Belinda ja mislim da je ovo prava sijenica koja nesto znaci , mislim da ako vec i sutra napravit test da ce bit puno vise vidljiva a za 2 dana kad pokazes pravi plusic onda cemo ti i slizbeno cestitan 🥰 ja sam bas pozitivna za tvoj testic ❤️
Leah si radila test odmah sljedeceg dana nakon smedarenja? Ako je bilo implantacijsko onda bi ti test vj tek 2 dana nakon toga mogao pokazat ➕ mozda da probas danas napravit test? Koji si dpo?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sanjarka88 i Bella opisale ste različita iskustva sa implantacijom, tako da vjerujen da je i ovo moje šta osjećam znak da se nešto dobro događa🤞
Planiram početi piškiti na 9dpo, prošli put sam već tada imala sjenu i čim ju budem vidila krećem sa progesteron vaginaletama i aspirinom. Ovaj put svoju mrvicu ne dam da me tako lako napusti ❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Cure moje sretna vam Nova G.sve najljepse…
Ja se moram pozalit,meni bas nije lijepo krenula…😫
Ja procurila maloprije…18 dan ciklusa…znala sam da se nesto zeznulo..Sad sama ne znam sta cu..Trebala drugi dan ciklusa na kotrolu da krenemo s postupku…sad ne mogu ni zvati dr…ne znam uopce dq li rade sutra.Pokusacu zvati…Bas sam razocarana 😫
Da nije krv možda znak ovulacije? Ja sam godinama imala ovulacijsko krvarenje ali zadnjih par mjeseci se sve poremetilo, pa je to tako možda i tebi sada?
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Belindaja mislim da je ovo prava sijenica koja nesto znaci , mislim da ako vec i sutra napravit test da ce bit puno vise vidljiva a za 2 dana kad pokazes pravi plusic onda cemo ti i slizbeno cestitan 🥰 ja sam bas pozitivna za tvoj testic ❤️
Leah si radila test odmah sljedeceg dana nakon smedarenja? Ako je bilo implantacijsko onda bi ti test vj tek 2 dana nakon toga mogao pokazat ➕ mozda da probas danas napravit test? Koji si dpo?
Nisam pratila O ovaj ciklus.
Prekjucer sam trebala dobiti M i tada je bilo to smedarenje i mali grcevi jako kratko i mislila sam dolazi M, onda je sve to jako brzo stalo. Jucer negativan test, minus ko kuca ni sjenice ni nista. Nemam vise testova kod sebe, a ljekarna ne radi, ako danas ne dobijem idem sutra po novi. Makar mislim da nije T u pitanju nemam ni za to nikakvih simptoma, bojim se da mi ove kapsule nisu poremetile ciklus.
Ja procurila maloprije…18 dan ciklusa…znala sam da se nesto zeznulo..Sad sama ne znam sta cu..Trebala drugi dan ciklusa na kotrolu da krenemo s postupku…sad ne mogu ni zvati dr…ne znam uopce dq li rade sutra.Pokusacu zvati…Bas sam razocarana 😫
Da nije krv možda znak ovulacije? Ja sam godinama imala ovulacijsko krvarenje ali zadnjih par mjeseci se sve poremetilo, pa je to tako možda i tebi sada?
Ma nemoguce ,meni he O puno ranije uvijek, a zadnja dva ciklusa se skratila na 24 to dana.Ovaj ciklus mi se cini da nisam imala O,ako I jesam bila je prerano ,otuda I prersno menstruacija.. Ma ne znam,tacno nesto mora zezat I ne ide nista po planu
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ma nemoguce ,meni he O puno ranije uvijek, a zadnja dva ciklusa se skratila na 24 to dana.Ovaj ciklus mi se cini da nisam imala O,ako I jesam bila je prerano ,otuda I prersno menstruacija.. Ma ne znam,tacno nesto mora zezat I ne ide nista po planu
Dosta stresova je bilo ovaj mjesec, moguce da nam i to utjece na ciklus. Si sigurna da je prava M krenula ili je mozda nesto drugo u pitanju? Probaj ako ne danas sutra kontaktirati svoju ginekologicu.
Cure moje sretna vam nova godina 💜 ne moram vam ni pisati sto vam sve zelim jer vjerujem da znate sve 🤰❤
Ja evo prijavljujem egg sluz..inace sam u danima od O do M suha ko barut a ovaj ciklus sam bar podmazana hahahha
Pa eto vidjet cemo sta ce biti 🤞🙏
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Dosta stresova je bilo ovaj mjesec, moguce da nam i to utjece na ciklus. Si sigurna da je prava M krenula ili je mozda nesto drugo u pitanju? Probaj ako ne danas sutra kontaktirati svoju ginekologicu.
Tek je bilo par kapi krvi...sacekacu do sutra..Uglavnom nemam nikad nikakvo krvarenje osim menge...
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
https://ibb.co/ZGYZFLG
Jel vidi neka nesto mozda?
Mozda sam i poludila skroz😅
Ooooo pa vidi se 😍😍😍😍😍
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Monstera sto su progesteron vaginalete? Cemu sluze?
Drzim fige najvece da je to znak🤞
Kako sam 2.put već imala biokemijsku očito je za sada problem kod mene održati trudnoću, pa ni je gin.prepisao progesteron kojeg se uzima vaginalno 2 puta na dan. I aspirin uz to. Nije me poslao da vadim progesteron niti da radim ikakve druge pretrage, ali on smatra da će mi to pomoći zadržati plod. Kod mene je kritičan taj 6.tjedan, tad sam oba puta imala spontani 😩 Ali ovaj put se to neće dogoditi 🤞❤️😍
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji