Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    04. Ožujak 2021. 11:28

Bella🌟

Tommy ne znam hoce li ti odgoditi operaciju zbog pape. Nisam sigurna🤔 jedva cekam da sutra odes da vidis sto ce ti reći.

Da i ja..
    A gle budem mu rekla da sam zavrsila terapiju za tu gljivicu pa cemo vidjeti sta ce reci..

Eto mozda mi bude ko Monsteri 🤞🤞 
    Nadam se da ce mi sto prije maknuti taj polip i da cu sto prije zatrudnit kak spada i da ovo sve vise prestane..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Ella123@
    04. Ožujak 2021. 11:35

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Tommy da vrlo vjerojatno, znam kak se osjecas tak sam i ja kad me napala klamidija, osjecaj kao da sam prljava ali budes vec ti nju rijesila, mislim i ja da te nece operirat dok se sve ne rijesi, mozda je nesto i sa polipom povezano evo znam sto bi ti rekla

Ella jesi sigurna da je O bila 19-tog? jel pratis kako

Ne nisam pratila, vec damo odprilike po kalendaru...
    Jel moguce da je bila koji dan kasnije?
    Zadnja mjesecnica je bila 07.02 a ciklus mi traje 26 dana

Ginny
    04. Ožujak 2021. 11:37

i ja ti drzim fige da ti to sta prije odstrane
    i

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    04. Ožujak 2021. 11:41

ella moze bit i implatacijsko, a uvik ovulacija moze bit koji dan kasnije, kalendari nisu bas pouzdani, po tome bi sutra trebala dobit ako su ti ciklusi 26 dana? napravi sutra test ako vise ne bude krvarenja

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Bella🌟
    04. Ožujak 2021. 11:43

Tommyfame 🔜🤰

Bella🌟

Tommy ne znam hoce li ti odgoditi operaciju zbog pape. Nisam sigurna🤔 jedva cekam da sutra odes da vidis sto ce ti reći.

Da i ja..
    A gle budem mu rekla da sam zavrsila terapiju za tu gljivicu pa cemo vidjeti sta ce reci..

Eto mozda mi bude ko Monsteri 🤞🤞
    Nadam se da ce mi sto prije maknuti taj polip i da cu sto prije zatrudnit kak spada i da ovo sve vise prestane..

Od srca ti to želim❤❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

04. Ožujak 2021. 11:43

Tommy mislim da te ovo za preboljeni hepatitis ne mora brinuti.. to su i meni vidjeli u krvi kad su mi vadili serum jer su mi konstantno leukociti blago poviseni. Imas li macku? Izlozenost mackama moze dati lazno pozitivan “preboljeni” hepatitis...

Tommyfame
    04. Ožujak 2021. 11:47

zuzuzujalica

Tommy mislim da te ovo za preboljeni hepatitis ne mora brinuti.. to su i meni vidjeli u krvi kad su mi vadili serum jer su mi konstantno leukociti blago poviseni. Imas li macku? Izlozenost mackama moze dati lazno pozitivan “preboljeni” hepatitis…

Nemam macku,imam dva psa..
    I napola žive ribice hahah 

A zanimljivo mi je sto je taj nalaz bio negativan u 9.mj onak razlika je par mjeseci..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Marinci
    04. Ožujak 2021. 11:49

Lilimam22

Ako zele nove cure mozemo otvoriti jos jednu temu slicnog imena da se nebi dogadjale ovakve stvari jer ove starije cure koje su tu medjusobno pricaju i imaju svoje teme pa da ih se ne zamara s nasim problemima, u toj novoj grupi ce bit svi dobro dosli jer i sama sam imala par losih iskustava kad se samo ignorira sto se napisee a i primjetila sam da tako bude i dosta novih cura pa zbog svih novih curka mozda najbolje da napravim novu temu🙂

Draga i ja sam nova,oprosti ako nisam odgovorila malo sam smotana i ne snalazim se najbolje na forumu pa pola ne odg

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• Ella123@
    04. Ožujak 2021. 11:59

Ginny

ella moze bit i implatacijsko, a uvik ovulacija moze bit koji dan kasnije, kalendari nisu bas pouzdani, po tome bi sutra trebala dobit ako su ti ciklusi 26 dana? napravi sutra test ako vise ne bude krvarenja

Koliko dugo moze trajati implantacisko krvarenje? 

🌈Wonderer🌞
    04. Ožujak 2021. 12:00

Ginny, super da je nalaz negativan, sad si mirna 🤗!
    Traticnice, uključi se s nama u odbrojavanje do sljedeće M (ako već nisi), što nas je više, to je zabavnije 🥳. Znači vi ste sve obavili preventivno, nije ni to loša ideja. Ja razmišljam u tom smjeru za sljedeći ciklus, odradila bi sve što mogu, a dragog naknadno, ovisno što će biti s mojim nalazima.
    LazyO, nemam njuh već dva tjedna sigurno, ukupno gledajuć, da nije bilo tih užasnih glavobolja na kraju svega, rekla bi da sam dobro prošla. Umor je i dalje prisutan, ali ne dam se. Sinoć smo spontano hopsali u noćnim satima, da bi mi danas FF pokazao da sam 3 dpo 🤣🤷‍♀️. A ja uopće nemam osjećaj da mi je tad bila O, niti mi se slaže s 2 trakice i sluzi 🤷‍♀️🤷‍♀️. Moguće da mi je bbt poremećena još uvijek, do ovog tjedna sam bila pod koronom 🤔.
    Bella, carpe 14. diem 😉!
    Curke koje se ljute, i ja sam ovde relativno nova, nekih mjesec dana. Nisam previše pisala, ali me nitko nije ignorirao, vjerujem da ste stekle krivi dojam i bzvz mi je da se ljutite zbog toga. Naravno da se nije lako uključit u teme o kojima neke cure mjesecima pričaju, prate jedna drugu i podržavaju se, mi novi smo outsideri ali dođe to lagano na svoje 😊. 
    Buduće nove cure, nemojte odustat od ove grupe 🙃!
    Sve ostale 🤗🥰

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.