Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Veljača 2021. 15:15

Belinda nisam, iskreno, uopce razmisljala o tome... ne znam puno o tome, ali mislim da u tim situacijama ne dolazi do zaceca uopce, a vi ste imali.. meni femisan nije pasao, mozda ne slucajnost, ali meni je prvi ciklus izregulirao (previse mi sece M, od 28-38 dana), ali u sljedecem sam dobila cistu, p se bojim da je od njega. Nadam se da nije, ali nekako nemam dobar filing oko femisana.

Ulje nocurka sam mislila piti kad mi M zavrsi, ja bas nemam plodne sluzi. Ti nisi nikakvu razliku primijetila?

Loza 💙😇
    27. Veljača 2021. 15:39

Zuzujalica 😂😂😂😂 hahaha prihvaćam dodijeljenu odgovornost! Kad smo kod odgovornosti i zapovijedi, gdje namje generalka bica von lindsay?

Belinda nemam pojma o tome i ne znam jel uopće ovo ima veze s tim što si rekla, ali mi je jedna kolegica bila pričala kako njeni roditelji nisu bili kompaktibilni pa je njena mama morala primati neke injekcije za to i onda je ostala trudna 🤷‍♀️ nisam još došla do tog dijela da bi to proučavala, ma da mom mužu ni ne mere bit kompaktibilna bilo koja druga!! 😂

Ja si evo napravila smoothie od cikle, ananasa, banane i jabuke, moram reć da čak i nije loše, osim ako vam ne padnu na pamet bolesne misli poput pomirisat sirovu ciklu i slično, dont do that 😂😂😂 podsjetilo me na miris bašte 😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    27. Veljača 2021. 15:41

mashkica

t.loza 🔜🤰

Lilimam razumijem koliko se brineš i da to ne ide na prekidač da svoju brigu možeš samo uključiti i isključiti. Ali uz tebe smo, podrška smo ti i ako na bilo koji način možemo pomoći - uvijek! Znam da nije lako, ali pokušaj raditi nešto čime ćeš si zaokupiti misli. Ništa teško, već bilo što banalno, samo da se na par minuta barem posvetiš nečemu drugome :)
    Mashkica di si nam ti?
    Pa vidim da mi nema ni marty, ni lazyo ni zuzujalice! Btw, moj muž je nekad jako znatiželjan pa mora vidit što se zanimljivog događa na "missmami" kako on kaže. Jednom je pročitao "zuzuzujalica" i da se ovdje "hopsa" pa je umro od smijeha 😂😂 tako da, zuzujalice draga, često si spominjala kad muž vidi da sam na forumu "i šta ti zuzujalica kaže?" 😂😂
    .
    Joooj tko je napisao da je Sanjarka ministrica plodnih dana i hopsanja ili tako nešto?? Curka? Isprike ako je bio netko drugi, uglavnom oplakala sam na to 😂😂😂
    S obzirom na moju trenutnu pauzu ja bi bila ministrica obrane i držala pod kontrolom svoje vojnike 😂😂
    .
    Sanjarka uživaj u trudnoći 🥰 e da, jeste rekli djeci?

Na plaži Boga mi, suncam se i jedem pizzu 😁 pokušavam skrenuti misli i grize me savjest sto muzu još ništa ne govorim
    Kako si tii?

eee to je pravi dan 🥰 pa ne znam što bi ti rekla, reći ćeš mu svakako bez obzira na ishod (pretpostavljam), a sad samo ovisi koliko dugo to možeš držati u sebi i sekirat se. Možda bi ti bilo lakše da mu kažeš, daleko je ponedjeljak 🤷‍♀️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Ginny
    27. Veljača 2021. 15:53

Belinda znam jedne takve, ne sicam se detalja al imaju sina iz mpo sad❤️
    Ma kakva nekompatibilnost, zajedno smo 20god i volimo se vise nego ikad❤️❤️
    Sta se sluzi tice zakljucila sam kad je sve drugo ok da ne prčkam po ciklusu🤣🤣🙈

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Maša🤰🏼
    27. Veljača 2021. 16:04

Bok curkice ❤️
    Evo da javim da sam pocela smedarit 🙂 tako da za dan dva dolazi vjestica 😕 mater joj hahaha 😂 a dobro je idemo dalje sta je tu je :P sljedeci mjesec se iskljucujem s foruma malo i necu piskit trakice, sredit stitnjacu i stvari i hopsat kako nam dode 👌😍 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Inna_92
    27. Veljača 2021. 16:28

Cure, ja sam počela s Femisan A plus kapsulama, inače su mi ciklusi u redu. Sad sam se malo uplašila da mi se nešto ne poremeti 😮

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Inna_92
    27. Veljača 2021. 16:29

Za sluz je navodno najbolji onaj lubrikant Preseed

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Loza 💙😇
    27. Veljača 2021. 16:55

Mašo odmori se i uživaj ❤️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

27. Veljača 2021. 16:57

Inna ako te femisan brine zbog mene, molim te nemoj me uzeti u obzir... ja imam lude cikluse i svako malo ciste, ne mora uopce znaciti da sam od njega dobila cistu. Probaj, pa ces vidjeti kako ti odgovara. :)
    Masa zao mi je ako je M u nadolasku, mozda je ipak implatacijsko ❤️
    Ancio mozes nam uslikati ili napisati sastav baby traum caja? I ja bih mozda probala, ali ako je neki poznat sastojak (npr vrkuta) to mogu kupiti i u ducanu za 20kn

Bella🌟
    27. Veljača 2021. 17:43

Lavanya samo hopsajte🤗😁😁 kad pisem dugi post i puno imena, to znaci da si u notes zapisujem sve sto kome odgovaram, po redu kako citam i onda samo copy paste ovdje🤗 jer ne bih nikakao uspjela zapamtiti sve od jednom😁😉

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.