Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    04. Ožujak 2021. 20:17

MareMare11

Vidim da ste svaka iznjele neke svoje stavove i misljenja, nisam zeljela nikog uvrijediti s tim sto zelim novu grupu otvorit vec pomoc curama kojima se moze, a tu nemogu doci na red od vas starih cura. Ali nebrinite necu otvarat za sad nikakve grupe mozda jednog dana🙂i da pojedine od vas su se umislile da su nesto bitne a zaboravile da je to samo forum anonimni i da ljudi mogu pisat sta ih je voljaa nemozete vi nikom nista zabranit jer niti je to vasa stranica niti vas forum.. isto tako ovdje se jako puno raspravlja i o stvarima koje nemaju veze s temom ove grupe evo zadnje ove neke ribe.. mislim iz krajnosti u krajnost ali dobro sretno svima ja vam vise necu smetat ovdje jer vidim cim se iznese svoje misljenje nisi dobro dosao.. pozdrav i da ostane trudne sve od reda sto prije😊

A cure moje 🤦‍♀️🤦‍♀️ možda je bas pozitivno sto se može o svemu pričat malo da se opustimo, neke su se ovdje i zblizile dugo se druze tipkaju, koliko primjetim sve su spremne pomoć koliko koja zna i koliko koja može…prilagodite se malo i samo opušteno… I ja sam nova pa dobijem odgovor kad cure stignu, nekad ne vide nekad neznaju… Uostalom smiješna si!! 😇🤞❣️

neznam zašto no kad vidim tvoj nick RioMare mi na pameti noooo ovo si baš lijepo napisala :) i drago mi je što kao 'nova' nemaš mišljenje poput jel..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    04. Ožujak 2021. 20:19

MareMare11

MareMare11

Vidim da ste svaka iznjele neke svoje stavove i misljenja, nisam zeljela nikog uvrijediti s tim sto zelim novu grupu otvorit vec pomoc curama kojima se moze, a tu nemogu doci na red od vas starih cura. Ali nebrinite necu otvarat za sad nikakve grupe mozda jednog dana🙂i da pojedine od vas su se umislile da su nesto bitne a zaboravile da je to samo forum anonimni i da ljudi mogu pisat sta ih je voljaa nemozete vi nikom nista zabranit jer niti je to vasa stranica niti vas forum.. isto tako ovdje se jako puno raspravlja i o stvarima koje nemaju veze s temom ove grupe evo zadnje ove neke ribe.. mislim iz krajnosti u krajnost ali dobro sretno svima ja vam vise necu smetat ovdje jer vidim cim se iznese svoje misljenje nisi dobro dosao.. pozdrav i da ostane trudne sve od reda sto prije😊

A cure moje 🤦‍♀️🤦‍♀️ možda je bas pozitivno sto se može o svemu pričat malo da se opustimo, neke su se ovdje i zblizile dugo se druze tipkaju, koliko primjetim sve su spremne pomoć koliko koja zna i koliko koja može…prilagodite se malo i samo opušteno… I ja sam nova pa dobijem odgovor kad cure stignu, nekad ne vide nekad neznaju… Uostalom smiješna si!! 😇🤞❣️

Upstalom koliko sam ja ovdje pratila sve su ti cure bile tu uz tebe i na sve ti odgovarale… Ali otom potom… Bas si mi beka RIBA! 🐟🐟🐟

znači hahahhahahhaha taman ti napišem za RioMare i onda vidim ovo hahhahahhh suze mi ide haha

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Sandričak
    04. Ožujak 2021. 20:20

Lindsay von Bica

https://ibb.co/09tYS23

😂😂😂😂😂

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    04. Ožujak 2021. 20:23

Tommyfame 🔜🤰

MareMare11

neznam zašto no kad vidim tvoj nick RioMare mi na pameti noooo ovo si baš lijepo napisala :) i drago mi je što kao 'nova' nemaš mišljenje poput jel..

Hahhahaha kad je sve u mirisu Ribaaa!! 🐟😅😅🤣🤣🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    04. Ožujak 2021. 20:25

Isla sam se malo našalit sa nickom noooo... Nisam znala da motam cekat 30 dana sad🙆‍♀️🙆‍♀️🤣🤣🤣 noo ok.. 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Loza 💙😇
    04. Ožujak 2021. 20:26

RiO MArE🐟😅❣️

Isla sam se malo našalit sa nickom noooo… Nisam znala da motam cekat 30 dana sad🙆‍♀️🙆‍♀️🤣🤣🤣 noo ok..

😂😂😂😂😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

04. Ožujak 2021. 20:27

RiO MArE🐟😅❣️

buhtlica23

Jel tko pio Vrkuta kapsule? Eto me u DM gledam 70 kn

Ja nisam.. Al mi rekla tetka u apoteci da imam i kapi ako mi dosadi čaj.. Nisam ni pitala sta kako di kapam🤣🙆‍♀️🤷‍♀️ipak sam na čaju ostala.. Draže mi je, djeluje zdravije😅

Ja pijem tinkturu od vrkute. Pije se ujutro i navecer po 15 kapi u dec vode. Bez pauze. Uzela preko jednog opg-a. Bolje mi je nego caj 😀

Tommyfame
    04. Ožujak 2021. 20:28

RiO MArE🐟😅❣️

Tommyfame 🔜🤰

MareMare11

nekih riba hahahhhahahhahah totalno si kraljica 
    daj upisi u potpis ovak ko što mi imamo godine i ostale stvari.. da budeš ravnopravni član ovog klana haha

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Loza 💙😇
    04. Ožujak 2021. 20:32

Tommyfame 🔜🤰

RiO MArE🐟😅❣️

Tommyfame 🔜🤰

MareMare11

nekih riba hahahhhahahhahah totalno si kraljica
    daj upisi u potpis ovak ko što mi imamo godine i ostale stvari.. da budeš ravnopravni član ovog klana haha

😂😂😂 kao znak prepoznavanja članova klana nosimo vrkutu oko vrata, a imamo  vještičje rituale na kojima palimo negativne testiće i klanjamo se pozitivnim lh trakicama 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

04. Ožujak 2021. 20:33

Nema me i hop šta se to dešava . Ne mogu popratit 🤣. Kakve ribe? 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.