Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    04. Ožujak 2021. 20:07

Eto cure jebem li vam ribe kako vas nije sramota tako tipkati o nebitnim stvarima

Lindsay
    04. Ožujak 2021. 20:10

Ja mislim da trebamo poslusati djevojku i tipkati iskljucivo kada trebamo neku pomoc. Nema smisla ovako se natipkavati ovo je anonimni forum a ne da ga zatrpavamo mi stare cure s glupostima. Stvarno smo bezobrazne sto tipkamo sta kuhamo i kada prdimo. Lilimam i irena izvinite, podij je vaš. A mi psssst samo ozbiljna pitanja nemojte se pustiti s lanca opet.

Tommyfame
    04. Ožujak 2021. 20:10

Lindsay von Bica

Eto cure jebem li vam ribe kako vas nije sramota tako tipkati o nebitnim stvarima

OVE NEKE ribe!!!!!! 

shame on me! hahah ajmo malo o abortusu hahah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

RiO MArE🐟😅❣️
    04. Ožujak 2021. 20:11

Vidim da ste svaka iznjele neke svoje stavove i misljenja, nisam zeljela nikog uvrijediti s tim sto zelim novu grupu otvorit vec pomoc curama kojima se moze, a tu nemogu doci na red od vas starih cura. Ali nebrinite necu otvarat za sad nikakve grupe mozda jednog dana🙂i da pojedine od vas su se umislile da su nesto bitne a zaboravile da je to samo forum anonimni i da ljudi mogu pisat sta ih je voljaa nemozete vi nikom nista zabranit jer niti je to vasa stranica niti vas forum.. isto tako ovdje se jako puno raspravlja i o stvarima koje nemaju veze s temom ove grupe evo zadnje ove neke ribe.. mislim iz krajnosti u krajnost ali dobro sretno svima ja vam vise necu smetat ovdje jer vidim cim se iznese svoje misljenje nisi dobro dosao.. pozdrav i da ostane trudne sve od reda sto prije😊

A cure moje 🤦‍♀️🤦‍♀️ možda je bas pozitivno sto se može o svemu pričat malo da se opustimo, neke su se ovdje i zblizile dugo se druze tipkaju, koliko primjetim sve su spremne pomoć koliko koja zna i koliko koja može...prilagodite se malo i samo opušteno... I ja sam nova pa dobijem odgovor kad cure stignu, nekad ne vide nekad neznaju... Uostalom smiješna si!! 😇🤞❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bella🌟
    04. Ožujak 2021. 20:12

Marinci

Curke ja dobila danas uranila mi je dva dana,super se osjećam i spremna za nove pobjede,zato sam plakala zadnjih pet dana kad je test bio negativan pa sam danas napokon normalna,,Bella možeš me upisat na listu 31.3.,plan za ovaj mjesec hodanje svaka dva dana umjesto svaki pa ćemo vidit,veselim se vašim plusicima i iščekujem zajedno s vama,svi cemooooo brzoooooooo,

Grlim💕💕💕

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

RiO MArE🐟😅❣️
    04. Ožujak 2021. 20:12

Tommyfame 🔜🤰

Lindsay von Bica

OVE NEKE ribe!!!!!!

shame on me! hahah ajmo malo o abortusu hahah

Kratko i jasno😅😅😅✌️ 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Lindsay
    04. Ožujak 2021. 20:13

https://ibb.co/09tYS23

04. Ožujak 2021. 20:14

Lilimam sve najbolje ti zelim, da ti se ostvare svi snovi na svim poljima i da budes sretna 🙂 zao mi je ako se nisi osjecala dobro ovdje, mislim da si krivo shvatila ovu grupu, malo sam tuzna zbog toga.. nema mjesta drami niti je ovo mjesto za traceraj. Tko god dode, dobro je dosao ❤️❤️❤️

RiO MArE🐟😅❣️
    04. Ožujak 2021. 20:14

MareMare11

Vidim da ste svaka iznjele neke svoje stavove i misljenja, nisam zeljela nikog uvrijediti s tim sto zelim novu grupu otvorit vec pomoc curama kojima se moze, a tu nemogu doci na red od vas starih cura. Ali nebrinite necu otvarat za sad nikakve grupe mozda jednog dana🙂i da pojedine od vas su se umislile da su nesto bitne a zaboravile da je to samo forum anonimni i da ljudi mogu pisat sta ih je voljaa nemozete vi nikom nista zabranit jer niti je to vasa stranica niti vas forum.. isto tako ovdje se jako puno raspravlja i o stvarima koje nemaju veze s temom ove grupe evo zadnje ove neke ribe.. mislim iz krajnosti u krajnost ali dobro sretno svima ja vam vise necu smetat ovdje jer vidim cim se iznese svoje misljenje nisi dobro dosao.. pozdrav i da ostane trudne sve od reda sto prije😊

A cure moje 🤦‍♀️🤦‍♀️ možda je bas pozitivno sto se može o svemu pričat malo da se opustimo, neke su se ovdje i zblizile dugo se druze tipkaju, koliko primjetim sve su spremne pomoć koliko koja zna i koliko koja može…prilagodite se malo i samo opušteno… I ja sam nova pa dobijem odgovor kad cure stignu, nekad ne vide nekad neznaju… Uostalom smiješna si!! 😇🤞❣️

Upstalom koliko sam ja ovdje pratila sve su ti cure bile tu uz tebe i na sve ti odgovarale... Ali otom potom... Bas si mi beka RIBA! 🐟🐟🐟

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Loza 💙😇
    04. Ožujak 2021. 20:15

Plan za ubuduće: ignoriranje nepotrebnih i provokacijskih postova. Ovo je "zajmovi i krediti" friendly forum, ali provokacije i svađanje 👎

Sandričak jedino što znam oko tih spermiograma i njegovih vrijednosti je - imaš problem? Pitaš lindsay 😅 nadam se da ćete uspjeti prirodnim putem jer vjerujem da će biti lakše tako. Psihički ćete biti opušteniji i spremniji možda danas sutra za još jednog bebača :) ali dobro je imati varijantu

Buhtlica šaljem ti veliki zagrljaj i da se čim prije prekine niz negativnih testića :)

Curka tebe sam msm u prošlom postu zaboravila spomenuti aaaaaaa!! Jedva čekam tvoj test sutraaaa ❤️❤️❤️

Marty za svaki slučaj ako si opet objavila trakicu a ja nisam vidjela - svaka čast, napadaj to 👌👌👌😂😂😂

Tommy maaaa, prisjetili smo se kako je to imat 18 godina 😂 preživit će, nije ni meni top ali patim u tišini za razliku od njega 🙄

Sarita odmori ovaj ciklus :) :*

Lijena ovulacijooooo

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.