Zene, sretna vam Nova godina, zive i zdrave bile, vi i vasi najmiliji! ❤❤❤
Nazalost, kod nas nije dobro krenula, sve nas je potresla ova tragedija u Posusju, zali Boze njihove mladosti i njihove roditelje 😭😭
Divna, si ti is Sarajeva? I ja sam pa zato pitam…cula sam maloprije, prevelila tuga, kako je roditeljima….2021 nije bas krenula kako smo se nadali..
Jesam iz Sarajeva. Zato ovo Sa u imenu 😍 imamo nas dvije i Anabela, mozda jos neka tiha citacica.
Ooo pa super, mozda i kaficu nekad popijemo ;) Kod koga ides ginekologu?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Imam jedno mozda glupo pitanje, jeste li vi na svoju ruku uzeli folnu ili u dogovoru sa ginek.
👱♀️ 30g.
folna, ciklusi 33 do 36
Pokušavamo od 12/2020
Zene, sretna vam Nova godina, zive i zdrave bile, vi i vasi najmiliji! ❤❤❤
Nazalost, kod nas nije dobro krenula, sve nas je potresla ova tragedija u Posusju, zali Boze njihove mladosti i njihove roditelje 😭😭
Divna, si ti is Sarajeva? I ja sam pa zato pitam…cula sam maloprije, prevelila tuga, kako je roditeljima….2021 nije bas krenula kako smo se nadali..
Jesam iz Sarajeva. Zato ovo Sa u imenu 😍 imamo nas dvije i Anabela, mozda jos neka tiha citacica.
Ooo pa super, mozda i kaficu nekad popijemo ;) Kod koga ides ginekologu?
Ja idem privatno kod dr. Kozarica, a aBd kad bude bebica, ici cu kod socijalnog, cisto radi recepta, uputnica i tako toga..
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Lara uzela sam na svoju ruku a onda kad sam isla privatno mi je i sama rekla da uzimam. Folnu bi svatko u maloj dozi trebao uzimati i to ne samo kad planiras trudnocu tako je ona meni rekla naci to nije nesto sta ce ti odmoc :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Imam jedno mozda glupo pitanje, jeste li vi na svoju ruku uzeli folnu ili u dogovoru sa ginek.
Mozes uzeti folnu i sama, neces pogrijesiti. Preporucuje se uzimati 400 mg kada se krene raditi na bebici. Poslije u trudnoci mozes ukljuciti neki prenatal. Meni je doktor rekao da je sasvim dovoljno folna za pocetak.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Žene drage ja trebam dobiti za tri dana... svaki dan sam radila test i svijetla crtica se vidjela... ali evo i sad maloprije napravila i rastavila ga nakon 3 minute i vidim neku sjenicu ... dal i vi vidite?
https://ibb.co/GTND3G5
Onka ja vidim sjenicu 🤗
Nisam te dobro razumjela, da li si i na prošlim testovima imala takvu sjenu ili se crta bolje vidila? U svakom slučaju najbolje ponovi test sutra ujutro 🤞
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Žene drage ja trebam dobiti za tri dana… svaki dan sam radila test i svijetla crtica se vidjela… ali evo i sad maloprije napravila i rastavila ga nakon 3 minute i vidim neku sjenicu … dal i vi vidite?
https://ibb.co/GTND3G5
Ja je vidim, s tim da ako je vec nekoliko prije ovog bilo, trebala bi biti tamnija ova linija...🤔
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Evo ovo je nakon minutu... radila sam dva dana isto prije bile su ali jedva jedva vidljive https://ibb.co/WxkjNG7 evo sad je tako kazem raden je test sad popodne ni jedan nisam radila ujutro
Sortiraj odgovore
Najstariji