polip i veli ona ajmeee pa imala sam ga i ja, neki mali..i dr. mi je rekao da ga probamo maknuti sa Duphastonom i kaže taaaj ciklus ja zatrudnila, otišao polip..
A isto su pokušavali više od godinu dana..
Evo vjetar u leđa :)
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Curke ja dobila danas uranila mi je dva dana,super se osjećam i spremna za nove pobjede,zato sam plakala zadnjih pet dana kad je test bio negativan pa sam danas napokon normalna,,Bella možeš me upisat na listu 31.3.,plan za ovaj mjesec hodanje svaka dva dana umjesto svaki pa ćemo vidit,veselim se vašim plusicima i iščekujem zajedno s vama,svi cemooooo brzoooooooo,
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji