Cure moje sretna vam Nova G.sve najljepse…
Ja se moram pozalit,meni bas nije lijepo krenula…😫
Ja procurila maloprije…18 dan ciklusa…znala sam da se nesto zeznulo..Sad sama ne znam sta cu..Trebala drugi dan ciklusa na kotrolu da krenemo s postupku…sad ne mogu ni zvati dr…ne znam uopce dq li rade sutra.Pokusacu zvati…Bas sam razocarana 😫
Da nije krv možda znak ovulacije? Ja sam godinama imala ovulacijsko krvarenje ali zadnjih par mjeseci se sve poremetilo, pa je to tako možda i tebi sada?
Ma nemoguce ,meni he O puno ranije uvijek, a zadnja dva ciklusa se skratila na 24 to dana.Ovaj ciklus mi se cini da nisam imala O,ako I jesam bila je prerano ,otuda I prersno menstruacija.. Ma ne znam,tacno nesto mora zezat I ne ide nista po planu
Probaj zvati sutra, možda ipak rade pa te odmah i prime. Žao mi je da ti se tako sve poremetilo, stvarno se nadam da će ti se sve ubrzo stabilizirati i da ćete moći brzo u postupak 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Drage dame sretna ova 2021, da ostvarite sve svoje snove. Zelim Vam najvise zdravlja, srece, a Boga mi I para 😇.
Posebna novogodisnja cestitka za Tommyfame koja je bila dezurna za vrijeme mog spontanog I "pucala" me pozitivnom energijom. Zeno zelim ti blizance ❤️
🤵 33 god
👩💼35 god
prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
- terapija Aspirin 100 protect
ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije
Leah nemas uopce ideju kad je mogla biti O?
Ako je implantacija bila prije 2 dana onda ti jucer ni jedan test nebi mogao pokazati
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anabelaaaa a bemti 😒
Ja mislim da je u pitanju anovularni ciklus
Cure moje sretna vam nova godina 💜 ne moram vam ni pisati sto vam sve zelim jer vjerujem da znate sve 🤰❤
Ja evo prijavljujem egg sluz..inace sam u danima od O do M suha ko barut a ovaj ciklus sam bar podmazana hahahha
Pa eto vidjet cemo sta ce biti 🤞🙏
🥳🥳🥳🥳🤞🏻🙏❤️
Leah nemas uopce ideju kad je mogla biti O?
Ako je implantacija bila prije 2 dana onda ti jucer ni jedan test nebi mogao pokazati
Inace su mi ciklusi 28dc i ovulacija je uvijek 13. ili 14.dc. e sad ne znam je li ovaj ciklus poremecen radi kapsula pa se produzio samim tim mislim da bi onda i O bila kasnije ili smo imali srece taj 14dc koji smo pokrili, pa se ipak nesto desava, makar cisto sumnjam. Nemam sta nego danas cekati oce li doci M, a ako ne dodje M sutra idem po test i prekosutra piskim.
Moja LH jucer blago potamnila i danas ista, open nista 😔 A 14 Dc..🤔 pisnem opet kasnije pa vidim sta se desava….
Stavis sliku?
Evo je
https://ibb.co/XxW3jTY
Ista, definitivno mi se pomjerila O🤔 Vidjeti cemo, piskim opet poslije..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Drage dame sretna ova 2021, da ostvarite sve svoje snove. Zelim Vam najvise zdravlja, srece, a Boga mi I para 😇.
Posebna novogodisnja cestitka za Tommyfame koja je bila dezurna za vrijeme mog spontanog I "pucala" me pozitivnom energijom. Zeno zelim ti blizance ❤️
aaa sunce moje ❤️ i ja tebi želim da što prije riješiš sve svoje što imaš i da na kraju dobiješ svoje čudo..zaslužuješ!!
i ne brini.. moje 'dežurstvo' je uvijek tu za tebe
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sretna Nova godina lijepe moje ❤
Od srca vam zelim svima da se ostvarimo u najljepsoj ulozi u ovoj godini, nada i vjera neka vas vode 🙏🎄❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Anabelaaaa a bemti 😒
Ja mislim da je u pitanju anovularni ciklus
Pa I ja mislim ali opet prerano pocelo krvarenje.Sad je krenula prava menga..Ti mene skini sa liste,dok ne vidim s dr ne znam ni kad sljedecu da ocekujem.A ja se javim kad budem znala na cemu sam ovaj mjesec.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji