Cure, pozdrav.. koliko dana nakon implantacije i blago smeđeg iscjetka mislite da može test pokazati trudnoću? Mislim da sam implantaciju imala u nedjelju zbog bolova i laganih grceva, ali tek od srijede imam lagani i oskudan smeđi iscjedak..koji se jučer i danas već skroz smanjio..? Kada je najbolje napraviti test? Radila sam ga prošli tjedan ali to je stvarno bilo rano…to znam.. ako netko ima iskustva, hvala na pomoći.. ☺️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
t.loza hehe neka treba se snaći,jer tko bi to sve popamtio😁
Izzy28 dobrodosla🤗🤗 hmmm da cudno da ti kasni ako je inace sve ok. Nadam se da ce ti pokazati plus na slijedecem testu🤞🤞
Ginny u napad😁😉😎
Monstera more mi se čini čist ok, sigurno je lijepo šetati tud,smirujuće.
Mašo💗
Pauliner mislim da 2 dana nakon implantacije bi ti pokazao test,al nisam sigurna. Drzim 🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pauliner sretno 🤞
Monstera hahaha nije anagram, ali zanimljivo, nisam to ni primjetila 😂 nisam bila baš kreativna kad sam radila nickname pa sam neupadljivo stavila "ime i prezime" 🙈 ma bude došla bebica, ne sekitam sr trenutno. Sad sam opuštena i nekako ne razmišljam o tome stalno kao do prije neki dan, kao da mi je netko rekao "heeej strpi se još 2mj i onda ćeš biti trudna". Eto, valjda me taj moj glasić neće iznevjeriti 🤞😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sandricak i mene od sinoc boli jajnik i ne prestaje, danas sam jedva hodala. Uvik moze tamnije al kod mene pik brzo dođe i prođe, nikad mi nisu trakice ovako dugo bile tamne, a ispratila sam bae 20 ciklusa sa trakicama 🤷♀️🤣🤣🙈 evo sad upravo https://ibb.co/QvHC00q to je to za danas, vise ne testiram. Sutra idem ujureo rano na planinarenje pa cu popodne kad se vratim jednu jos 🤷♀️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Bella je baš je bilo opuštajuće. Bez ljudi, prometa, samo nas dvoje i pas 🤗 Nadam se da si i ti provela lijepi dan, vidim da je po cijeloj Hrvatskoj lijepo vrijeme
Tloza nekoliko sam puta čula priče žena koje se dugo trude, da su zatrudnile baš onda kad su se uspjele opustiti i zaboraviti na brige. Vjerujem da će i kod tebe biti tako🤗
Anci nazdravljamo sa čajem, ja sam si upravo napravila šipak i to 2 vrećice jer imam lagano neugodnih trbušnih problema 🙈 Hvala za review o čaju, nabaviti ću si ga i ja sljedećem ciklusu, ali nadam se da mi neće trebati 🤭
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Monstera pa to je i meni baš fascinantno. Imam kolegicu koja je htjela ostat trudna i negdje je na netu pročitala kako su žene najplodnije na 14dc. Ona je na svoj 14dc jedan jedini put taj mjesec zaskočila muža i ostala trudna, a moja faca 😐😐😲 ženo kako si to uspjela 😂
Ma da se ja nmg tako isključiti. Na kraju dana opet samo razmišljam o tome kako i gdje ćemo ugurati kinderbet u našu malu sobu. Ali eto, želim vam svima da se opustite na taj famozni način i da što prije ugledate svoje plusiće 🥰
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
t.loza bas sam i ja razmisljala da bi trebala ponovno uvesti smoothije u prehranu, ovaj tvoj odlicno zvuci! jedno vrijeme sam miskala svako jutro prije posla i prestala.. s trakicama mislim poceti tak od 12.dc, ti?
monstera da slazem se da su nase plaze i nase more ljepse ali barem ste bili u prirodi, na svjezem zraku i napunili baterije👌❤ ja sam cistila cijeli dan😐
wonderer grlimm te, ozdravi cim prije i javi se 😘😘😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Pauliner sretno 🤞
Monstera hahaha nije anagram, ali zanimljivo, nisam to ni primjetila 😂 nisam bila baš kreativna kad sam radila nickname pa sam neupadljivo stavila "ime i prezime" 🙈 ma bude došla bebica, ne sekitam sr trenutno. Sad sam opuštena i nekako ne razmišljam o tome stalno kao do prije neki dan, kao da mi je netko rekao "heeej strpi se još 2mj i onda ćeš biti trudna". Eto, valjda me taj moj glasić neće iznevjeriti 🤞😁
😂😂😂🔝🔝ti nisi bila kreativna? tebi se barem iz nicka ne skuzi ime 😉 mene tvoj nick uvijek asocira na lozu-grozde-vinograd-vino 🍇🍷🥂
a kaj se tice taktike hopsa na 14. dc, hmmmmmm zvuciiii bas interesantno 🤔✌ nemam uopce nikakvu taktiku za ovaj ciklus pa ono 😜 al.kaj to znaci samo iskljucivo na 14. dc ili kak? pa bi do onda trebalo apstinirati? oh joj
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty ma kreativna si, vjerojatno se zoveš Barbara? 😂😂😂😂😂😂
A to za kolegicinu taktiku - to mislim da je onaj faktor sreće u životu. Kaže da je ona baš istraživala jako prije te trudnoće i onda uleti s takvom dezinformacijom 😂
Danas sam čitala na susjednoj temi, cure pričaju što se jede u kojem dc i dpo, a ja si zapisujem u bilješke i sjetim se baš te kolegice i njene lude sreće. Sve se bojim da je pazila na jelovnik po danima ciklusa 😅
A što se tiče trakica, iako mi nije sada bitno, ali svejedno si neću stvarat stres pa kao prošli ciklus početi na 9dc a o bila na 20dc, tako da mislim da je okej negdje oko 15dc, što misliš? Ma da ako se kojim slučajem sluz pojavi ranije onda ću pišnuti koju :D
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Monstera pa to je i meni baš fascinantno. Imam kolegicu koja je htjela ostat trudna i negdje je na netu pročitala kako su žene najplodnije na 14dc. Ona je na svoj 14dc jedan jedini put taj mjesec zaskočila muža i ostala trudna, a moja faca 😐😐😲 ženo kako si to uspjela 😂
Ma da se ja nmg tako isključiti. Na kraju dana opet samo razmišljam o tome kako i gdje ćemo ugurati kinderbet u našu malu sobu. Ali eto, želim vam svima da se opustite na taj famozni način i da što prije ugledate svoje plusiće 🥰
Joooj, situacija tvoje kolegice je kao i moja 🙈🙈
Prva trudnoca, planirana, uspjela iz prve, nazalost spontani
Druga trudnoca ajmo probat ovaj mjesec bez zastite, ostala trudna (školska trudnoca, carski rez)
Treca trudnoca, vrijeme je za bracu ili seku isto iz prve, nazalost Missed pa kiretaza sad 29.12.2020.
Cetvrta trudnoca probali nakon jedne menstruacije nakon kiretaze, druga nije ni dosla, veliki plus na testu
Bas se zezam s muzem da ostanem trudna cim me pogleda 🤣
Samo da sve bude u redu 🤗
Svima vama koje se trudite zelim puno srece ❤️❤️❤️
Kad tad cete drzati svoje male srecice u rukama 🙏🤗
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji