Macke moje lozice, anci i monstera 😍😘❤
Srce mi puno kada pitate za me
Skolovala sam danas za stolaricu. Montirala mi se nova kuhinja jeeeeeej 👍... jos nismo završili sa svime ali cemo sutra 🙊😛... prelijepo sam iskombinirala bijelo i zlatno kao prava dzeljana 😛😛😛😛
Odnosno kao prava bica 🙊 eto koliko sam umorna...
U biti, hvatile ste. Samo da se sljasti 🤣
Ee devojke drage. Dok sam procitala sve, zaboravila sam ko je rekao, ali eto,moja sestra dva puta iz prve ostala trudna na 14. Dan ciklusa. NEPLANIRANO 🙄😁
Tako da ,mozda ima nesto u tome 😂😂
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Lindsay ako ti nije bed poslikaj nam kuhinju, mene to oduševljava 😍😍
Sandricak izgleda da je stvarno ključan taj 14dc :P
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Loza hoces sutra kada bude tip top ili sada u neredu? 😛
Iznenadi me :D
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Anci je komentarisala kako da se opusti. Zelim samo da kazem da se i ja pitam kako su neke zene opustene. Msm za mene je takodje to nemoguć pojam, nisam ja napeta i to,nego jednostavno razmišljam. Pogotovo od ovulacije pa narednih 14 dana . Osluškujes telo,te bol te grč, razumete sta hocu da kazem. Najvise bih volela da ne osecam ovu ovulaciju, mislim da bi mi bilo lakse,ne znam za vas. Ali evo npr cim krene egg sluz i bol, znam da je to to,nisam glupa, i kako da ne razmišljam. 🙄😁😁
Imala sam zelju da malo prokomentarisem tu ne opuštenost,ne zamerite. 😊😇
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Loza hoces sutra kada bude tip top ili sada u neredu? 😛
Iznenadi me :D
Sutra 😛
Dobit ces ti kinder surprise 🤣😂
Da se i ja malo nadovežem na temu o broju djece, MM i ja smo se složili da bi četvero djece, ali polako da napravimo prvo jedno za ostale ćemo kada dođe vrijeme 😁
Anci je komentarisala kako da se opusti. Zelim samo da kazem da se i ja pitam kako su neke zene opustene. Msm za mene je takodje to nemoguć pojam, nisam ja napeta i to,nego jednostavno razmišljam. Pogotovo od ovulacije pa narednih 14 dana . Osluškujes telo,te bol te grč, razumete sta hocu da kazem. Najvise bih volela da ne osecam ovu ovulaciju, mislim da bi mi bilo lakse,ne znam za vas. Ali evo npr cim krene egg sluz i bol, znam da je to to,nisam glupa, i kako da ne razmišljam. 🙄😁😁
Imala sam zelju da malo prokomentarisem tu ne opuštenost,ne zamerite. 😊😇
Ja mislim da bi jedino ful "opustena" bila u smislu trudnoce da mi se protegne nekakva veeelika briga na veci broj dana kao naprimjer svadba i zaokupis se taj mjesec pred svadbu i stalno si u nekom muvingu, obavezama i tada ne stignes
Ili imas malu bebu 6 mj staru stalno nesto oko nje i mozda tada ne bih toliko stigla analizirati...
Sortiraj odgovore
Najstariji