Cure moje sretna vam Nova G.sve najljepse…
Ja se moram pozalit,meni bas nije lijepo krenula…😫
Ja procurila maloprije…18 dan ciklusa…znala sam da se nesto zeznulo..Sad sama ne znam sta cu..Trebala drugi dan ciklusa na kotrolu da krenemo s postupku…sad ne mogu ni zvati dr…ne znam uopce dq li rade sutra.Pokusacu zvati…Bas sam razocarana 😫
Da nije krv možda znak ovulacije? Ja sam godinama imala ovulacijsko krvarenje ali zadnjih par mjeseci se sve poremetilo, pa je to tako možda i tebi sada?
Ma nemoguce ,meni he O puno ranije uvijek, a zadnja dva ciklusa se skratila na 24 to dana.Ovaj ciklus mi se cini da nisam imala O,ako I jesam bila je prerano ,otuda I prersno menstruacija.. Ma ne znam,tacno nesto mora zezat I ne ide nista po planu
Probaj zvati sutra, možda ipak rade pa te odmah i prime. Žao mi je da ti se tako sve poremetilo, stvarno se nadam da će ti se sve ubrzo stabilizirati i da ćete moći brzo u postupak 🤗
Hvala ti.❤ Pokusacu sutra zvati...
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Anabelaaaa a bemti 😒
Ja mislim da je u pitanju anovularni ciklus
Pa I ja mislim ali opet prerano pocelo krvarenje.Sad je krenula prava menga..Ti mene skini sa liste,dok ne vidim s dr ne znam ni kad sljedecu da ocekujem.A ja se javim kad budem znala na cemu sam ovaj mjesec.
👍🏻 Javi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja ne kuzim ove trakice ili sam ja luda ili one 😅
Danas sam 13 dc a one umjesto da tamne sve svjetlije jedan dan je bilo tamnije podcrtala sam i od onda sve svjetlije 🤨
Gledam da ne idem bar 3 h na wc pa onda pisnem ali za sada nista.
https://ibb.co/RY70fQn
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja ne kuzim ove trakice ili sam ja luda ili one 😅
Danas sam 13 dc a one umjesto da tamne sve svjetlije jedan dan je bilo tamnije podcrtala sam i od onda sve svjetlije 🤨
ma te plave su meni skroz pain in the ass.. meni su isto tak brljale i onda bum odjednom pik. reko ko tu koga hahaha
nastavi i dalje piškit, budes ulovila..
koji dc ti obično bude O?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Zene, sretna vam Nova godina, zive i zdrave bile, vi i vasi najmiliji! ❤❤❤
Nazalost, kod nas nije dobro krenula, sve nas je potresla ova tragedija u Posusju, zali Boze njihove mladosti i njihove roditelje 😭😭
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Divna, si ti is Sarajeva? I ja sam pa zato pitam...cula sam maloprije, prevelila tuga, kako je roditeljima....2021 nije bas krenula kako smo se nadali..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Zene, sretna vam Nova godina, zive i zdrave bile, vi i vasi najmiliji! ❤❤❤
Nazalost, kod nas nije dobro krenula, sve nas je potresla ova tragedija u Posusju, zali Boze njihove mladosti i njihove roditelje 😭😭
Divna, si ti is Sarajeva? I ja sam pa zato pitam…cula sam maloprije, prevelila tuga, kako je roditeljima….2021 nije bas krenula kako smo se nadali..
Jesam iz Sarajeva. Zato ovo Sa u imenu 😍 imamo nas dvije i Anabela, mozda jos neka tiha citacica.
ma te plave su meni skroz pain in the ass.. meni su isto tak brljale i onda bum odjednom pik. reko ko tu koga hahaha
nastavi i dalje piškit, budes ulovila..
koji dc ti obično bude O?
Joj nazalost ne znam, meni ciklusi dosta variraju, a jos ni jednom nisam uhvatila pik sa trakicama 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji