Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    04. Ožujak 2021. 12:01

ella ja sam imala implatacijsko u drugoj trudnoci i trajalo je 2 dana. 
    a sta se tice neodgovaranja, omg, procitala sam dvadset stranica od jucer a zapamtila sam 3-4 stvari , tesko je preko moba a bome i preko laptopa kad nema neki multiquote ili nesto 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

curka93
    04. Ožujak 2021. 12:02

Curkeeeee pa kaj je ovo🤔🤔🤔🤔dakle Irena nezz kaj bi ti rekla osim da nisam nikad ni vidjela tvoji objavu tak da pliz smiri dozivljaje...hvala 🤗...Tomy vjerujem da te sve to bacilo u negativu ali koliko god glupo zvucalo vjeruj da sve ima svoje zasto i vjerojatno CES se kasnije smijati svemu tome kada budes👶 drzala u rukama...znam nije ugodno nikako ali bitno da se rijesi sve.....a to sto je proslo par mj od urednih nalaza ako nista drugo barem znas dse otkrilo a vrijeme...cure koje ste mi pisale sry al sam se vec pogubila ludnica mi je na poslu nezz kad da opet radim test obzirom da mi je jučer na 10dpo bio negativan 🤣🤦a sto se tice vama ma salji sestro nek budem vlazna 🤣🤣🤣🤣zivjela vlaznost 💪💪💪

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

▪Marty
    04. Ožujak 2021. 12:03

Jojj.. izignorirala sam namjerno neki dan lilimam s temom o abortusu njezine prijateljice jer nekim stotim temama i pogotovo raspravama o xy osobama i njihovim stavovima i postupcima ovdje zaista nije mjesto. uostalom "stare" cure su rekle svoje mišljenje s kojim se također slažem jer sam očito i ja tu stara pošto imam 30 god haha. ili stara na temi. svejedno. nažalost kaj smo neke stare na temi. al jebiga nije do nas. tu se raspravlja i MEĐUSOBNO komentira/savjetuje/prati/bodri trenutne i osobne situacije žena koje su logirane i koje isključivo ŽELE DIJETE I RADE NA TOME. Gospođica također koliko se sjećam nije komentirala nijednu drugu situaciju nego svaki dan izvještavala o svojoj situaciji što nije lijepo. Također me živciraju padobranke koje jedva da pozdrave i očekuju doktorske stručne odgovore instantno, sad i odmah. Kao Irenchy. Znači na svakom testu za trudnoću postoje uputstva koliko je osjetljiv i kad se može raditi. Ako menga neuobičajeno dugo kasni a već 20.-i test je negativan, pobogu ide se doktoru a ne na forum. TOČKA. Mislim da je ovo stvarno jedna predivna i optimistična zajednica predivnih žena koje imaju isti cilj i maksimalno razumiju jedna drugu, i ne volim kad netko unosi negativu, pogotovo ako tome prethodi sebičnost. Netko uvijek odgovori na postavljeno pitanje bez obzira na sve. Tu smo da pomognemo jedna drugoj koliko je to u našoj mogućnosti i našim saznanjima ovako virtualno.
    mada sad kad se sjetim kako ste jučer izignorirale moju trakicu na punih 5 minuta.... 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Ginny
    04. Ožujak 2021. 12:08

marty ponovi trakicu ahahahahah, danas cemo odma komentirat 
    ja se svađam sa ff pa svaki dan pokazuje drugaciji dpo, nemojte da vas to zbuni hah, ne mozemo se dogovorit kad je bila ovulacija, po temperaturi on kaze 10dc sta je nemoguce naravno , vjerojatno zbog virozice ne zna sta bi , pokusavam ga navest na svoje al neda se...kad stavim da po lh trakicama odredi onda je oznacio onaj drugi dan kad je trakica bila pozz. a moguce da je ovulacija bila i dan nakon. al nema veze, dan gori doli mi ne znaci puno dok ne krenem sa hcg hahahaah

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

04. Ožujak 2021. 12:10

Tommy ja sam dobila taj nalaz, a nemam ni mačku ni psa 😅 nikad nisam ni imala. :D A možda puno ovisi i od laboratorija u kojem si radila pretrage, jesu isti? Bilo kako bilo, stvarno ti držim najjače fige da sve bude okej i da izađeš optimistična sutra s konzultacija, ja vjerujem u to. ❤️
    Ella nekako "knjiški" ne bi trebalo trajati duže od 3 dana, ali da je full oskudno.. Implatacijsko ti je i malko drugačije boje nego klasična M, i vrlo važno - nema ugrušaka. Držim fige da sve bude ok ❤️
    Wonderer kissi kissi u tvom smjeruuuuu! 😘 jesi mi dobro? 
    Curka samo TIĆNU! ❤️ ja bih na tvom mjestu piškila sutra ujutro, tad ćeš biti 12 dpo zar ne?
    Marty svaka ti je na mjestu ❤️ mene je priča o AB malo izbacila iz takta, kasnije mi je bilo žao ako sam bila gruba, ali nisam se mogla suzdržati... 100 puta oprosti za trakicu jučer hahahahhahahahhaha, ja sam hopsala (REKLE STE MI DA MORAM) pa sam odg čim sam se obukla 

Ginny
    04. Ožujak 2021. 12:12

zuzuzujalica tila sam ti iskomentirat vrkutu, meni je nocurak ubrzao ovulaciju tako da je moguce , onda mi je iduca bila nikad kasnije kad sam ga prestala uzimat hahahhaha

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

curka93
    04. Ožujak 2021. 12:14

zuzuzujalica

Tommyja sam dobila taj nalaz, a nemam ni mačku ni psa 😅 nikad nisam ni imala. :D A možda puno ovisi i od laboratorija u kojem si radila pretrage, jesu isti? Bilo kako bilo, stvarno ti držim najjače fige da sve bude okej i da izađeš optimistična sutra s konzultacija, ja vjerujem u to. ❤️
    Ellanekako "knjiški" ne bi trebalo trajati duže od 3 dana, ali da je full oskudno.. Implatacijsko ti je i malko drugačije boje nego klasična M, i vrlo važno - nema ugrušaka. Držim fige da sve bude ok ❤️
    Wondererkissi kissi u tvom smjeruuuuu! 😘 jesi mi dobro?
    Curkasamo TIĆNU! ❤️ ja bih na tvom mjestu piškila sutra ujutro, tad ćeš biti 12 dpo zar ne?
    Martysvaka ti je na mjestu ❤️ mene je priča o AB malo izbacila iz takta, kasnije mi je bilo žao ako sam bila gruba, ali nisam se mogla suzdržati… 100 puta oprosti za trakicu jučer hahahahhahahahhaha, ja sam hopsala (REKLE STE MI DA MORAM) pa sam odg čim sam se obukla

🤣🤣🤣Sutra mi je 12dpo da ...a budem onda sutra vec me tete u ljekarni znaju brijem da misle da svercam testove 🤣🤣🤣

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

RiO MArE🐟😅❣️
    04. Ožujak 2021. 12:19

Ginny

zuzuzujalica tila sam ti iskomentirat vrkutu, meni je nocurak ubrzao ovulaciju tako da je moguce , onda mi je iduca bila nikad kasnije kad sam ga prestala uzimat hahahhaha

Ginny jesi koristila vrkutu možda? Jel bilo kakvih problema sta se tiče ovulacije... Ja sam ju tek prije mjesec počela pit 😁🤓ili ako neka cura zna nek se javi... (A AKO SE NEĆE JAVIT JA NAPUŠTAM OVU GRUPU JER MI NISTE ODGOVORILE) 🤣 🤣 🤣 🤣 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

04. Ožujak 2021. 12:21

Ginny

Eeee, baš me zanima kakva će trakica biti danas, sliknem i pošaljem vam ❤️ Ma razmišljala sam i ja o svim tim čajevima, pa moraju nešto napraviti. :) 

curka93

🤣🤣🤣Sutra mi je 12dpo da …a budem onda sutra vec me tete u ljekarni znaju brijem da misle da svercam testove 🤣🤣🤣

04. Ožujak 2021. 12:23

MareMare11

Ginny

Ginny jesi koristila vrkutu možda? Jel bilo kakvih problema sta se tiče ovulacije… Ja sam ju tek prije mjesec počela pit 😁🤓ili ako neka cura zna nek se javi… (A AKO SE NEĆE JAVIT JA NAPUŠTAM OVU GRUPU JER MI NISTE ODGOVORILE) 🤣 🤣 🤣 🤣

MareMare evo i mene ekspresno, iako me nisi pitala 😅 ja pijem 3 šalice dnevno i mogu ti reći da osjetim NEŠTO, ali što je to nemam pojma. ne vjerujem da će napraviti probleme, jedino može ubrzati i ojačati stvari... toliko je hvaljena. negdje sam pročitala na internetu - da žene znaju koliko su vrkuta i stolisnik dobri za njih, da bi im spomenik digle. i zato kažem - trudni bili pa vidili!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.