Bella, Ancioo, grlim vas obje ❤️
I ja sam bas u banani kad dobijem M, nije mi jasno u tom trenu sto radim krivo. Zasto nekome otprve, meni ne ide pa ne ide. Vjerujem u sve vas cure tu i znam da ce sve biti okej sa svakom od nas... kad citam neke prastare teme, iz 2016 ili ranije, pa vidim cure kako su isto bile tuzne, a na tickeru (koji je updatean u 2021) vidim da su 2017,2018 ili kasnije vec postale mame, tako budem sretna. Bit ce, bit ce svima nama 🙂❤️
Bit će da se ovdje toliko družimo da nam se polako svima prilagođavaju ciklusi da ovuliramo istovremeno 😂
Zujalica ovo se i na tebe odnosi, nisam skužila da te nisam dodala. Nek ti ta vrvrvrkutica donese ➕ i to tjedan dana prije nego bi ga očekivala😂🤞
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Bella, Ancioo, grlim vas obje ❤️
I ja sam bas u banani kad dobijem M, nije mi jasno u tom trenu sto radim krivo. Zasto nekome otprve, meni ne ide pa ne ide. Vjerujem u sve vas cure tu i znam da ce sve biti okej sa svakom od nas… kad citam neke prastare teme, iz 2016 ili ranije, pa vidim cure kako su isto bile tuzne, a na tickeru (koji je updatean u 2021) vidim da su 2017,2018 ili kasnije vec postale mame, tako budem sretna. Bit ce, bit ce svima nama 🙂❤️
💓💓💓
Kako si ti danas?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
dobro jutro dragi dnevniče! ☕
Ancio baš mi je žao, ovo iščekivanje baš ubija... ali zato i jesmo ovdje da si međusobno skratimo taj period čekanja plusića i učinimo ga koliko toliko podnošljivim. Slažem se s bellom, iako nisammjoš nikada ugledala svoj plusić, vjerujem da žena jednostavno ZNA kad se nešto događa. Šaljem ti veeeeliki zagrljaj ☕
LazyO još mi je stigao novi paket trakica juhuuuu 💦 piš party
Zuzujalica potpisujem sve što si rekla! Pogotovo ovo vezano za starije teme... Čitam postove tih cura, pročitam ticker i pomislim "uspjela si, bravo!". Znam da to sve i nas onda čeka :)
Marty jedva čekam danas vidjeti tvoje trakice, garant su još ljepše i O će ti sigurno doći kroz par dana 😁😁😘😘😘
.
Jel ima netko da slavi 14dc danas?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
oooo bellaaaaa slavljenice, nek ti je najsretniji danas 🤞😁😘
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Dobro jutro cure uz kavicu ☕🤗 Vidim ja da su većina cura ovdje noćne ptice, grupa je jako aktivna navečer i ima dosta štiva za čitati ujutro 😘
Anci ako dolazi neka dođe šta prije, da te ne muči kao prošli cikus i da možeš dalje u nove pobjede. Imaš li već neku taktiku za sljedeći ciklus? 🤗
Bella baš kao šta si napisala, kad si trudna osjećaš se nekako drugačije, tako da vjerujem da mi znamo i prije nego pišnemo test da nismo trudne. Ženska intuicija 😁
Zuzuzujalica znaš da sam i ja o tome razmišljala kad sam prolazila kroz stare teme. Imati ćemo i mi jedan dan sticker "Congratulations on your baby" 🤗
LazyO, Marty, T. Loza, 🤗
Lindsay je preživio muž noć? 😂
Ja komotno mogu reći da nemam onaj osjećaj kojeg je Bella opisala, temperatura nikad niža i već par dana za redom je ista 😖 Danas sam ujutro rekla mužu ako ne bude ništa ni od ovog ciklusa sljedeći idem opušteno bez trakica i mjerenja temp. Pa da i to probam 😁
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Dobro jutro TIĆNU
Uhvatio me dragi jutros s vrata dok sam jurisala na posao. Kaze ovulacija je pa nek plivaju moji jedan do dva borca siroče
Tako da je pao jos jedan neki stojecki brzinski. Kako je sanjarka rekla, ratnici ispadali po putu za posao
Negooo belllllaaaaaa sretan 14dc zelim vam sve najbolje :P :P :P
Lazy, hvala ti na toplini ❤️ Pa ja, iskreno, ne zelim ureci, ali otpocetka ciklusa imam bas dobar filing. Ne zelim nista reci da ne ureknem 😂
Dobro sam ti Bella moja ❤️ Nekako sam smirena, trudim se sto manje stresirati na poslu, pijem caj, mjerim temp. Trudim se voditi pozitivom i mantrom - sto zracis, to i privlacis. 🙂 i sretan ti 14dc 😇😍😘🥳🥳🥳
Tloza daaaa, bas mi srce zatitra kad procitam nesto iz 2016, i onda vidim da je cura dobila 3 djece poslije hehehhee ❤️
.
Ne mogu vam opisati, ali bas osjecam kako mi je maternica “aktivna”, mislim da ce O ranije. Meni ciklus nenormalno seta i bude od 23 do 38 dana, gledala sam kad mi je bila najranije O - 13dc. Nadam se da ce ovaj mjesec biti sve ok, bojim se anovulatornih ciklusa, a ovaj sam mjesec bas all-in, i temp i trakice i caj.
Dobro jutro cure uz kavicu ☕🤗 Vidim ja da su većina cura ovdje noćne ptice, grupa je jako aktivna navečer i ima dosta štiva za čitati ujutro 😘
Anci ako dolazi neka dođe šta prije, da te ne muči kao prošli cikus i da možeš dalje u nove pobjede. Imaš li već neku taktiku za sljedeći ciklus? 🤗
Bella baš kao šta si napisala, kad si trudna osjećaš se nekako drugačije, tako da vjerujem da mi znamo i prije nego pišnemo test da nismo trudne. Ženska intuicija 😁
Zuzuzujalica znaš da sam i ja o tome razmišljala kad sam prolazila kroz stare teme. Imati ćemo i mi jedan dan sticker "Congratulations on your baby" 🤗
LazyO, Marty, T. Loza, 🤗Lindsay je preživio muž noć? 😂
Ja komotno mogu reći da nemam onaj osjećaj kojeg je Bella opisala, temperatura nikad niža i već par dana za redom je ista 😖 Danas sam ujutro rekla mužu ako ne bude ništa ni od ovog ciklusa sljedeći idem opušteno bez trakica i mjerenja temp. Pa da i to probam 😁
Meni tvoja tempica dobra. Lijepi presjek,
LazyO, Marty, T. Loza, 🤗Lindsay je preživio muž noć? 😂
Meni tvoja tempica dobra. Lijepi presjek,
Mislim da će mi biti presudan 14dc jer nisam bila aktivna 😂
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji