Jel tko pio Vrkuta kapsule? Eto me u DM gledam 70 kn
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja nisam.. Al mi rekla tetka u apoteci da imam i kapi ako mi dosadi čaj.. Nisam ni pitala sta kako di kapam🤣🙆♀️🤷♀️ipak sam na čaju ostala.. Draže mi je, djeluje zdravije😅
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Tommy to je i meni palo na pamet, muž mi već ljubomoran 😂😂😂 e već se počeo žaliti na kondom, tko će ga izdržat još 2mj 🙄
Sandričak oprosti, slučajno sam propustila tvoj post ❤️ vidim da si napravila pretrage i to je već pola posla, jesi razgovarala s gin o tome što već godinu dana pokušavate? Jel imate kakav plan za dalje ako opet dobiješ m? Ma da ne moram to ni spominjat više, ali stvarno se nadam da gaduru nećeš više vidjeti 🤗❤️
Heej,ma ne ljutim se jaa 🥰
Pa bili smo oboje kod mog ginekologa, ja sam taj dan vadila krv za hormone, a on je dao uzorak sperme. Tipa proslo je sat i 10ak minuta od kako je uzorak bio dat (ne znam jel moze to da utice na rezultate ?) ,i dr je rekao da mu je malo smanjen broj . To je bilo kad je uzeo valjda delic,pa posle toga je uzeo ponovo iz čaše i rekao da sad izgleda bolje. Rekao je mom muzu da pije neke vitamine, tipa cink i jos nesto i kao za mesec dana Kontrola. Ako ne bude bolje onda ce da ga salje kod urologa ,i onda cemo tek videti sta i kako. Dr je spominjao broj 10 miliona,e sad ne znam kolika je granica ta kod muškaraca za broj spermica. I da, rekao je da sa tim što vidi opušteno mogu ostati trudna prirodno, a ako ne ,onda da poguramo sa insemenacijom. Izvinjavam se na malo dužem postu. ❤
inseminacije je odlična za spore plivače.. e za inseminaciju ti je potrebno min.5mil tako da forsiraj da što prije krenete na to :)
Onda smo dobrii,ima ih dovoljno bar za too. 🤭 i ja sam mislila da to forsiramo. Cula sam za slučajeva da su ostvarili trudnoću insemenacijom. 🤗🤗
Etoo,ima nade bre, imas pored sebe nekog ko je imao isti problem. Uskoro ces ti uhvatiti + 🥰
Buhtlice drži se ❤💋
Marinci saljem zagrljaj 🤗💋
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ja nisam.. Al mi rekla tetka u apoteci da imam i kapi ako mi dosadi čaj.. Nisam ni pitala sta kako di kapam🤣🙆♀️🤷♀️ipak sam na čaju ostala.. Draže mi je, djeluje zdravije😅
Pila sam ja i te kapi jedino nisam kapsule 🤣
U vodu se sipaju,pise uputa
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav curee 💗 Puno ste tipkale danas 😊
Tommy bas mi je zao sta ti se to događa… zadrzi svoj vedar duh, ovo ce proci, a onda dolazi bebica. I drago mi zbog ribica 😃😃…i mi ih imamo 😃 moj muz je profi 😃
Garava ja vidim sjenicu 😃🤞🤞🤞🤞
Bella sretan 14dc 🥳🥳🥳 zao mi je za trakicu…moguce da ce bit kasnije…hopsajte kad su tu vec drugi simptomi, sta trakica zna 🤭🤭 drzim fige za nalaze🤞🤞 i ja planiram vitaminD provjerit…mada ga vec dugo pijem pa bi trebala prestat na neko vrijeme prije provjere…
Anabela sretno 🤞🍀🍀🙏
Marty pikčina 🥳🥳🥳
Kod mene nema bas nista… 🤷♀️
ajmeee pa ima i akvaristaaa ovdješta imate? ja imam malawi ciklide 250l.. nemad koja voli samo sebe hahah
Mi imamo od 400l..
Evo muz je izdiktirao hahah arowana,oscar,silver dolari,sorubim lima,heros notatus,gibiceps
Ja se poznajem s ove prve 3 🤭😂
Sad je u planu morski s nemićimaaa🤩
Pozdrav curee 💗 Puno ste tipkale danas 😊
Tommy bas mi je zao sta ti se to događa… zadrzi svoj vedar duh, ovo ce proci, a onda dolazi bebica. I drago mi zbog ribica 😃😃…i mi ih imamo 😃 moj muz je profi 😃
Garava ja vidim sjenicu 😃🤞🤞🤞🤞
Bella sretan 14dc 🥳🥳🥳 zao mi je za trakicu…moguce da ce bit kasnije…hopsajte kad su tu vec drugi simptomi, sta trakica zna 🤭🤭 drzim fige za nalaze🤞🤞 i ja planiram vitaminD provjerit…mada ga vec dugo pijem pa bi trebala prestat na neko vrijeme prije provjere…
Anabela sretno 🤞🍀🍀🙏
Marty pikčina 🥳🥳🥳
Kod mene nema bas nista… 🤷♀️
ajmeee pa ima i akvaristaaa ovdješta imate? ja imam malawi ciklide 250l.. nemad koja voli samo sebe hahah
Mi imamo od 400l..
Evo muz je izdiktirao hahah arowana,oscar,silver dolari,sorubim lima,heros notatus,gibiceps
Ja se poznajem s ove prve 3 🤭😂
Sad je u planu morski s nemićimaaa🤩
nemooooj me zezaaaat???? znaci molim te sliku akvarija <3
moj muž je lud za Oskarom hahha veli da bi mjenjao sve ribice za jednog Oskara..
Joooj morski su predivniii ali bome skupa investicija hahha bili smo neki dan u Aquaroomu kod Petre, ona ima ogromniii morski cca 3000l,pitam ju koliko bi dosao takav setup, znaci sve od osmoze pa do koralja..veli ona aaa kao prosječna cijena stana u Zagrebu od 40 kvadrata hahah
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Tloza te Macmiror sam koristila nekom prilikom. Sva sam žuta bila 🤣🤣 Bude to dobro 😉 A dragi nek se strpi 🤣
Marinci žao mi zbog vještice. Drži se ❤️
Marty ❤️❤️ Dobro je, neću se žaliti 😁 Čekam ponedjeljak/utorak da si mogu planirati budućnost 🤣
Kad je već trudnoća na pauzi, planirala sam pratiti ovulaciju. Ali nekako mi se ipak ne da 😅
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Lozice, ja bih prvo potrosila jedne pa druge.
Macmiror su antibiotske a ove sto sada stavljas su jodirane pa ono svake imaju svoj ucinak.
Buhtlice mogao bi dragi napraviti spermio, doslo doba.
Vidim da ste svaka iznjele neke svoje stavove i misljenja, nisam zeljela nikog uvrijediti s tim sto zelim novu grupu otvorit vec pomoc curama kojima se moze, a tu nemogu doci na red od vas starih cura. Ali nebrinite necu otvarat za sad nikakve grupe mozda jednog dana🙂i da pojedine od vas su se umislile da su nesto bitne a zaboravile da je to samo forum anonimni i da ljudi mogu pisat sta ih je voljaa nemozete vi nikom nista zabranit jer niti je to vasa stranica niti vas forum.. isto tako ovdje se jako puno raspravlja i o stvarima koje nemaju veze s temom ove grupe evo zadnje ove neke ribe.. mislim iz krajnosti u krajnost ali dobro sretno svima ja vam vise necu smetat ovdje jer vidim cim se iznese svoje misljenje nisi dobro dosao.. pozdrav i da ostane trudne sve od reda sto prije😊
Vidim da ste svaka iznjele neke svoje stavove i misljenja, nisam zeljela nikog uvrijediti s tim sto zelim novu grupu otvorit vec pomoc curama kojima se moze, a tu nemogu doci na red od vas starih cura. Ali nebrinite necu otvarat za sad nikakve grupe mozda jednog dana🙂i da pojedine od vas su se umislile da su nesto bitne a zaboravile da je to samo forum anonimni i da ljudi mogu pisat sta ih je voljaa nemozete vi nikom nista zabranit jer niti je to vasa stranica niti vas forum.. isto tako ovdje se jako puno raspravlja i o stvarima koje nemaju veze s temom ove grupe evo zadnje ove neke ribe.. mislim iz krajnosti u krajnost ali dobro sretno svima ja vam vise necu smetat ovdje jer vidim cim se iznese svoje misljenje nisi dobro dosao.. pozdrav i da ostane trudne sve od reda sto prije😊
HAHAHHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAH napokon sam se pošteno nasmijala
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji