Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinci
    04. Ožujak 2021. 09:05

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Inna_

Zuzuzujalica, i ja ponekad pročitam stare teme i baš se razveselim kad vidim da su žene uspjele, ostale trudne, rodile zdravu dječicu.. 😊
    Nadam se da ćemo mi za koju godinu tako nekog razveseliti. :)

ma sta godinu za koji mjesec :)) ako Bog da vec iduci :)

To Anciii ima da imamo bozicne bebeee

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• irena223
    04. Ožujak 2021. 09:08

Curkee moje ,menga mi kasni 6 dana ,radila sam test prije menge bio je negativan ,jucer uradim drugi Sing Frist ili kako se vec zove ,i na momente kao da sam vidjela sjenu od druge crtice ali to se maknulo.  Da napomenem ,prije otp4 dana sam imala iscjedak s krvi ,te je prestalo isti dan.  Imala sam bolove u ledjima ,koji su isto prestali . Jedini simptom su mi nabubrene grudi,a negdje tj dana prije menge sam imala sve simptome kao da cu dobiti,ali to su bili cudni simptomi . Ne znam vise sto da radim ,dali je tko imao slicno iskustvo ? 🙄🙈

▪Marty
    04. Ožujak 2021. 09:16

hej cure moje,
    joj ja sam na dnu liste već 2 tjedna i nijee mi to lijepo vidjeti ali to znači da smo imale puuno plusića jer se lista bome prepolovila! ja sam vam inače jaaaako raspoložena, nabrijana, napaljena, i sve naj naj pozitivnije, jedva čekam trakicu danas da pišššnemmm i hop hopsnem, ali to još moram malo preračunati kaj je najbolje kad vidim kakva bude trakica, jer hops je bio jučer a sutra je 14 dc.. hm hmmmm… no dobro nego krenimo na vas malo
    Bella sretaaan 14.dc tiiiii, sretaaaan 14.dc tiii, sreeeetaaaaaannnnn 14. daaaan cikluuusaaa tebiii draga mojaaa Bellaaaaa Bellisimaaaa, sreeetaaaan 14. ddddcccccc tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Želim ti da imaš najjeb***ji se*s ikad! i da za max 2 tjedna imaš debeli plus ili debelu crturinu! cmok cmok cmok cmok💕💕💕💕💕
    kaj se tiče trakica, naručila sam od Betty s foruma, 50 kom nekih 150 kn i dobila u paketu i 9 hcg testova tak da se baš isplati. ovo po dm-u i mulleru je brutala skupo, ne isplati se nikako a isto pokažu.. tamnit će to tebi naglo sigurna sam. vidjet ćeš. kad ćeš piškiti danas? ja oko 16 h.. htjela sam uzeti jednu na posao al jako mi je nespretno to tu raditi, imamo 1 wc u upravi pa ono.
    LazyO uf kakvo naoružanje! slijedeći ciklus ima da sve puca slažem se da nam se ciklusi usklađuju hehe, ima nešto u tome koliko se tu druškamo
    Anci eto Lindsay te informirala vidim ma ja navijaaaam svakako za tebe do kraja! i za Monsteru 🤞🤞🤞🤞
    Lindsayyy idessshh macooo stojećkiiii nek su malci iscurili, dovoljan je samo jedan uporan koji se dobro penje 🤞🤞ja stojećki samo pod tušem, na suho još nisam hahah. treba probat
    zuzuzujalice nek ti ovaj ciklus donese najljepše iznenađenje, držim fige da se ovaj put mrvuljak uhvati
    t.loza grliiim te miš moj mali!
    sandricak eto samo ti tako opušteno uz aperol mmmm dočekaj svoj plusić! 🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• tratincica2309
    04. Ožujak 2021. 09:17

Wonderer

Hvala na sugestiji draga tratincice, svaka informacija (posebno lokalnog karaktera) mi je baš dobrodošla🤗.
    Koja je kod tebe situacija? Oprosti ako si već to u nekom trenutku napisala, možda mi je promaknulo 🙈…

Wonderer, samo pitaj ako te jos sta zanima 😎 pa nema situacije, pokusavamo par mj..sve dobro i kod njega i kod mene (radila sam propuhivanje i hormone) njegov spermio isto dobar...al nesto se ne hvata 🤣 pocela sam ima 4mj sa Lh trakicama, prva dva mj odmah uhvatila pik druga dva uopce nisam..ne znam ni ja kako ni zasto. Tako da idemo hrabro u novi mjesec 🤟

Lindsay
    04. Ožujak 2021. 09:21

Heeej Marty hiperaktivcu nas :) :)
    Samo ti hop hop hopsaj vcrs i slikni nam trakicu u 16 sati :*

Bella🌟
    04. Ožujak 2021. 09:34

▪Marty

hej cure moje,
    joj ja sam na dnu liste već 2 tjedna i nijee mi to lijepo vidjeti ali to znači da smo imale puuno plusića jer se lista bome prepolovila! ja sam vam inače jaaaako raspoložena, nabrijana, napaljena, i sve naj naj pozitivnije, jedva čekam trakicu danas da pišššnemmm i hop hopsnem, ali to još moram malo preračunati kaj je najbolje kad vidim kakva bude trakica, jer hops je bio jučer a sutra je 14 dc.. hm hmmmm… no dobro nego krenimo na vas malo Bella sretaaan 14.dc tiiiii, sretaaaan 14.dc tiii, sreeeetaaaaaannnnn 14. daaaan cikluuusaaa tebiii draga mojaaaBellaaaaa Bellisimaaaa, sreeetaaaan 14. ddddcccccc tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Želim ti da imaš najjeb***ji se*s ikad! i da za max 2 tjedna imaš debeli plus ili debelu crturinu! cmok cmok cmok cmok💕💕💕💕💕
    kaj se tiče trakica, naručila sam od Betty s foruma, 50 kom nekih 150 kn i dobila u paketu i 9 hcg testova tak da se baš isplati. ovo po dm-u i mulleru je brutala skupo, ne isplati se nikako a isto pokažu.. tamnit će to tebi naglo sigurna sam. vidjet ćeš. kad ćeš piškiti danas? ja oko 16 h.. htjela sam uzeti jednu na posao al jako mi je nespretno to tu raditi, imamo 1 wc u upravi pa ono.

Kako lijepe želje😁🎉🎊💕💕❤hvalaa😁😘😘😘😘😘😘
    Pišnut ću ju oko pola 4.  Uplodam sliku.ma meni te plave uopce ne pašu. Ne znam koje su osjetljivosti zapravo🤔
    Ma tebi će pik sutra na 14.dc vidjet ćeš😁👌 stavi sliku onda odmah kad pišneš da vidimo kak ide i kakav je plan dalje😁🤭

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• irena223
    04. Ožujak 2021. 09:58

Cure nije lijepo sto ste otvorile temu samo da bi o svojim problemima razlibale ! Def. Ako je tema onda se pomaze jedna drugoj a ne takvo sto raditi grupno i ne dozivljavati nikoga . Ova tema ide na prijavu cisto iz tog razloga !! Lp

Lindsay
    04. Ožujak 2021. 10:03

irena223

Cure nije lijepo sto ste otvorile temu samo da bi o svojim problemima razlibale ! Def. Ako je tema onda se pomaze jedna drugoj a ne takvo sto raditi grupno i ne dozivljavati nikoga . Ova tema ide na prijavu cisto iz tog razloga !! Lp

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
    HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    PA OVO JE VRH !!!!!!!!!!!!!!!!!! HVALA STO SI MI ULJEPSALA DAN :*

Monstera
    04. Ožujak 2021. 10:08

Ma ja mislim da nas irenica malo trolla 😂

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    04. Ožujak 2021. 10:19

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Monstera

Ma ja mislim da nas irenica malo trolla 😂

https://www.youtube.com/watch?v=abtcYIaUuHw
    😂😂😂😂

Hahhaah lijepo joj je Zdravko otpjevao 😂😂😂
    Nego zar se grupa može nekome prijaviti? A kome to? 🤔

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.