A cure moje 🤦♀️🤦♀️ možda je bas pozitivno sto se može o svemu pričat malo da se opustimo, neke su se ovdje i zblizile dugo se druze tipkaju, koliko primjetim sve su spremne pomoć koliko koja zna i koliko koja može…prilagodite se malo i samo opušteno… I ja sam nova pa dobijem odgovor kad cure stignu, nekad ne vide nekad neznaju… Uostalom smiješna si!! 😇🤞❣️
neznam zašto no kad vidim tvoj nick RioMare mi na pameti noooo ovo si baš lijepo napisala :) i drago mi je što kao 'nova' nemaš mišljenje poput jel..
Hahhahaha kad je sve u mirisu Ribaaa!! 🐟😅😅🤣🤣🤣🤣
nekih riba hahahhhahahhahah totalno si kraljica
daj upisi u potpis ovak ko što mi imamo godine i ostale stvari.. da budeš ravnopravni član ovog klana haha
😂😂😂 kao znak prepoznavanja članova klana nosimo vrkutu oko vrata, a imamo vještičje rituale na kojima palimo negativne testiće i klanjamo se pozitivnim lh trakicama
hahahhahah umireeeeem!!
ajme cure moje kako je meni ovo trebalo, imam osjecaj ko da sam se resetirala :D Lilimom vjerujem da ćeš ovo pročitati: hvala ti :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Znači ovo je show danas, umirem od smija!
Više ne znam kome sam što mislila komentirat, al ovaj zadnji lozin komentar je kraljevski 🤗🥰! 🤣🤣🤣
Ribe i ribice, meni ste super ❤!
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Nema me i hop šta se to dešava . Ne mogu popratit 🤣. Kakve ribe? 🤣
prva klasa :D
napravi si kokice i vrati par stranica unazad hahah i uživaaj
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
A cure moje 🤦♀️🤦♀️ možda je bas pozitivno sto se može o svemu pričat malo da se opustimo, neke su se ovdje i zblizile dugo se druze tipkaju, koliko primjetim sve su spremne pomoć koliko koja zna i koliko koja može…prilagodite se malo i samo opušteno… I ja sam nova pa dobijem odgovor kad cure stignu, nekad ne vide nekad neznaju… Uostalom smiješna si!! 😇🤞❣️
neznam zašto no kad vidim tvoj nick RioMare mi na pameti noooo ovo si baš lijepo napisala :) i drago mi je što kao 'nova' nemaš mišljenje poput jel..
daj upisi u potpis ovak ko što mi imamo godine i ostale stvari.. da budeš ravnopravni član ovog klana haha
Evo potrudila se makar nemam mnogo toga... Hmm a možda i bolje 🙆♀️🤷♀️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Cure, sta vi pijete protiv bolova kad imate mengu?
Nis mi vise ne pomaze, a nisam tip koji moze trpit bolove. neofen 400, lupocet 500, brufen 600, knavon...0 bodova, tek kad popim koktel svega skupa popusti. Nije da umirem od bolova da moram na hitnu il tak nes, al me booooli....popila sam sumeci brufen 600 prije pol sata i jos nista, cekam da krene djelovat 😩😩😩😩
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Cure, sta vi pijete protiv bolova kad imate mengu?
Nis mi vise ne pomaze, a nisam tip koji moze trpit bolove. neofen 400, lupocet 500, brufen 600, knavon…0 bodova, tek kad popim koktel svega skupa popusti. Nije da umirem od bolova da moram na hitnu il tak nes, al me booooli….popila sam sumeci brufen 600 prije pol sata i jos nista, cekam da krene djelovat 😩😩😩😩
Paaa ja samo brufen kad boli mada ja nemam takvih problema velikih
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Hej, mislim da moran da vas obavijestim... Ode ja na hopsanje, da nebi ja ostala slusajuci hrkanje... Čitam vas posljeee🙆♀️🙆♀️🙆♀️❣️❣️❣️🤞🤞🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
😂😂😂 kao znak prepoznavanja članova klana nosimo vrkutu oko vrata, a imamo vještičje rituale na kojima palimo negativne testiće i klanjamo se pozitivnim lh trakicama
Hahahahahhahahahahahhaha
Skategirl, mene u zadnje vrijeme Rapidol spašava, pomogne mi i kad me boli glava, prva dva dana stvari, a prošli mjesec sam ga često pila radi bolova u leđima tijekom korone. Probaj 🙃😊
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Tommy, wonderer 😘😘😘
Skategirl kad već pričamo o vrkuti, dok sam bila istraživala o njoj čitala sam kako ima učinak na menstrualne bolove, s vremenom ih smanjuje. Nisam probala pa ne znam, ali bi ti savjetovala da ako ćeš to početi piti da ne očekuješ čuda kao ja pa prestaneš piti kad shvatiš da na 2dpo nisi još trudna 😂 vjerujem da sve traži vremena da počne djelovat, pa tako i ti čajevi ili koji bi već oblik koristila :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji