Svima kojima treba šaljem jedan veliki zagrljaj💕💕💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure, tek sam se nedavno javila ali moram vam ovo napisati.. Za početak trudilice sretna vam Nova godina.. 🥰
Ja sam je jedva dočekala.. Za mene je ovo bila teška godina.. Ova 3 mj. čekanja bila su preduga.. Od pitanja zašto se to događa baš meni, da li sam ja čemu kriva, kolika bi bila moja beba, pa plać na svako pitanje "što čekate?", ljubomora na trudnice koje su tek objavile trudnoću ili prekrasan trbuščić koji ih krasi.. Razmišljajte kao ja sad.. Smatrajte 2021. godinu kao novi početak, novu nadu, novu želju, novi uspjeh.. svima nam želim da što prije ugledamo ➕ 🥰, cure divna ste potpora jedna drugoj.. 😇 Iako se nisam prije javila, potiho sam vas tih 3mj. čitala.. Veselila se svakom plusiću, žalostila se svakoj tužnoj priči.. Iza svih nas je teška godina, ostavite je iza sebe, trudite se da vam nova bude što bolja.. 😃
A mi uvijek imamo jedna drugu 🥰
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pozdrav svima.
Primate li nove? :)
Trudimo se 6 mjeseci i ništa.. Imamo jednog klinca, 3 godine. Nisam htjela preveliku razliku al sad postaje sve veća :(
Da ne kažem da je on bio napravljen iz prvog mjeseca pokusavanja bez ovulacijskih i icega. Pratim ovulacije (inače mi je to bila metoda kontracepcije), ovulacija je uredna, pokrivamo, ali ništa.
Curee drzite 🤞 za sutraaa 🙏🙏🙏🙏
Tako sam uzbuđenaa..
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
cure, sretna nova, ja sam se u skladu sa novom godinom odlučila na nove poteze pa sam naručila neki biljni lijek, čak sam se i raspitala o toj travarici i pitala zene koje su koristile i zatrudnile od prve ture lijeka...pa ćemo vidjeti...
Samomalo dobro došla 🙂🙂
Amy sretnooo
avocado koje su to trave? 😍
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Da ne čitam previše unazad jer stvarno ima puno postova... 😄
Koje pretrage se preporučuju i kada? Meni gin kaže da bi krenuli tek ako nakon godinu dana i dalje ništa (jer kao imamo jedno dijete). Ali ne bi baš toliko čekala.
Hoće srce da mi kroz usta iskoči, morala sam u ff app upisat da je spontani bio i svasta nesta, sad mi je tako muka 🙄😔 pretpostavljam da je to normalno al je bas ružan osjećaj 🥺
Ancio, znam da je teško ali bit će bolje, glavu gore i u nove pobjede
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Cure, tek sam se nedavno javila ali moram vam ovo napisati.. Za početak trudilice sretna vam Nova godina.. 🥰
Ja sam je jedva dočekala.. Za mene je ovo bila teška godina.. Ova 3 mj. čekanja bila su preduga.. Od pitanja zašto se to događa baš meni, da li sam ja čemu kriva, kolika bi bila moja beba, pa plać na svako pitanje "što čekate?", ljubomora na trudnice koje su tek objavile trudnoću ili prekrasan trbuščić koji ih krasi.. Razmišljajte kao ja sad.. Smatrajte 2021. godinu kao novi početak, novu nadu, novu želju, novi uspjeh.. svima nam želim da što prije ugledamo ➕ 🥰, cure divna ste potpora jedna drugoj.. 😇 Iako se nisam prije javila, potiho sam vas tih 3mj. čitala.. Veselila se svakom plusiću, žalostila se svakoj tužnoj priči.. Iza svih nas je teška godina, ostavite je iza sebe, trudite se da vam nova bude što bolja.. 😃
A mi uvijek imamo jedna drugu 🥰
❤❤❤
Anci grozan je to osjećaj da. Lakse bude s vremenom. Stvarno bude. Pogotovo ako čim prije dođe novi plus koji ti od srca zelim❤💝
Sortiraj odgovore
Najstariji