Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    04. Ožujak 2021. 10:57

Neznam sta da vam kazem..

Osjecam se ko neka prljava šugica 😭 
    Da,u 2mj prosle godine su bili brisevi okej, prije toga sam imala Ureaplasmu. Papa je bila okej.
    Ove godine u brisevima je okej sve osim candide, a sa njom je povezana i papa. Na papi pokazuje jaku upalu fungi. Znaci Candida 
    Ovo za markere imam 2.objasnjenja.
    1.da su nesto pogrijesili 
    2.da ima nesto vezano sa Covidom

Psihicki sam gotova. Cijelo vrijeme mi se plaće. E da i na poslu me jedan sef uzeo za zub i jebe me žešće..fun,funf

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Ella123@
    04. Ožujak 2021. 10:59

Ajme meni zene pomagajte, vec sam pisala ovih dana.
    Ovulacija je trebala biti 19.02, nezasticeni odnosi 19,20,21.02...
    Simptomi metalni okus u ustima, peckanje grudi, ucestalo mokrenje, bol u donjem dijelu trbuha.
    Ocrkivana menstruacija sutra 05.03.
    Danas pri nuzdi nekakvo roza krvarenje, moje mjesecnice ne pocinju u pink boji 🤕 a i cim prokrvarim pocinju bolovi, medjutim sada nema takvog bola.
    Posljednji test sam radila jucer i bio je negativan.
    Sinoc sam osjetila nekakvo probadanje sa lijeve strane trbuha u par navrata i to je prestalo...

Tommyfame
    04. Ožujak 2021. 10:59

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Tommyfame 🔜🤰

Tommyfame 🔜🤰

Cure moja saga se nastavlja..

Evo neznam..zanima me ima li kraja?

Dobila sam nalaze pape naravno,fakin jaka upala. Candida uradila svoje..

Pa sam onda dobila markere, pozitivna na Anti- Hav (prebolila Hepatitis A??????)

Kod muza je to negativno.

Otrovala sam ribice (za sad su zive budemo vidjeli koliko cemo imat pokojnih).

Eto bas me nece..
    Sutra idem u bolnicu i eto ne ocekujem da ce ista biti pozitivno haha

Tommy pa evo n eznam sto bi ti rekla, sokirana sam kako sve odjednom na tebe ja vjerujem da ti te bestije ne mogu nista jer si ti jaka i budes ih se brzo rijesila!
    A ribice jesi ih prehranila jel?

Pa da,evo ni meni nije jasno..mislim pa jebemu mora se desiti kontrast i krenut na bolje!!

Ma nisam ih prehranila, vec sam stavila neko sredstvo protiv algi i osamutilo ih je. I sad je drzi nedaj.

Evo bas od pocetka godine nist ne ide kak treba 🤷‍♀️

znam da ti se sada cini vec previse svega ali bude vec bolje, mora malo trnja biti dok se dobije ono sto zelis, kad imas sutra termin?bas me zanima sto ce ti reci

U 8:40 
    Znaci bit ce da mene nece operirat dok ne bude papa cista..
    Završila sam sad terapija za ovu glupacu..

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Tommyfame
    04. Ožujak 2021. 11:00

Ella123@

Ajme meni zene pomagajte, vec sam pisala ovih dana.
    Ovulacija je trebala biti 19.02, nezasticeni odnosi 19,20,21.02…
    Simptomi metalni okus u ustima, peckanje grudi, ucestalo mokrenje, bol u donjem dijelu trbuha.
    Ocrkivana menstruacija sutra 05.03.
    Danas pri nuzdi nekakvo roza krvarenje, moje mjesecnice ne pocinju u pink boji 🤕 a i cim prokrvarim pocinju bolovi, medjutim sada nema takvog bola.
    Posljednji test sam radila jucer i bio je negativan.
    Sinoc sam osjetila nekakvo probadanje sa lijeve strane trbuha u par navrata i to je prestalo…

Ponovi sutra test ako ne krene jako krvarenje (menga)

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

04. Ožujak 2021. 11:03

Dobro jutro cure 😁
    Ja vam se nisam javljala par dana jer je bilo gužvastično, mm je na godišnjem pa smo se opustili i uživali u lijepim danima, a i iskoristili priliku za druženja za koja nemamo vremena baš kada on radi 😊
    Čitala sam vas koliko sam stigla i žao mi je zbog svakog dolaska gospođe 😐
    Mi čekamo dolazak M pa da se bacimo u novi ciklus uz trakice, ne znam bi li trebala i bazalnu početi mjeriti, možda bolje da da potvrdim ovulaciju 🙊
    Tommyfame žao mi je zbog nalaza, ali ti si jedna jaka žena koja može sve 💪❤️

Bella🌟
    04. Ožujak 2021. 11:05

Novus🌸🌺

Dobro jutro cure 😁
    Ja vam se nisam javljala par dana jer je bilo gužvastično, mm je na godišnjem pa smo se opustili i uživali u lijepim danima, a i iskoristili priliku za druženja za koja nemamo vremena baš kada on radi 😊
    Čitala sam vas koliko sam stigla i žao mi je zbog svakog dolaska gospođe 😐
    Mi čekamo dolazak M pa da se bacimo u novi ciklus uz trakice, ne znam bi li trebala i bazalnu početi mjeriti, možda bolje da da potvrdim ovulaciju 🙊
    Tommyfame žao mi je zbog nalaza, ali ti si jedna jaka žena koja može sve 💪❤️

Hej hej🤗 bazalnu mjeri svakako ako ti se da jer njome mozes potvriditi  da je O i bila. A trakice nagovjestaju da ce O doci.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    04. Ožujak 2021. 11:06

Tommy ne znam hoce li ti odgoditi operaciju zbog pape. Nisam sigurna🤔 jedva cekam da sutra odes da vidis sto ce ti reći. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Monstera
    04. Ožujak 2021. 11:07

Tommyfame 🔜🤰

Tommyfame 🔜🤰

Tommyfame 🔜🤰

Cure moja saga se nastavlja..

Evo neznam..zanima me ima li kraja?

Dobila sam nalaze pape naravno,fakin jaka upala. Candida uradila svoje..

Pa sam onda dobila markere, pozitivna na Anti- Hav (prebolila Hepatitis A??????)

Kod muza je to negativno.

Otrovala sam ribice (za sad su zive budemo vidjeli koliko cemo imat pokojnih).

Eto bas me nece..
    Sutra idem u bolnicu i eto ne ocekujem da ce ista biti pozitivno haha

Tommy pa evo n eznam sto bi ti rekla, sokirana sam kako sve odjednom na tebe ja vjerujem da ti te bestije ne mogu nista jer si ti jaka i budes ih se brzo rijesila!
    A ribice jesi ih prehranila jel?

Pa da,evo ni meni nije jasno..mislim pa jebemu mora se desiti kontrast i krenut na bolje!!

Ma nisam ih prehranila, vec sam stavila neko sredstvo protiv algi i osamutilo ih je. I sad je drzi nedaj.

Evo bas od pocetka godine nist ne ide kak treba 🤷‍♀️

znam da ti se sada cini vec previse svega ali bude vec bolje, mora malo trnja biti dok se dobije ono sto zelis, kad imas sutra termin?bas me zanima sto ce ti reci

U 8:40
    Znaci bit ce da mene nece operirat dok ne bude papa cista..
    Završila sam sad terapija za ovu glupacu..

Tommy ne mora značiti da neće, mene nisu ništa pitali oko pape i briseva prije operacije. Sutra će ti najvjerojatnije napraviti i uzv tako da doktor koji će te operirati vidi koja je situacija sa polipom. Biti će to sve ok, sve se to da rješiti samo šta nažalost će ti trebati više vremena 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

04. Ožujak 2021. 11:17

Ovo je vrh vrhova 

Irena, dala sam si truda i išla prokopati je li ti tko odgovarao - i jest. Tloza ti je odgovorila na upit odmah nakon prvog komentara. Nakon toga si isto pitanje postavila sutradan, pa nakon toga napala da ti ne pomažemo. Između ostalog - ovo nije javna/socijalna/edukativna ustanova da netko ima obavezu odgovoriti na svako pitanje, već smo prijateljice koje pomažu jedna drugoj i daju savjete kako znaju i kako misle da je najbolje. 
    Lilimam ni ti mi nisi jasna jer smo baš puno pričale s tobom i veselile se s tobom plusu i testu i sve. Ne razumijem tko te točno ignorira, osim kad odeš u totalni offtopic...
    .
    Tommy pa uff. samo se reda, baš mi je žao i samo se molim da ne potoneš psihički... :( sve su to rješive stvari, znam da je strpljenje ono čega najmanje imamo. Grlim te, kissam te! Sutra ideš na dogovor za operaciju? Oprosti ako mi se nešto pomiješalo..

Ginny
    04. Ožujak 2021. 11:19

20 str ste natukle😅😅😂🙈
    Negativna sam naravno 🥳🥳
    Wonderer mi smo u Sparca radili spermiogram, rez bili za 20 min 😎
    Lindsay pikcina❤️ nek ste pokrili i sritno🤞🤞
    Garava vidim nesto, ponovi ti to 
    Tommy 😘😘🤗

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.