Cure nije lijepo sto ste otvorile temu samo da bi o svojim problemima razlibale ! Def. Ako je tema onda se pomaze jedna drugoj a ne takvo sto raditi grupno i ne dozivljavati nikoga . Ova tema ide na prijavu cisto iz tog razloga !! Lp
Mislim da nije u redu što se netko zaleti na ovu temu iz vedra neba, ne komentira ničije tuđe postove nego samo postavi svoje pitanje i komentar i očekuje da se dobije instant odgovor. Tako da ovisi iz koje perspektive gledaš. Ako se na tvoje pitanje ne odgovori,bilo bi ok da ga ponoviš isto kao što bi bilo ok da i ti nekome udijeliš komentar na problematiku koju ima.
Što se tvoje situacije tiče, nisam imala takvo iskustvo zato nisam ni pisala, a dok sve iščitaš(ako si primijetila tema je vrlo aktivna) ponekad se dogodi da koji post promakne.
Ako ti M kasni toliko dana, na tvom mjestu bih ponovila test. Ako ti je negativan, a inače nemaš takvu situaciju da kasni, nazvala bih ginekologicu da vidimo što je. Znači prvo test, jer svakako možeš biti T, što ti od srca želim ako ti je to cilj, a ako je test negativan vidi s ginekologicom ili pričekaj nekoliko dana još.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Curkee moje ,menga mi kasni 6 dana ,radila sam test prije menge bio je negativan ,jucer uradim drugi Sing Frist ili kako se vec zove ,i na momente kao da sam vidjela sjenu od druge crtice ali to se maknulo. Da napomenem ,prije otp4 dana sam imala iscjedak s krvi ,te je prestalo isti dan. Imala sam bolove u ledjima ,koji su isto prestali . Jedini simptom su mi nabubrene grudi,a negdje tj dana prije menge sam imala sve simptome kao da cu dobiti,ali to su bili cudni simptomi . Ne znam vise sto da radim ,dali je tko imao slicno iskustvo ? 🙄🙈
Odgovorit ce ti netko kad tad,ne moraš se odmah ljutiti 🙈
Znaci ovako..nisi trudna ako ti menga kasni najvjerojatnije imas disbalans hormona.
Da si trudna na 6.dan kasnjenja imala bi debelo pozitivan test. Nazovi svoju gin i naruci se na pregled..
I malo manje sekiracije.
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ako zele nove cure mozemo otvoriti jos jednu temu slicnog imena da se nebi dogadjale ovakve stvari jer ove starije cure koje su tu medjusobno pricaju i imaju svoje teme pa da ih se ne zamara s nasim problemima, u toj novoj grupi ce bit svi dobro dosli jer i sama sam imala par losih iskustava kad se samo ignorira sto se napisee a i primjetila sam da tako bude i dosta novih cura pa zbog svih novih curka mozda najbolje da napravim novu temu🙂
Pa ja ne mogu hahaha
Kako ja kad sam dosla prije god dana sam se tako fino uklopila, ispratila stotinu cura u ljepse teme a ove pahuljice ne smijes jednom ni sluuucajno ignorirati odamh sele na drugu temu ili prijavljuju.
Lilimam jako mi je drago radi tvog plusica, zelim ti urednu trudnocu. Idi pravi novu grupu ili se prikljuci jesenskim bebicama 2021.
Irena cao dovidjence vidim da je bella pre fina prema tebi, pa cu biti i ja. Furaj.
Drage "cure iz ove grupe koje starije cure ignoriraju postove" mislim nemojte se ljutiti, ( a vidim da se već ljutite) ali koliko imate godina? Pa kao prvo zar ne vidite da svaka od nas piše u nekom određenom razmaku jer ili smo na poslu, ili se bavimo drugim nekim obavezama, ako vam se ne odgovori odmah u isti tren znači da smo zauzete je tako? Ili možda nemamo to iskustvo pa nemamo šta za napisati. I ako se pitanje slučajno izignorira, pa postavite ga opet u čemu je problem,ne morate odmah tako djetinjasto izreagirati.
Kao drugo, nitko vam ne brani da napravite svoju grupu samo joj dajte jasan naziv da ove "izignorirane cure" ju znaju pronaći. Svako dobro!
Mislim da je irena namjerno došla i pošla da nas malo bocne 😂😂😂
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Cure moja saga se nastavlja..
Evo neznam..zanima me ima li kraja?
Dobila sam nalaze pape naravno,fakin jaka upala. Candida uradila svoje..
Pa sam onda dobila markere, pozitivna na Anti- Hav (prebolila Hepatitis A??????)
Kod muza je to negativno.
Otrovala sam ribice (za sad su zive budemo vidjeli koliko cemo imat pokojnih).
Eto bas me nece..
Sutra idem u bolnicu i eto ne ocekujem da ce ista biti pozitivno haha
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Ako zele nove cure mozemo otvoriti jos jednu temu slicnog imena da se nebi dogadjale ovakve stvari jer ove starije cure koje su tu medjusobno pricaju i imaju svoje teme pa da ih se ne zamara s nasim problemima, u toj novoj grupi ce bit svi dobro dosli jer i sama sam imala par losih iskustava kad se samo ignorira sto se napisee a i primjetila sam da tako bude i dosta novih cura pa zbog svih novih curka mozda najbolje da napravim novu temu🙂
Sta bi otvarala kad ti ionao ides na jesenske 😊
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Pa sam onda dobila markere, pozitivna na Anti- Hav (prebolila Hepatitis A??????)
Eto bas me nece..
Ajme pa šta sad sve to?😖Gdje su stigli nalazi? Jesi kakve upute dobila što treba dalje?
Ajde ti si borilica i možeš ti to i budeš ti to 💕💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Tommy jebemu baš mi je žao, ja sam skužila da su ti papa i brisevi bili uredni, od kud sad to? Nadam se da ćeš sutra dobiti više odgovora bar oko histeroskopije🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Eto bas me nece..
Tommy pa evo n eznam sto bi ti rekla, sokirana sam kako sve odjednom na tebeja vjerujem da ti te bestije ne mogu nista jer si ti jaka i budes ih se brzo rijesila!
A ribice jesi ih prehranila jel?
Pa da,evo ni meni nije jasno..mislim pa jebemu mora se desiti kontrast i krenut na bolje!!
Ma nisam ih prehranila, vec sam stavila neko sredstvo protiv algi i osamutilo ih je. I sad je drzi nedaj.
Evo bas od pocetka godine nist ne ide kak treba 🤷♀️
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji