Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandričak
    27. Veljača 2021. 14:22

Ginny

Evo sadhttps://ibb.co/RCNFNKV
    Zuzujalica ma ovulacija mi je taman kako volim, kontam sutra 13dc🤔
    Curka sitila sam se da sam ono tvoje procitala, znam ja dvi takve, dugi ciklusi, ne znam jel imaju pcos, sve skupa 11dice 😉

Wooow kakva linija.  Odlična, sad u napad. 😈😁

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

▪Marty
    27. Veljača 2021. 14:25

t.loza 🔜🤰

Lilimam razumijem koliko se brineš i da to ne ide na prekidač da svoju brigu možeš samo uključiti i isključiti. Ali uz tebe smo, podrška smo ti i ako na bilo koji način možemo pomoći - uvijek! Znam da nije lako, ali pokušaj raditi nešto čime ćeš si zaokupiti misli. Ništa teško, već bilo što banalno, samo da se na par minuta barem posvetiš nečemu drugome :)
    Mashkica di si nam ti?
    Pa vidim da mi nema ni marty, ni lazyo ni zuzujalice! Btw, moj muž je nekad jako znatiželjan pa mora vidit što se zanimljivog događa na "missmami" kako on kaže. Jednom je pročitao "zuzuzujalica" i da se ovdje "hopsa" pa je umro od smijeha 😂😂 tako da, zuzujalice draga, često si spominjala kad muž vidi da sam na forumu "i šta ti zuzujalica kaže?" 😂😂
    .
    Joooj tko je napisao da je Sanjarka ministrica plodnih dana i hopsanja ili tako nešto?? Curka? Isprike ako je bio netko drugi, uglavnom oplakala sam na to 😂😂😂
    S obzirom na moju trenutnu pauzu ja bi bila ministrica obrane i držala pod kontrolom svoje vojnike 😂😂
    .
    Sanjarka uživaj u trudnoći 🥰 e da, jeste rekli djeci?

heej loziceee nasa pa kak nas ne vidiiis? 😁 zujalica je tipkala na stranici prije, a ja dvije stranice prije cijeli roman🙈 ajde skicni💜 
    zujalice hvalaaa ti! ja tebi zelim isto od srca da ti ovaj ciklus bude 🔝👣❤ i da bude takav plusic da ga svi vidimo iz aviona! 😘😘😘

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

🌈Wonderer🌞
    27. Veljača 2021. 14:30

Samo da se javim i svima pošaljem zagrljaj 🤗.
    Ja muku mučim s glavoboljom i mučninom zadnja tri dana, očito je ovo nekakav post-korona efekt 🤷‍♀️.
    Čitam vas i veselim se s vama, a i tugujem s vama kad nema plusića, javim se kad budem u boljoj formi i bistrog uma 😊. 😘 svima

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Loza 💙😇
    27. Veljača 2021. 14:45

Marty vidjela sam sada, izgleda mi bio debeli prst kad sam klikala brojeve stranica 🙈 kad ćeš početi s trakicama? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ginny
    27. Veljača 2021. 14:48

Belinda grlim i lajkam pretrage 😘😘 tesko je to znam, i ja sam sebi bila postavila neku psiholosku granicu 6 ciklusa od kiretaze pa doslo lito pa aj necemo se jos sekirat🤣🤣🙈 kad je za bozic bio minus taman godinu dana od kiretaze slomilo me. Plakala sam dva dana. Onda sam se skulirala, on je napravio spermiogram, ok, ima problem, radimo na tome i lakse mi je i u glavi kad znam da imamo neku prepreku. S druge str, ne znamo otkad je takvo stanje pa se i dalje nadam da ce se probit jedan 😎 i da ce se spermio poboljsat. 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    27. Veljača 2021. 14:51

Wonderwr grlim, nek brzo prođe 
    Sandricak veceras nastavak akcije 🤣po danu rijetko stignemo od dice i obaveza, sta njihovih sta nasih
    Belinda ja sam probala nocurak za sluz, nije mi nista napravio po tom pitanju a ovulacija mi je bila nikad ranije, na 11dc pa sam odustala. Nisam ni prije primjecivala egg a bila sam triput trudna pa kontam da je i to ok 🤷‍♀️🙈

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

27. Veljača 2021. 14:54

Bella evo me 😃 Danas sam u pospremanju cijeli dan 😊
    Procitam uvijek sve, ali ja ne znam kako vi zapamtite sva imena 😂 dok dodem do kraja pola zaboravim, ili su vec svi sve odgovorili 😄 Ali navijam za sve vas i veselim se i tugujem kad nije kako treba ❤
    Ja nisam ulovila pik ovaj ciklus... ili ce tek bit, ne znam... moguce da ce danas...imam neke trakice po prvi put pa se nismo jos upoznale 😁 ali simptomi su tu, osjecam bas desni jajnik, + sluz
    Hopsamo svaki drugi dan kako mi je rekla u Beti, pa ćemo na pik i dan kasnije. Kaze moj muz sta ne bi to trebalo dva puta dnevno 😂
    Sanjarka sretno dalje ❤ Hvala na svakom odgovoru, pomoci i ohrabrenju 😊

27. Veljača 2021. 14:55

T.lozaaaaaa hahaha 😂😂 ja rekoh za Sanjarku da je Ministrica plodnih poslova i Državna tajnica za hopsanje i razvoj ❤️❤️❤️😂😂😂 Pozdravi muža 😀😍😍 

27. Veljača 2021. 14:59

Ok, znači:
    Sanjarka - Ministrica plodnih poslova
    T.loza - Ministrica dvomjesečne zaštite i kasnijih pluseva
    Zuzuzujalica - Ministrica poljoprivrede i pčelarstva
    Ancio - Ministrica nagovaranja na piš
    ...
    Obozavam vas sve, nadam se da kma kreativnijih od mene 😂❤️

• mashkica
    27. Veljača 2021. 15:15

t.loza 🔜🤰

Lilimam razumijem koliko se brineš i da to ne ide na prekidač da svoju brigu možeš samo uključiti i isključiti. Ali uz tebe smo, podrška smo ti i ako na bilo koji način možemo pomoći - uvijek! Znam da nije lako, ali pokušaj raditi nešto čime ćeš si zaokupiti misli. Ništa teško, već bilo što banalno, samo da se na par minuta barem posvetiš nečemu drugome :)
    Mashkica di si nam ti?
    Pa vidim da mi nema ni marty, ni lazyo ni zuzujalice! Btw, moj muž je nekad jako znatiželjan pa mora vidit što se zanimljivog događa na "missmami" kako on kaže. Jednom je pročitao "zuzuzujalica" i da se ovdje "hopsa" pa je umro od smijeha 😂😂 tako da, zuzujalice draga, često si spominjala kad muž vidi da sam na forumu "i šta ti zuzujalica kaže?" 😂😂
    .
    Joooj tko je napisao da je Sanjarka ministrica plodnih dana i hopsanja ili tako nešto?? Curka? Isprike ako je bio netko drugi, uglavnom oplakala sam na to 😂😂😂
    S obzirom na moju trenutnu pauzu ja bi bila ministrica obrane i držala pod kontrolom svoje vojnike 😂😂
    .
    Sanjarka uživaj u trudnoći 🥰 e da, jeste rekli djeci?

Na plaži Boga mi, suncam se i jedem pizzu 😁 pokušavam skrenuti misli i grize me savjest sto muzu još ništa ne govorim 
    Kako si tii? 

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.