A nešto najdraže mi je kad nakon cijelog dana legnem , uđem ovdje i čitam vaše komentare ... šteta što i prije nisam znala za ovo.
Ja jedva čekam slj tj. Kod Gin. , pojavile mi se neke crvene i smede sitne tockice od vrata do grudi ispod stomaka po rukama 😦 .
Kako ste mi vi danas ? 😊❤
Cure moja saga se nastavlja..
Evo neznam..zanima me ima li kraja?
Dobila sam nalaze pape naravno,fakin jaka upala. Candida uradila svoje..
Pa sam onda dobila markere, pozitivna na Anti- Hav (prebolila Hepatitis A??????)
Kod muza je to negativno.
Otrovala sam ribice (za sad su zive budemo vidjeli koliko cemo imat pokojnih).
Eto bas me nece..
Sutra idem u bolnicu i eto ne ocekujem da ce ista biti pozitivno haha
Ajme tommy drzim 🤞 da sve bude okej. Jesi dobila kakve ljekove ? 😌
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pola sata mi treba da procitam nakon posla sve stranice i onda vise neznam kome sto odgovorit 🤣😆 uglavnom i ja sam pocela piti vrkutu ovaj mjesec, jos nemam znakove ovulacije a trebala bi bit na dan zena 👌💕 tako da meni vrkuta nije nista ubrzala ovulaciju. Inace osjecam u jajniku kad je ovulacija. I pecka me tu i tamo jajnik onda sve do menge. Tako da znam da je nije jos bilo 😆
zuzuzujalica tila sam ti iskomentirat vrkutu, meni je nocurak ubrzao ovulaciju tako da je moguce , onda mi je iduca bila nikad kasnije kad sam ga prestala uzimat hahahhahaGinny jesi koristila vrkutu možda? Jel bilo kakvih problema sta se tiče ovulacije… Ja sam ju tek prije mjesec počela pit 😁🤓ili ako neka cura zna nek se javi… (A AKO SE NEĆE JAVIT JA NAPUŠTAM OVU GRUPU JER MI NISTE ODGOVORILE) 🤣 🤣 🤣 🤣MareMareevo i mene ekspresno, iako me nisi pitala 😅 ja pijem 3 šalice dnevno i mogu ti reći da osjetim NEŠTO, ali što je to nemam pojma. ne vjerujem da će napraviti probleme, jedino može ubrzati i ojačati stvari… toliko je hvaljena. negdje sam pročitala na internetu - da žene znaju koliko su vrkuta i stolisnik dobri za njih, da bi im spomenik digle. i zato kažem - trudni bili pa vidili!!!
Zuzuzujalice molim te infoo vezano uz vrkutu pijes li je svaki dan ? Ili imas dane kad je ne pijes ? Ja sam pila,ali sam cula da je ne valja piti oko O iako ja nemam taj problem jer O nemam ( ne znam zasto mi nije dala klomifen, ono bubreg bi dala da mi je to dala, ali jok)
Btw. Ako mi ne odgovoris ides na crnu listu, (tko si ti uopce da ne odgovoris 😅🤣)
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Dakle ocito mi je sudjeno da ne radim test…otisla u ljekarnu i zamislite nema ni jednog testa🤣🤣🤣🤣
Koja ironija🙆♀️🙆♀️trazi dalje ako ima koja ljekarna🤪
Hahahha shvatiti cu to kao Bozji znak da se bzvz ne nadam🤣🤣Curka ne ne ne zainati seee!! Sta ce one koje su pokupovale da pišku a ti nee(sretno i njima naravno) .. E nemože tako..🎉🎉
🤣🤣Ako ne dobijem danas / sutra napravit cu test u subotu pa bumo vidili😁😁
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Marty ooo koji pik, ajmo bacaj se na posao😘😘😘👍🤞🤞 da,mislim da budem roze uzela slijedeci put. Ma neda mi se sad jer sam rekla da ce jos ovaj mjesec opušteno 🤣🤣🤣
Maremare i budem simptomcice cu ja pratiti😁
Curka93 hahah ajoj 🤣🤣
Ivaah1 nadam se da nije nista ozbiljno s tim tockicama🤔.btw, hoces da te stavim na listu?🤗
E zene ja idem sutra vaditi vitamin d,b12 i folnu. Uspjela dobiti uputnicu i idem jos to provjeriti pa cu bit na miru neko vrijeme.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Hahaha Buhtlice tebe kad bih izignorirala, puklo bi mi moje malo srculence 💔 ja je pijem od 1dc, svaki dan 2-3 salice i nemam namjeru prestati za O. Citala sam ouno o njoj, jaca maternicu, dobra je za buduci plod, poboljsava sluz.. pit cu je cijeli ciklus.
S druge strane, marulja se ne bi trebala piti poslije O jer ima abortivna svojstva. Dobra je prije O, ali ja ne zelim riskirati..
.
Kupila sam si kutijicu u bio&bio, oko 30 kn kosta, ne sjecam se 😁 elem, racunam da cu je imati za cijeli ciklus, bas se slabo trosi. 🙂
Cure moja saga se nastavlja..
Evo neznam..zanima me ima li kraja?
Dobila sam nalaze pape naravno,fakin jaka upala. Candida uradila svoje..
Pa sam onda dobila markere, pozitivna na Anti- Hav (prebolila Hepatitis A??????)
Kod muza je to negativno.
Otrovala sam ribice (za sad su zive budemo vidjeli koliko cemo imat pokojnih).
Eto bas me nece..
Sutra idem u bolnicu i eto ne ocekujem da ce ista biti pozitivno haha
Ajme tommy drzim 🤞 da sve bude okej. Jesi dobila kakve ljekove ? 😌
aa hvala ti krofnice moja <3
jesam, jesam..završila sam sa vaginaletama sad još samo baljam frendicu.. fora mi je kako nebi uopće skužila da imam Candidu da nisam išla na pretrage.. no etooo idemo očistiti cijeli ovaj trnoviti put pa će biti samo med i mlijeko iz cicaaa hahah
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Hahaha Buhtlicetebe kad bih izignorirala, puklo bi mi moje malo srculence 💔 ja je pijem od 1dc, svaki dan 2-3 salice i nemam namjeru prestati za O. Citala sam ouno o njoj, jaca maternicu, dobra je za buduci plod, poboljsava sluz.. pit cu je cijeli ciklus.
S druge strane, marulja se ne bi trebala piti poslije O jer ima abortivna svojstva. Dobra je prije O, ali ja ne zelim riskirati..
.
Kupila sam si kutijicu u bio&bio, oko 30 kn kosta, ne sjecam se 😁 elem, racunam da cu je imati za cijeli ciklus, bas se slabo trosi. 🙂
E onda cu je poceti piti ponovo uz Jod, mozda mi pomogne oko O.
Dobra vijest je da su mi stigle LH trakice 50kom , bit ce pis pis,iako znam da je bezveze. Sad cekam vjesticu da stigne pa cu poceti sa cajem 😀
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlice oprosti ako si vec pisala, zaboravila sam 😣 uopce ne mozes imati prirodne ovulacije ili ih je tesko uloviti?
Sortiraj odgovore
Najstariji