Pozdrav, treba mi info od cura koje su imale krace cikluse 25-27 dana, oko kojeg dana vam je ovulacija?
Zadnja menst.18.2. Odnos smo imali 28.2. Hoce li postojati ikakva mogucnost trudnoce? Tad mi je iscjedak bio proziran i obilan.
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Hvala vam cure, nadam se da ce tamnit pa ce te bolje vidit😊🙈🙈
Garava i ja sam vidila sjenu na nekoliko tvojih testova, držim figice da je to to i sutra čekamo test 🤞🍀🤞
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Garava123 ja vidim sjenicu na zadnjem testu u prvoj objavi, ali vjerujem da se uživo bolje vidi 😊
MareMare11 ja sam koristila vrkutu prošle godine cijelo ljeto zbog cisti na jajnicima, prestala sam u 9. Mjesecu i na kontrolnom pregledu ih nije bilo.. Nisam pila čaj za to vrijeme dok ih nije bilo, ali sada ih opet imam tako da sam ga odmah krenula piti, ali pomogao mi je oko sluzi tokom ciklus, ima je na izvoz 💧
Hvala novus❣️😇 nastavit cu pit i dalje svakako...
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Garava drzim 🤞🤞🤞(ja corava pa ne vidim, al drzim fige da lijepo tamni)
Dada_27 dobrodosla
Tommy tebi zelim da sutra pregled dobro prodje i da se sto prije rijesis svih tegoba i da ugledas + sto prije
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Tommy ❤️ draga evo meni se sad tlak spustio na normalu pa da ti lijepo mirno odgovorim kao pošteni starosjedioc mrzim sve tvoje beštije, ali prejaka si ti za njih, sve ćeš riješiti pa zdrava krenuti po svoju mrvicu! misliš da bi moglo biti povezano odnosno posljedica covida? možda ti ne bi bilo loše uzeti bolovanje da malo odmoriš tijelo i glavu i od posla i svega, očito te drma na sve strane..
e da za ribice-ja sam svojoj kornjači pred 2 mj stavila previše sredstva za bistroću vode i isto je bila ošamućena, došla je k sebi nakon nekih 2-3 tjedna..iako bi rekla da sam ju prehladila jer je kihala nego da je bilo od sredstva al fakat sam ga sipala duplo bezveze. da bude duže bistra voda ;) jesi promjenila vodu?
Ella držim fige da nije menga, ujutro napravi test ako ne dođe
Ginny drago mi je da si negativna
ma joj za trakicu je smiješno ispalo ja sam se baš zabavljala jučer kao i uvijek jer se tipkalo sto na sat i naravno da se lako preskoči neki link usred mojih kilometarskih postova..
zujalice kad si ti objavila onaj post neki dan ja pomislila konačnooo netko i moj je grubo napisan i sigurno sam sada na crnim listama ali samo sam iskreno iznijela svoje mišljenje, i to još u napetoj fazi OIĆNU
bitno da si nam ti pohopsala draga
maremare heej mi smo isti dan ciklusa, sutra slavimo hehe
curkaaa navijaam za tebee! da i ja idem uvijek na drugo mjesto po testove
garava sjenicaa je tu, nek samo tamni!
Bella. Anci ❤️❤️ evo uskoroo, Bella i tvoju jedva čekam!
Dada, Novus dobrodošle!
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Garava,ja na prvom postu vidim na poslednje dve slike. A na ovom drugom postu ne vidim uopšte. 🙊 Ali nadam se da je to too 🥳🤞
Vidim da sve hvalite vrkutu,recite mi da li ima tog caja u Nemackoj i Švajcarskoj? Kako se zove taj caj na nemackom jeziku, znate li ? ❤
Ne znam kako je na njemačkom ali -Vrkuta-Virak,Gospin plašt, Rosnik su nazivi a na latinskom je Alchemilla Vulgaris.
Ja sam pila čaj , prije 2mj sam se prebacila na tinkturu od vrkute. 😀
Hvalaa,pogledacu tako na latinskom pa mozda nešto izadje. 💋❤ i dobrodosla, jos brze otislaa 🥳🥳
Anci znaam,rekla si mi za taj caj pa ga na Amazonu nije biloo. 🤣 onda sam kucala ovako da li ima u apotekama,izašlo bi me oko 50e 😯😯 😶😁
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Tommy ❤️draga evo meni se sad tlak spustio na normalu pa da ti lijepo mirno odgovorim kao pošteni starosjediocmrzim sve tvoje beštije, ali prejaka si ti za njih, sve ćeš riješiti pa zdrava krenuti po svoju mrvicu! misliš da bi moglo biti povezano odnosno posljedica covida? možda ti ne bi bilo loše uzeti bolovanje da malo odmoriš tijelo i glavu i od posla i svega, očito te drma na sve strane..
e da za ribice-ja sam svojoj kornjači pred 2 mj stavila previše sredstva za bistroću vode i isto je bila ošamućena, došla je k sebi nakon nekih 2-3 tjedna..iako bi rekla da sam ju prehladila jer je kihalanego da je bilo od sredstva al fakat sam ga sipala duplo bezveze. da bude duže bistra voda ;) jesi promjenila vodu?
Ella držim fige da nije menga, ujutro napravi test ako ne dođe
Ginny drago mi je da si negativna
ma joj za trakicu je smiješno ispalo ja sam se baš zabavljala jučer kao i uvijekjer se tipkalo sto na sat i naravno da se lako preskoči neki link usred mojih kilometarskih postova..zujalice kad si ti objavila onaj post neki dan ja pomislila konačnooo netko
i moj je grubo napisan i sigurno sam sada na crnim listama ali samo sam iskreno iznijela svoje mišljenje, i to još u napetojfazi OIĆNU
bitno da si nam ti pohopsala draga
maremare heej mi smo isti dan ciklusa, sutra slavimo hehe
curkaaa navijaam za tebee! da i ja idem uvijek na drugo mjesto po testove
garava sjenicaa je tu, nek samo tamni!
Bella. Anci ❤️❤️ evo uskoroo, Bella i tvoju jedva čekam!
Dada, Novus dobrodošle!
Martyy opalaa...ajde skupa cemo da odbrojavamo i pratimo se kad budemo rasle i bile debele🤞🤞jer ipak ce dan žena pa neka nam svima donese plusiće!! 😇😇❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Tommy ❤️draga evo meni se sad tlak spustio na normalu pa da ti lijepo mirno odgovorim kao pošteni starosjediocmrzim sve tvoje beštije, ali prejaka si ti za njih, sve ćeš riješiti pa zdrava krenuti po svoju mrvicu! misliš da bi moglo biti povezano odnosno posljedica covida? možda ti ne bi bilo loše uzeti bolovanje da malo odmoriš tijelo i glavu i od posla i svega, očito te drma na sve strane..
e da za ribice-ja sam svojoj kornjači pred 2 mj stavila previše sredstva za bistroću vode i isto je bila ošamućena, došla je k sebi nakon nekih 2-3 tjedna..iako bi rekla da sam ju prehladila jer je kihalanego da je bilo od sredstva al fakat sam ga sipala duplo bezveze. da bude duže bistra voda ;) jesi promjenila vodu?
ooo srećice :) mrzim i ja sve moje beštije i sve što mi se stavilo na leđa u posljednje vrijeme!! a neznam, al eto jedino se covid desio između ta da nalaza..tak da bubam u prazno no bitno da bubam..
hjoj a ribice.. nadošle su. Stavila sam Algorem koji je baš brutalno jak, i obično ga stavim par minuta prije nego izmjenim vodu. jer nam je zbog liječenja nematoda voda bila močvara i morala sam. no jbg omađijalo ih je pošteno. i jedna mi je evo do sad glumila mrtvu ribicu.. zanimljivo mi je bilo što je ista ta vrsta dečko cijelo vrijeme bio kraj nje i terao druge ribice a nju malo malo gurkao <3 i eto sad se ona trgnula, hvala Bogu :)
a vodu sam prvo promjenila 50% pa nakon sat vremena 30%.. ide jop sutra jednom 30%..no eto dovoljna drama i oko toga..
bitno da si se ti smirila.. haahha nekad imam osjećaj da sam je tu odrasla a ostale djeca koja se igraju mame i tate hahahah
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Evo meni dosla m a bome krecu i bolovi, sam nek sto prije i sto bezbolnije prodje
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Garava,ja na prvom postu vidim na poslednje dve slike. A na ovom drugom postu ne vidim uopšte. 🙊 Ali nadam se da je to too 🥳🤞
Vidim da sve hvalite vrkutu,recite mi da li ima tog caja u Nemackoj i Švajcarskoj? Kako se zove taj caj na nemackom jeziku, znate li ? ❤
evo opet mene, stvarno ce bit kao neka reklama 🙊🙊
sad ce me cure zezat samo tako, baby traum caj pogledaj na amazon
Curkin je danas stigao, moram ga podici u posti
Jedva cekam probat taj hvaljeni caj ...ak mi ne krenu sokovi dolje sanjat CES me 🤣🤣🤣🤣😝😝😝😝
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji