Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    01. Siječanj 2021. 16:56

Divna_Sa

SAYURI

Divna_Sa

Zene, sretna vam Nova godina, zive i zdrave bile, vi i vasi najmiliji! ❤❤❤
    Nazalost, kod nas nije dobro krenula, sve nas je potresla ova tragedija u Posusju, zali Boze njihove mladosti i njihove roditelje 😭😭

Divna, si ti is Sarajeva? I ja sam pa zato pitam…cula sam maloprije, prevelila tuga, kako je roditeljima….2021 nije bas krenula kako smo se nadali..

Jesam iz Sarajeva. Zato ovo Sa u imenu 😍 imamo nas dvije i Anabela, mozda jos neka tiha citacica.

Ooo pa super, mozda i kaficu nekad popijemo ;) Kod koga ides ginekologu?

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Laraaa
    01. Siječanj 2021. 17:46

Imam jedno mozda glupo pitanje, jeste li vi na svoju ruku uzeli folnu ili u dogovoru sa ginek. 

👱‍♀️ 30g.
    folna, ciklusi 33 do 36
    Pokušavamo od 12/2020

Divna 🎀
    01. Siječanj 2021. 17:57

SAYURI

Divna_Sa

SAYURI

Divna_Sa

Zene, sretna vam Nova godina, zive i zdrave bile, vi i vasi najmiliji! ❤❤❤
    Nazalost, kod nas nije dobro krenula, sve nas je potresla ova tragedija u Posusju, zali Boze njihove mladosti i njihove roditelje 😭😭

Divna, si ti is Sarajeva? I ja sam pa zato pitam…cula sam maloprije, prevelila tuga, kako je roditeljima….2021 nije bas krenula kako smo se nadali..

Jesam iz Sarajeva. Zato ovo Sa u imenu 😍 imamo nas dvije i Anabela, mozda jos neka tiha citacica.

Ooo pa super, mozda i kaficu nekad popijemo ;) Kod koga ides ginekologu?

Ja idem privatno kod dr. Kozarica, a aBd kad bude bebica, ici cu kod socijalnog, cisto radi recepta, uputnica i tako toga..

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Maša🤰🏼
    01. Siječanj 2021. 17:58

Lara uzela sam na svoju ruku a onda kad sam isla privatno mi je i sama rekla da uzimam. Folnu bi svatko u maloj dozi trebao uzimati i to ne samo kad planiras trudnocu tako je ona meni rekla naci to nije nesto sta ce ti odmoc :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Divna 🎀
    01. Siječanj 2021. 18:01

Laraaa

Imam jedno mozda glupo pitanje, jeste li vi na svoju ruku uzeli folnu ili u dogovoru sa ginek.

Mozes uzeti folnu i sama, neces pogrijesiti. Preporucuje se uzimati 400 mg kada se krene raditi na bebici. Poslije u trudnoci mozes ukljuciti neki prenatal. Meni je doktor rekao da je sasvim dovoljno folna za pocetak. 

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Monstera
    01. Siječanj 2021. 18:03

Laraaa

Ja sam na svoju ruku pila Elevit od 6.mjeseca, i kad sam to rekla gin.preporučio mi je da umjesto toga pijem samo folnu 800mg, a Elevit da nastavim kad ostanem trudna. 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

01. Siječanj 2021. 18:05

Žene drage ja trebam dobiti za tri dana... svaki dan sam radila test i svijetla crtica se vidjela... ali evo i sad maloprije napravila i rastavila ga nakon 3 minute i vidim neku sjenicu ... dal i vi vidite?
    https://ibb.co/GTND3G5

Monstera
    01. Siječanj 2021. 18:26

Onka ja vidim sjenicu 🤗
     Nisam te dobro razumjela, da li si i na prošlim testovima imala takvu sjenu ili se crta bolje vidila? U svakom slučaju najbolje ponovi test sutra ujutro 🤞

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

SAYURI
    01. Siječanj 2021. 18:34

Onka

Žene drage ja trebam dobiti za tri dana… svaki dan sam radila test i svijetla crtica se vidjela… ali evo i sad maloprije napravila i rastavila ga nakon 3 minute i vidim neku sjenicu … dal i vi vidite?
    https://ibb.co/GTND3G5

Ja je vidim,  s tim da ako je vec nekoliko prije ovog bilo, trebala bi biti tamnija ova linija...🤔

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

01. Siječanj 2021. 18:36

Evo ovo je nakon minutu... radila sam dva dana isto prije bile su ali jedva jedva vidljive https://ibb.co/WxkjNG7 evo sad je tako kazem raden je test sad popodne ni jedan nisam radila ujutro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.