Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    01. Siječanj 2021. 11:36

Jutro cure 🎉
    Belinda vidim i ja sjenicu, kad ponoviš za 2 dana će se još bolje vidjeti 🤞
    Sayuri vidim da si imala miss.ab.,da ti se nije možda malo ovulacija poremetila nakon toga? Recimo meni je sad prva ovulacija nakon operacije bila tek 18dc, a inače je uvijek bila 14 ili 15dc.
    Cure imam pitanje, ja sam danas 5dpo i od jutra imam jako blage menstr.grčeve, skoro da ih ne osjetim Ne znam da li je to znak da se nešto dešava ali u dobitnom ciklusu nisam imala te bolove, odnosno imala sam ih ali tek kasnije, kad sam već imala plusića na testiću. Da li je jedna od vas isto imala takvu vrstu simptoma na 5dpo? 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sanjarka88
    01. Siječanj 2021. 11:41

Monstera takvi grcevi znaju pratiti implantaciju 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

freya_444
    01. Siječanj 2021. 11:45

Jutro cure! 🥳 sve najbolje još jednom! 🤗
    Belinda, i ja nešto vidim, napravi još jedan test uskoro i vjerujem da će bit ➕ 🥳
    Ja nemam ama baš nikakvih simptoma, jučer sam bila jako emotivna i razdražljiva, samo sam nešto cvilila, al od sreće 😂 cicke ne bole, a prije su inače uvijek boljele kao znak PMS-a, pa je možda dobar znak što ne bole 🤞 
    I tempica se diže 🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗

Monstera
    01. Siječanj 2021. 11:50

Sanjarka88 da li se kod implantacije uvijek pojavljuje krv ili nije pravilo?
    Belinda očito da je baš svaka trudnoća priča za sebe, pa čak i simptomi koje osjećamo na početku. Ja sam 2 puta imala pozitivan test, i kod prvog od simptoma sam imala samo osjetljive cice, a kod drugog imala sam par dana temp. 37.2 i stalno sam se osjećala bolesno. 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Leah
    01. Siječanj 2021. 11:52

Zenske sretna nova i da nam ova godina donese prije svega zdravlje, a i onda nase lijepe mrvice i da budemo najbolje mame.

Moja M jos nije dosla i nemam nikakvih naznaka da ce doci, niti grceva ni nista, bas sam zbunjena. Moze li biti da mi se ppremetio ciklus od ovim FemisanA kapsula? Inace moje M su uvijek tocne 28dc. 

Sanjarka88
    01. Siječanj 2021. 12:05

Monstera

Sanjarka88 da li se kod implantacije uvijek pojavljuje krv ili nije pravilo?
    Belinda očito da je baš svaka trudnoća priča za sebe, pa čak i simptomi koje osjećamo na početku. Ja sam 2 puta imala pozitivan test, i kod prvog od simptoma sam imala samo osjetljive cice, a kod drugog imala sam par dana temp. 37.2 i stalno sam se osjećala bolesno.

3 trudnoce su iza mene, ni jednom nisam imala implantacijsko krvarenje 

Sanjarka88
    01. Siječanj 2021. 12:06

Leah

Zenske sretna nova i da nam ova godina donese prije svega zdravlje, a i onda nase lijepe mrvice i da budemo najbolje mame.

Moja M jos nije dosla i nemam nikakvih naznaka da ce doci, niti grceva ni nista, bas sam zbunjena. Moze li biti da mi se ppremetio ciklus od ovim FemisanA kapsula? Inace moje M su uvijek tocne 28dc.

Ja nemam iskustva, budu se javile cure koje su ih koristile 

Bella🌟
    01. Siječanj 2021. 12:10

Monstera meni su pak u dobitnom ciklusu takvi blagi grcevi počeli bas jako rano, ali bili su potpuno blagi. No nakon spontanog je sad tako svaki mjesec. Imam jednu T iza sebe i imam iskustvo s implantacijskim krvarenjem. 11 i 12 dpo, boljela me je desna strana na kojoj je bila O i bio je ta dva dana lagani smećkasti iscjedak. Bilo ga je u tragovima. Samo ta dva dana.
    Belinda neka ti za dva dana pokaže plus velik ko kuca❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

anabelaaaa
    01. Siječanj 2021. 12:12

Cure moje sretna vam Nova G.sve najljepse...
    Ja se moram pozalit,meni bas nije lijepo krenula...😫
    Ja procurila maloprije...18 dan ciklusa...znala sam da se nesto zeznulo..Sad sama ne znam sta cu..Trebala drugi dan ciklusa na kotrolu da krenemo s postupku...sad ne mogu ni zvati dr...ne znam uopce dq li rade sutra.Pokusacu zvati...Bas sam razocarana 😫

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Leah
    01. Siječanj 2021. 12:17

Prije 2 dana sam imala malo smedarenja samo taj dan.
    Slika smedarenja ne otvaraj ako si gadljiva https://ibb.co/0Q29gG7
    Jucer sam imala negativan test.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.